Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe KEF-y z serii C

bob*

Rekomendowane odpowiedzi

Mialem te dziwolagi w rękach, ale nie słuchalem, gdyz "na odsluch trzeba umowic sie", a ja wpadlem przypadkowo.

Na mnie zrobilo toto wrazenie ogromnej dziadoszczyzny, i glosniki i wykonczenie skrzynek. Na moj gust

te kolumny w niczym nie przypominaja wyrobow KEFa. Zaprezentowaly sie na tyle niekorzystnie, ze przeszla mi ochota na posluchanie ich.

Chyba kef sie zorientował ze cos nie tak z jego wysokimi i słusznie.

Kef ma ładna srednice, niezły bas ale góra jest zawsze kiepska niezaleznie czy są to kefy za 2 czy za 10 tys - słychac to jak sie postawi obok kefa jakąs kolumne z dobrym wysokotonowcem.

Pozdrawiam.

A tak ładnie wyglądają na obrazkach ... i szparka w poprzek - to linia transmisyjna czy ordynarny br, bo jakoś nie mogę doczytać? Ciekawi mnie jak zabrzmią z tanim amplitunerem AV typu Onkyo 606?

BS :) Lini Transmisyjna wymaga trochę większych nakładów finansowych..itd.

'Muzyka używana jest do kształtowania ludzkiego umysłu; może być mocna jak narkotyk, lecz o wiele niebezpieczniejsza, gdyż nikt nie traktuje poważnie manipulowania poprzez muzykę."

nautilus81, 17 Lut 2009, 22:22

Kef ma ładna srednice, niezły bas ale góra jest zawsze kiepska niezaleznie czy są to kefy za 2 czy

>za 10 tys - słychac to jak sie postawi obok kefa jakąs kolumne z dobrym wysokotonowcem.

>Pozdrawiam.

Słabą górę? Co rozumiesz pod pojęciem słaba góra?

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.