Skocz do zawartości
IGNORED

Zamówienie u Petera - styczeń 2009

tomant

Rekomendowane odpowiedzi

kopiuję bo mój poprzedni wpis z 6 lutego mógł zginąć w natłoku przydługaśnych postów:

OSOBY Z POPRZEDNIEJ EDYCJI ZAMÓWIENIA, KTÓRE NIE ZREZYGNOWAŁY I KTÓRE CZEKAJĄ NA CARDAS AWG 19.5 NIE MUSZĄ JUŻ NIC ROBIĆ - AUTOMATYCZNE PRZENOSZĘ JE NA LISTĘ STYCZNIOWĄ.

HARMONOGRAM:

- 08.02.2009 - OSTATECZNY TERMIN ZAPISÓW W TUTEJSZYM WĄTKU

- 12.02.2009 - PROSZĘ WSZYSTKICH O POTWIERDZENIE NA MAILA: [email protected] WG WZORU ZE STRONY:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) . BĘDZIE TO STRONA NA KTÓRĄ RADZĘ OD CZASU DO CZASU ZAGLĄDAĆ. BĘDĄ TAM POJAWIAŁY SIĘ KOMUNIKATY I INFORMACJE NA TEMAT STANU ZAMÓWIENIA.

- 15.02.2009 - WYSYŁAM WSZYSTKIM NA ADRES Z KTÓREGO PRZYJDZIE POTWIERDZENIE WYLICZONĄ KWOTĘ DO ZAPŁATY. BĘDZIE ONA RÓWNA WARTOŚCI ZAMÓWIENIA - BY NIE KOMPLIKOWAĆ SOBIE ŻYCIA RESZTĘ ROZLICZĘ JAK BĘDĘ ZNAŁ WSZYSTKIE POZOSTAŁE KOSZTY. NA KOŃCU BĘDZIE DOPŁATA POKRYWAJĄCA KOSZTY PRZELEWU, PRZESYŁEK I EWENTUALNEJ WPADKI CELNEJ ;).

- 22.02.2009 - CZEKAM NA WPŁATY NA RACHUNEK PODANY W MAILU.

- 23.02.2009 - PRZEWALUTOWANIE I PRZELEW DO PETERA.

- NO I CZEKAMY NA PACZKĘ.

post-4633-100004145 1234382951_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ze swojej strony dodam ze przed wplata lepiej sprawdzic czy dane wartosci BG sa jeszcze dostepne. Z tego co wiem na poczatku roku PCX mialo tylko 7 szt BG N 1000/50 a Percy juz ich nie ma, podobnie jest z BG N 100/50.

zamówienie z potwierdzenia może różnić się nawet znacznie od tego w wątku. w zasadzie podliczam wszystko wg danych jakie przysyłacie mi na maila. tak że bez problemu można coś odpisać, dopisać. tylko proszę aby lista w potwierdzeniu była już ostateczna, bo jak zaczniecie później jeszcze wszyscy coś zmieniać to na 100% gdzieś się pomylę.

Mamy mozliwosc zamowienia w Mouser Canada(CAD) lub Mouser USA (USD):

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Zalezy gdzie wyjdzie taniej.

Ukryta Zawartość

Część osób już dostała podsumowanie, część dostanie dopiero jutro. Przepraszam za niestosowanie się do harmonogramu który sam ustaliłem. Pozostałe daty chciałbym zachować.

Aktualny kurs zakupu dolara to 3,85 zł. Już prawie 2 razy drożej niż 8 miesięcy temu. Ciekawe kiedy tendencja się odwróci.

sav!O

w jakim świecie ty żyjesz

Popatrz na fixing z dnia dzisiejszego o godz. 10:30 , jest 3,88 ; ponadto bieże się pod uwagę kurs sprzedaży a nie kupna.

obawiam , się ,że Tomant będzie musiał zweryfikować w górę ten kurs wyceny ;(

Na razie złotówka obroniona - ciekawe na jak długo :).

Aktualizacja informacji na temat zamówienia dostępna na stronie

Ukryta Zawartość

Co do harmonogramu, to myślę że jak wpłaty pojawią się szybciej to szybciej zrobię przelew. Może okazać się to korzystne.

Ukryta Zawartość

ok, w ramach wyjaśnienia: nie sprawdzam co dziesięć minut stanu konta. robię to zazwyczaj 1 lub 2 razy dziennie. stronkę aktualizuję zawsze wieczorem.

brakuje jeszcze wpłat od 3 osób. kurs wymiany jest dość korzystny jak na ostatnie czasy. proszę o szybkie wpłaty bądź rezygnację by nie blokować nam kolejnych etapów zamówienia.

o mój wcześniejszy wpis chyba się nie udał. mam już wszystkie wpłaty. dzisiaj przelałem je na konto z którego będę robił przelew do kanady. czyli jutro wysyłam pieniążki do petera.

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.