Skocz do zawartości
IGNORED

Bearshare + FLAC = udostępnienie

knopek

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie, pliki flac można ściągać jedynie z torrentów a co jeśli chcemy wyszukać np. konkretny utwór ? Na Bearshare praktycznie w ogóle nie ma flaców, jak każdy z nas udostępni swoją kolekcje myślę, że coś się uzbiera albo i rozkręci równie dobrze jak mp3 :)

https://www.audiostereo.pl/topic/47984-bearshare-flac-udost%C4%99pnienie/

NA torrentach mozesz tez sciągnąc konkretny plik. Znajdujesz torrenta z całym albumem (np.na torrents.ru) i na przykład w BitComecie zaznaczasz, że chcesz sciągnąc konkretny utwór. Problem pojawia się wtedy kiedy to jest w jednym pliku APE lub FLAC(nie podzielonym)

mininova.org + BitSpirit = dobra kolekcja nieosiągalnych w Polsce płyt ;)

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) i torrent-finder.com tez daja rade :-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dlatego nie korzystam z takich stron, nie mówiąc już o tym że na stronach ruskich są często bardzo groźne wirusy(jeden klik tam gdzie się nie chciało i można mieć spore kłopoty z kompem).

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

>witam...

>tam w tym torrent.ru - jest gdzies szukajka do klikniecia, ja nie znajut paruski... moze ktos by

>mnie naprowadzil please ;)

Z dobrodziejstw Wielkiego Brata nie potrafita korzystać ;)

Ukryta Zawartość

Zasoby rzeczywiście imponujące... żeby coś pobrać trzeba się zarejestrować, jak tam zaglądałem to akurat rejestracja była zamknięta więc nie wiem czy działa dla innostrańców.

Ukryta Zawartość

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Ta szukajka to jest tu

Ukryta Zawartość

post-5320-100008003 1230837369_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>żeby coś pobrać trzeba się zarejestrować, jak tam zaglądałem to

>akurat rejestracja była zamknięta więc nie wiem czy działa dla innostrańców.

działa w określonych godzinach, podanych na stronie rejestracji, przesunięcie czasowe o 2 godziny

• 10 miesięcy później...

Jak sięzarejestrować na torrents.ru?

Wchodzilem o tych okreslonych godzinach i nic.

Przykładowo pisało, ze rejestracja możliwa w godz. 8:00 - 9:00, czyli na nasz czas to było 6:00 - 7:00 i też się nie dało zarejestrować.

Ma ktoś może konto na tym torrents i powie jak się rejestruje??

Wole:

Ukryta Zawartość

lub

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

radziłbym jednak nie ściągać nic z emula/dc++/bearshare/

plotki mówią, że te sieci są monitorowane... (w każdej plotce jest ziarno prawdy, chyba nikt nie chciałby dostać zawiasów za udostępnianie jakiejś pierdółki).

teraz wg. internetowych guru lepiej ściągać ze stron rapidshare'o podobnych, Torrentów (najlepiej z prywatnych trackerów na zagranicznych serwerach z szyfrowaniem) lub z peer to mail'a (p2m)

tak czy siak piractwo to naruszanie zasad prawa autorskiego, więc nie róbcie tego!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.