Skocz do zawartości
IGNORED

CD z bardzo dobrym basem do 12.000 nowe.

MarcinJ

Rekomendowane odpowiedzi

Wydając tyle szmalu na odtwarzacz można wymagać znacznie wiecej, niż tylko dobrego basu. Ale jeśli dołożysz jeszcze 3tys. będziesz miał nowiutkiego Linna Ikemi. Bas schodzi do piwnicy i jeszcze niżej. A to tylko jedna z wielu zalet tego odtwarzacza.

Gutten>>>> Aha bardzo mi przykro:))). Slyszales moze czy ktos nie sprzedaje Ikemi z drugiej reki??? I drugie pytanko. Czy Rotel 991 ma duzo basu??? Mam w tej chwili w domu na odsluchu Marantz 17 KIM i powiem ze jest nawet nawet ale chyba mozna lepiej.Pozdrawiam

>>> Just you: znakomita kontrola !Znakomicie trzymał bas w ryzach w ProAc 125,które potrafiły poluzować nie deko a pięć ! Budowa -czołg !

Ikemi nie słyszałem - nie wypowiadam się.

Miałem prawie w tym samym czasie Art 1 i starszego CEC'a ,chyba 5100 ??? bas niezły, reszta - cukierek ! Cena za używane podobna ,ale zdecydowanie wolałbym Szkopa !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.