Skocz do zawartości
IGNORED

BEWITCH no 6550

Rekomendowane odpowiedzi

publikowac , publikowac to, moze przestana stosowac point to point skoro gorsze od plytek...dajcie jakies zdjecia jeszcze patefonow z miedzywojnia z plytkami ....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

electro, czemu się tak irytujesz ? /Daj spokój. /

Każdy ma prawo do własnego zdania jakie by nie było.

I każdy ma swój rozum, by wiedzieć co myśleć /Jak w wielkim Bracie ;)/.

electro, 15 Sty 2010, 22:42

>chociaz jest u nas na forum wyczuwalny taki nurt pochwaly dziadostwa...

Pijesz do tego jak polecałeś TAC834 który gra tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ?temat=44379

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

McGyver

Ty zreszta jestes skażony tym grzebaniem w dziadostwie wiec trudno mi jest z Toba dyskutowac, ja Twojego podejscia nie rozumiem i nie mam na nie czasu i Ty mnie nie zrozumiesz, jednego razu znajomy elektronik dosadnie skomentowal to co wyprawiasz tutaj na forum i te Twoje porady , z litosci nie przytocze...

electro, 15 Sty 2010, 22:51

>McGyver

>Ty zreszta jestes skażony tym grzebaniem w dziadostwie wiec trudno mi jest z Toba dyskutowac, ja

>Twojego podejscia nie rozumiem i nie mam na nie czasu i Ty mnie nie zrozumiesz,

Widzisz, różnica pomiędzy nami polega na tym, że ja dokładnie wiem co piszę, a ty piszesz co wiesz. Często też piszesz i komentujesz rzeczy i sprawy o których pojęcia nie masz, a twoja ślepa pogarda dla większości chińskich wyrobów jest powszechnie znana.

Nie pisz o rzeczach o których nie masz pojęcia, a nie będziesz się ośmieszał. Nieraz ci to sugerowałem, ale nie chciałeś przyjąć dobrej rady.

>jednego razu znajomy

>elektronik dosadnie skomentowal to co wyprawiasz tutaj na forum i te Twoje porady , z litosci nie

>przytocze...

Ależ przytaczaj śmiało, nie wstydź się. Niech się wszyscy z tego pośmieją.

McGyver, 15 Sty 2010, 22:57

Dlaczego z góry zakładasz, że będzie nam do śmiechu.

W 50 letnim lampowcu wykonanym na PCB warto poprawić wszystkie luty przynajmniej...

Muzg, 15 Sty 2010, 23:07

>McGyver, 15 Sty 2010, 22:57

>

>Dlaczego z góry zakładasz, że będzie nam do śmiechu.

Electro też tak twierdził. A ja stawiam pytanie: z kogo będziemy się śmiać? Bo że będziemy się śmiać to nie ulega wątpliwości.

>

>W 50 letnim lampowcu wykonanym na PCB warto poprawić wszystkie luty przynajmniej...

To akurat sprawdzałem, m.in. z użyciem lupy. Nie było zimnych lutów. Być może dlatego że nikt w tamtych czasach nie cudował z lutowiem bezołowiowym...

A później, przy okazji wymiany elektrolitów z rozpędu przelutowałem wszystko.

McGyver

to jest problem , ze tylko Ciebie smieszy dązenie do jakości i piękna, Ty mentalnie jestes w socjalizmie na poziomie ponizej Adama Słodowego, ja tez robilem misia yogi tak jak pan Adam pokazywal na wizji, ale to bylo dawno, dlatego napisalem , ze mnie nie zrozumiesz....

'A później, przy okazji wymiany elektrolitów z rozpędu przelutowałem wszystko.'

po co? przeciez bylo wszystko OK? no i o czym wogole dyskusja?

electro, 15 Sty 2010, 23:12

>McGyver

>to jest problem , ze tylko Ciebie smieszy dązenie do jakości i piękna,

Tylko ty tak twierdzisz, a to dlatego że nie mieści ci się w głowie że do jakości i piękna mogą prowadzić różne drogi. Jedną z takich dróg jest pasja, praca, rozwijanie umiejętności i pogłębianie wiedzy. A tobie się wydaje że jedyną drogą do jakości i piękna jest wydawanie szmalu, ale tak naprawdę to to się nieładnie nazywa - szpanerstwo. Ludzi mających tak ograniczone horyzonty jest mi zwyczajnie żal.

>Ty mentalnie jestes w

>socjalizmie na poziomie ponizej Adama Słodowego, ja tez robilem misia yogi tak jak pan Adam

>pokazywal na wizji, ale to bylo dawno, dlatego napisalem , ze mnie nie zrozumiesz....

A co może o tym wiedzieć ktoś, kto parę postów wyżej wprost przyznaje się do igniorancji technicznej? Nie masz bladego pojęcia o tym, co oceniasz, dlatego twoje oceny są bezwartościowe i tylko ciebie ośmieszają. Potrafisz się zdobyć głównie na ataki personalne, merytorycznie nic nie wnosisz.

McGyver

to znaczy mam wiadomosci techniczne wystarczajace do wypowiadania sie w temacie hi-fi, nigdy nie produkowalem sprzetu audio, natomiast w najblizszej rodzinie mam producentow urzadzen mechanicznych i elektronicznych, moge dla Ciebie popytac jak to sie robi...

Popytaj lepiej dla siebie, porób notatki, i połóż je sobie blisko kompa żebyś mógł sięgać zanim coś napiszesz. Może dzięki temu mniej bzdur wyprodukujesz.

McGyver

no chłopak nie musisz mnie lubic, ale ostroznie z uprzejmosciami, ju never noł co sie w zyciu moze wydarzyc...

no ja tez nie lubie i to nas w jakis sposob laczy wiec nie pozwalaj sobie na za duzo, juz sie dowiedzielismy troche jak dobry jest montaz na plytkach i to wystarczy na dzisiaj

No dobra. Już wiemy, że się nie zgadzacie, czy tam nie lubicie /wsio ryba/.

Proponuję zakończyć dyskusję i zamilknąć w temacie ad. siebie. /Już wystarczy./

* * *

A ja mam nowy PC :) Na "i" i na DDR3 :) (Myszka chodzi anielsko płynnie, o pardon: "analogowo" :)

Poza tym jakimś straasznym demonem szybkości w necie to on nie jest ;) Dobry Core 2 Duo wcale, uważam nie jest gorszy ani trochę. (Pewnie w innych zastosowaniach pokaże się od najlepszej strony :)

(Tak tylko napisałem dla rozładowania napięcia :)

mcgyver piszesz do siebie?

Popytaj lepiej dla siebie, porób notatki, i połóż je sobie blisko kompa żebyś mógł sięgać zanim coś napiszesz. Może dzięki temu mniej bzdur wyprodukujesz.

• 1 miesiąc później...

Czy w Bewitch'u mozna zmieniać tryb UL/Triode

w czasie pracy wzmacniacza, czy trzeba go wyłączyć?

Można włączyć jedną stronę UL, a drugą Triode?

A jesli tak, to czy ktoś to robił? ;)

alegz, 24 Lut 2010, 22:20

>Czy w Bewitch'u mozna zmieniać tryb UL/Triode

>w czasie pracy wzmacniacza, czy trzeba go wyłączyć?

Można w czasie pracy.

>Można włączyć jedną stronę UL, a drugą Triode?

Można, ale to bez sensu

>A jesli tak, to czy ktoś to robił? ;)

Ja.

• Pokaż nowe odpowiedzi