Skocz do zawartości
IGNORED

Listwa sieciowa do 500 zł

Siemek

Rekomendowane odpowiedzi

mieszkam ok. 10 km. w lini prostej od elektrociepłowni, po drodze trafostacje, przewody pewnie na przemian Cu/Al, skrzyżowane setki razy, jakiś sąsiad znając życie kradnie prąd, a najgorsze jest to, że mam licznik made in slovakia.

ps. zapomniałem dodać, że dosyć dużo energi do sieci dostarczają wiatraki, czy to możliwe, że ich skrzydła wpadają w wibracje od głosów kaszubskich rolników... przenosi się to przez linię energetyczną do mojego sprzętu i stąd te straszliwe przekłamania i zniekształcenia dźwięku???

I stąd moje pytanie, jakich audiofilskich przedłużaczy/listew/złodziejek * mam użyć, aby Knopfler nie miał tego obrzydliwego kaszubsko-słowackiego akcentu.

*niepotrzebne skreślić

pomóżcie proszę.

Panie Junski lubimy jak potrzebujacy forumowicz zglasza swoje problemy...

i swoim doswiadczeniem potrafi wesprzec temat wyrazajac bardzo doswiadczona opinie na temat wplywu

zasilania na popularny sprzet audio , w zwiazku z tym ze zna sie pan bardzo dobrze na rzeczy

nie bedziemy panu doradzac i przemilczymy to retoryczne pytanie

pozdr serdecznie

Mebo, drogi userze!

Czy za reklamowanie sklepu max24 masz płacone, czy Twoje wpisy wynikają z dobroci serca?

Miłego dnia! ;)

"...Kto zagląda pod powierzchnię, czyni to na własną odpowiedzialność..."

Don Kichote to zły człowiek był...

>TACIMA CS929 MAINS CLEANER

>

>What HiFi *****

>

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>

>Wbrew wszystkim opiniom listwa ta nie ograniczyła system a wprost przeciwnie bardzo ładnie

>wygładziła dźwięk. A kosztuje jedynie ok.100 złotych. I poza funkcją zabezpieczającą również pozytywnie wpływa na dźwięk.

Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

Zgłoszenie wpisu do moderacji

bardzo proszę o uzasadnienie zgłoszenia.

a.junski

13 Maj 2009, 05:08

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 191 / 9 / 1 mieszkam ok. 10 km. w lini prostej od elektrociepłowni, po drodze trafostacje, przewody pewnie na przemian Cu/Al, skrzyżowane setki razy, jakiś sąsiad znając życie kradnie prąd, a najgorsze jest to, że mam licznik made in slovakia.

ps. zapomniałem dodać, że dosyć dużo energi do sieci dostarczają wiatraki, czy to możliwe, że ich skrzydła wpadają w wibracje od głosów kaszubskich rolników... przenosi się to przez linię energetyczną do mojego sprzętu i stąd te straszliwe przekłamania i zniekształcenia dźwięku???

I stąd moje pytanie, jakich audiofilskich przedłużaczy/listew/złodziejek * mam użyć, aby Knopfler nie miał tego obrzydliwego kaszubsko-słowackiego akcentu.

*niepotrzebne skreślić

pomóżcie proszę.

michal stabro

13 Maj 2009, 07:47

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1005 / 952 / 0 Panie Junski

/wklejam ponownie kopie odpowiedzi co bu nie umknelo pana uwagi z mala korekta /

lubimy jak potrzebujacy forumowicz zglasza swoje problemy...

i swoim doswiadczeniem potrafi wesprzec temat wyrazajac bardzo dojrzala opinie na temat wplywu

zasilania na popularny sprzet audio , w zwiazku z tym ze zna sie pan bardzo dobrze na rzeczy

nie bedziemy panu doradzac i przemilczymy to retoryczne pytanie

pozdr serdecznie

wiatrak

13 Maj 2009, 08:27

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 319 / 260 / 0 Mebo, drogi userze!

Czy za reklamowanie sklepu max24 masz płacone, czy Twoje wpisy wynikają z dobroci serca?

Miłego dnia! ;)

ŻENUJĄCE

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

xniwax, 13 Maj 2009, 08:33

>>TACIMA CS929 MAINS CLEANER

>>

>>What HiFi *****

>>

>>

Ukryta Zawartość

>>

>>Wbrew wszystkim opiniom listwa ta nie ograniczyła system a wprost przeciwnie bardzo ładnie

>>wygładziła dźwięk. A kosztuje jedynie ok.100 złotych. I poza funkcją zabezpieczającą również

>pozytywnie wpływa na dźwięk.

>

>Odpowiedz » | Zgłoś do moderacji »

>Zgłoszenie wpisu do moderacji

>bardzo proszę o uzasadnienie zgłoszenia.

>

>

>

>a.junski

>13 Maj 2009, 05:08

>O mnie » Ignoruj » PW »

>

>stat: 191 / 9 / 1 mieszkam ok. 10 km. w lini prostej od elektrociepłowni, po drodze trafostacje,

>przewody pewnie na przemian Cu/Al, skrzyżowane setki razy, jakiś sąsiad znając życie kradnie prąd, a

>najgorsze jest to, że mam licznik made in slovakia.

>

>ps. zapomniałem dodać, że dosyć dużo energi do sieci dostarczają wiatraki, czy to możliwe, że ich

>skrzydła wpadają w wibracje od głosów kaszubskich rolników... przenosi się to przez linię

>energetyczną do mojego sprzętu i stąd te straszliwe przekłamania i zniekształcenia dźwięku???

>I stąd moje pytanie, jakich audiofilskich przedłużaczy/listew/złodziejek * mam użyć, aby Knopfler

>nie miał tego obrzydliwego kaszubsko-słowackiego akcentu.

>*niepotrzebne skreślić

>

>pomóżcie proszę.

>

>

>

>michal stabro

>13 Maj 2009, 07:47

>O mnie » Ignoruj » PW »

>

>stat: 1005 / 952 / 0 Panie Junski

>/wklejam ponownie kopie odpowiedzi co bu nie umknelo pana uwagi z mala korekta /

>lubimy jak potrzebujacy forumowicz zglasza swoje problemy...

>i swoim doswiadczeniem potrafi wesprzec temat wyrazajac bardzo dojrzala opinie na temat wplywu

>zasilania na popularny sprzet audio , w zwiazku z tym ze zna sie pan bardzo dobrze na rzeczy

>nie bedziemy panu doradzac i przemilczymy to retoryczne pytanie

>pozdr serdecznie

>

>

>

>wiatrak

>13 Maj 2009, 08:27

>O mnie » Ignoruj » PW »

>

>stat: 319 / 260 / 0 Mebo, drogi userze!

>

>Czy za reklamowanie sklepu max24 masz płacone, czy Twoje wpisy wynikają z dobroci serca?

>

>Miłego dnia! ;)

>

>

>

>ŻENUJĄCE

STRASZNIE

Ukryta Zawartość

Jeśli można to podepnę się w temacie ale szukam troszkę czegoś innego. Poszukiwana listwa która oprócz filtrów musi mieć wyłącznik do każdego gniazda. Ostatecznie może nie mieć filtrów. Widziałem kiedyś coś takiego w niemczech i niestety nie kupiłem myśląc, że jak jest tam to będzie i u nas.

xniwax, 13 Maj 2009, 08:33

możesz się rozwinąć na czym polega moje żenujące zachowanie w związku z umieszczeniem wpisu na temat tej listwy ???. Tylko poproszę więcej niż : BO TAK. Dziękuję.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

;) Nie chcę się powtarzać ale...nie chodziło o Twój wpis lecz ciag następnych wpisów, raczej żenujacych. Twój wpis był tylko zaczynem to żenujacego zachowania co niektórych.

Sama listwa wygląda OK.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Z dobrych listw bez obudowy "voodoopower" (takie same parametry a kilkukrotnie tańsze) myślę że najlepsze są LESTAR LFT 2005

Absorbcja energii 909 Joules

Maksymalny prąd impulsu 30,000 A

Ochrona 3 linii zasilania

Tłumienie 70dB

Gwarancja 7 lat

Ilość gniazd 5

Blokada gniazd

Sygnalizacja napięcia

2 kolory

Wyłącznik

Bezpieczniki termiczne

Wskaźnik prawidłowego uziemienia

• 1 rok później...

Chyba się łapie do 500 zł ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.