Skocz do zawartości
IGNORED

MŁODZIEŻ Z PISem...

krzych

Rekomendowane odpowiedzi

tak przy okazji

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Prof. ????? z tego co wiem nie ma tytułu i nie jest zatrudniony na stanowisku profesora.

Więc chyba jednak CUDA, nie czyny:D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"(...) Był profesorem nadzwyczajnym Uniwersytetu Gdańskiego (1996-1999), a od 1999 zajmuje takie stanowisko na Uniwersytecie Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Warszawie (urlopowany).(...)"

niby Wiki to żadne źródło, ale... chyba jednak jakiś tam z niego "profesor" ;-)

Ukryta Zawartość

• Redaktorzy

W całym tym interesie cieszy mnie jedno: że mój ulubiony uniwersytet pozbył się typa. Dawna ATK to w sam raz miejsce dla niego. A może nawet nieco na wyrost.

• Redaktorzy

Na tym stanowisku wymagane są głównie kwalifikacje intelektualne i moralne. Cóż, no comments. Nota bene, wlasnie decyduje się sklad przyszłej KRRiTV. Wszystkie partie poza PiS twierdza zgodnie, że wbrew zwyczajowi nie dadzą jednego miejsca PiS, bo PiS dostanie i tak dwa miejsca. Te przysługujące prezydentowi. Oto dorobek 3 lat kadencji - wszyscy maja prezydenta za lokaja partii.

Redaktor, 4 Mar 2009, 12:20

>W całym tym interesie cieszy mnie jedno: że mój ulubiony uniwersytet pozbył się typa. Dawna ATK to

>w sam raz miejsce dla niego. A może nawet nieco na wyrost.

A nieładnie... Przy okazji hucznie obchodzonej rocznicy Okrągłego Stołu, prof. Roszkowski stwierdził że Lech Kaczyński był najwybitniejszym prawnikiem jakim dysponowała Solidarność.

Tak na marginesie ostatnio panuje moda na pozbywanie się polskich profesorów ze starych, niemieckich miast. Oczywiście w białych rękawiczkach, Francja-elegancja. A Żyd temu przyklaskuje. I to jest chyba ta slynna globalizacja o ktorej bzdurzy gdańszczanin TW Bolek.

A oto najwybitniejszy młodzieżowiec PO pociągający za sobą tłumy siuśmajtków w dwóch odsłonach: niebieskiej...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

... i czerwonej!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"prof. Roszkowski stwierdził że Lech Kaczyński był najwybitniejszym prawnikiem jakim dysponowała Solidarność."

niestety pasztecik zaszkodziłeś i w tym wątku bajki nie opowiesz...a wiesz że ten Roszkowski dzięki partii bliźniaków jest europosłem..spytaj się mamy prezydenta czy nie jest najlepszym prezydentem...

więc ten na zdjęciu z papierosem najlepszym prawnikiem przy okrągłym stole...rydzyk najlepszym klechą...nowak najlepszym profesorem...a ty naj.....hmmmm

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jest wielu młodych, głupich, leniwych i podłych ludzi. Jeżeli taki zapisze się do PiS zrobi w partii karierę i będzie ustawiony finansowo do końca życia. Nigdy nie słyszałem o biednym pisowcu - w końcu coś musi skłaniać niektórych osobników, żeby się do tej partii zapisywać

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.