Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  459 członków

Harbeth Klub
IGNORED

HARBETH Club

Gość wojtasjazz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość masza1968

(Konto usunięte)

jamówie, od poniedziałku.

papier wszystko przyjmie a takie bzdury to nawet to forum :)

Dlatego nie wypowiadam się póki sam nie usłyszę.

Edytowane przez masza1968

Daj sobie czas! Tu efektu WOW! od razu nie ma. A z ustawieniem możesz mieć trochę zabawy, szczególnie jeśli pomieszczenie jest asymetryczne. Ja tej pory nie wiem, czy już dobrze, czy może jeszcze coś przesunąć :-))

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Daj sobie czas! Tu efektu WOW! od razu nie ma. A z ustawieniem możesz mieć trochę zabawy, szczególnie jeśli pomieszczenie jest asymetryczne. Ja tej pory nie wiem, czy już dobrze, czy może jeszcze coś przesunąć :-))

Niestety jest asymetryczne i z każdymi kolumnami mam kilkudniową zabawę z wyborem właściwego ustawienia. Jak zwykle bas sprawia największy kłopot.

Na chwilę obecną osiągnąłem to, że "zniknęły" z uszu.

w salonach Hajfy, niektórym 10 minut wystarczy ;-)

Bo to profesjanały som :)

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Jak u mnie stanęły P3 to ja miałem WOW! I trwa do dziś:)

Odwrotna kolejność.

SHL5 ustawione i się grzeją.

Maciek trzebabyło pisać wielkimi literami że chcesz piątki bym Ci pożyczył albo sprzedał w bardzo dobrej cenie. Chociaż nie bo Ty lubisz nowe :)

Pozdrawiam, Paweł

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

Potem było double WOW jak zamieszkał ze mną Leben:))

To musisz jeszcze coś trzeciego dokupić! Omne trinum perfectum!

Ja tak wzniośle piszę, bo właśnie skończyło się Preludium chorałowe Bacha, i Lebenek taki basior wydobył z SHL5, że prawie szybki w kredensie popękały.. No naprawdę pomruki organowe bardzo niskie..

Gość jamówię

(Konto usunięte)

To musisz jeszcze coś trzeciego dokupić! Omne trinum perfectum!

Ja tak wzniośle piszę, bo właśnie skończyło się Preludium chorałowe Bacha, i Lebenek taki basior wydobył z SHL5, że prawie szybki w kredensie popękały.. No naprawdę pomruki organowe bardzo niskie..

Nie już nic nie muszę...:)) jutro biorę druty od intensera i może zmienię zdanie.

.

Sam się nadziwić nie mogę skąd u nich tyle basu??

Ha ha ha :)

A jak z górą przy Phaście?

Edytowane przez paweljazz

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

na norweskim audioszole sluchalem ich z elektronika clones audio i zaraz ze lebenem z neat to bylo cos co przykuwalo uwage

nawet chcialem namowic goscia od lebena zeby przytargal go do pokoju z habertami ale nie chcial skubany

Gość jamówię

(Konto usunięte)

Dźwięczna, czysta, bez sybilantów.

Panowie, ile mniej więcej wygrzewają się herbatniki i w którą stronę się zmieniają?

Moje doświadczenia są takie,że rośnie skala doznań,wszystkie te cechy,które Herbaty ujawniają po przytarganiu do domu,z czasem rosną. U mnie plastyka i stereofonia to były cechy,które ulegały poprawie. Pogłębiała się ta ujmująca namacalność średnicy i chyba tyle:)

Gość masza1968

(Konto usunięte)

Cuś w nich jest...

To nie są kolumny dla audiofila, one są dla melomana.

A melomanów dzielimy na tych, którzy słuchają z Harbethów i tych, którzy będą słuchali z Harbethów.

Ja nie jestem audiofilem. Po pierwszej dobie 1:0 dla piątek.

Edytowane przez masza1968
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.