Skocz do zawartości
IGNORED

Co myslicie o tych monitorach?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Nie nowina, że głupi mądrego przegadał;

Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał,

Tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł;

Na koniec, zmordowany, gdy sobie odpoczął,

Rzekł mądry, żeby nie był w odpowiedzi dłużny:

"Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz jest próżny".

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

>Jazz:-(

>Mieszkam w kraju wielkich możliwości , wielkich przesrzeni.

Niech zgadnę... pasiesz owce w Uzbekistanie ?

>Mam do czynienia ze sprzetem ze znacznie wyższej półki niż to co jest dostepne w Polsce.

>Możecie sobie o tym pomarzyć w zapadłej dziurze zwanej lechistanem.

>Ja nie rozmawiam z wami o audio bo nie mamy o czym rozmawiać.

A świstak ubrany w biały kaftan siedzi i zawija w papierki...

>Co myslicie o tych monitorach?

>

Ukryta Zawartość

W sam raz dla Ciebie. ;)

Ukryta Zawartość

Jazz:-( "o mnie" < masz 13 lat?

"Wyrabiałem sobie słuch na McIntoshu kiedy wy męczyliście radmory i unitry a technics to było świeto.

Mieszkam w kraju wielkich możliwości , wielkich przesrzeni.

Mam do czynienia ze sprzetem ze znacznie wyższej półki niż to co jest dostepne w Polsce. Możecie sobie o tym pomarzyć w zapadłej dziurze zwanej lechistanem. Ja nie rozmawiam z wami o audio bo nie mamy o czym rozmawiać. Dla mnie obecnośc tutaj to eksperyment psychologiczny - studium polskiej zaściankowości"

Myślę, że te satelity doskonale zgrają się z Twoim mcintoshem . Tylko nie wiem czy nie będą miały za dużo przestrzeni w kraju wielkich możliwości :)

jazz:-) >>>

Może i mieszkasz w kraju wielkich możliwości. Ale wygląda mi na to, że nie zapomniałeś o nawykach i także po szukasz sprzętu śmietnikach (a to wielki kraj i wiele wiecej smietników jak za Odrą:).

Żyć nie umierać! Za 30 złotych? Wstydź się!!! To tak jakbyś u nas dał komuś 5 złotych na urodziny. Nawet 5-latek wie, że g... za to kupi.

Kupiłbyś chociażby Altusy. Wielkie kolumny do kraju wielkich możliwości!

I wielkiego kryzysu:)

Pozdrawiam.

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Bardzo nie lubie wszelakiego jadu, który wylewa sie na forach. Przyznam się szczerze, że strona

"o mnie" bardzo ciekawa ;) i usczypliwa. Tak się zastanawiam czy czasem nie chodzi to o jabłka Mckintosh'a, które zalegały stragany nie jednego większego lub (tak jak w tym przypadku) mniejszego miasteczka w czasach późnego PRL'u

Pozdrawiam serdecznie

foxbat, 16 Lut 2009, 11:12

>zukzuk, Infinity sa wieksze od altusow :)

Czyś Ty oszalał? Za 50 dych żadnych nie kupisz:) Nawet malutkich...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

jazz'a sie nie da parodiowac... no chyba, ze autoparodia... a jak wiemy, jazz lubi auta :D nawet dokupil sobie do rekawiczek jedno... :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.