Skocz do zawartości
IGNORED

Dali Concept jaki ampli?? Onkyo,Denon

mammut

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Stwierdziłem że już czas na zmianę Amplitunera - moje typy to:DENON AVR - 2808, Onkyo TX-SR806,

Głośniki z jakimi będzie grał ten sprzęt to Dali Concept 6 i Concept1. Zastanawiam sie czy może nie zdecydować sie na tańszy sprzęt jak DenonAVR - 1908, albo może Onkyo TX-SR805 ?? Prośba o wasze opinie co do tych amplitunerów, nie mam pojęcia jak te głośniki zagrają z tym sprzetem.

https://www.audiostereo.pl/topic/48364-dali-concept-jaki-ampli-onkyodenon/

podobno Denony ładnie się zgrywają z Conceptami, ale najlepiej porównać z Onkyo bezpośrednio jeśli masz taką możliwość

pomysł z 1908 i wzmacniaczem na pewno warty uwagi jeśli dużo słuchasz muzyki

założenie miałem takie by zakupić tylko amplituner, ale... musiał bym posłuchać moich głośniczków ze wzmacniaczem stereo. Co do Onkyo w tej chwili Concepty grają z amplitunerem Onkyo 474 - i mi to zestawienie odpowiada.

To co mam rozumieć że nawet amplituner 28.. nie będzie wstanie wyciagnąć wszystkich możliwości Conceptów ?? Mówiac szczerze chciałbym posłuchać moich głosników na dobrym wzmacniaczu stereo ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.