Skocz do zawartości
IGNORED

Kim był tatuś Kaczyńskich ?

meloman 62

Rekomendowane odpowiedzi

sugam jako ze odpowiedzi brak.....Tak mniej wiecej moze czuc sie Walesa, o ktorym pisza wszystko z wsi i pól.Ze moze ci jest przykro???Nie watpie.Ze nie jestes ..idiota??Moze nie jestes .Ale teraz to ty MUSISZ udowodnić.

po prostu twoja opcja nawet jak jest szoferska jak Frasymiuk należy duchowo do wyższej klasy koszerno unijnej (chodzi mi o Unię /lol/ Demokratyczną), i zawsze ma prawo nie mączyć swych bezcennych ganglijonów, tylko jak nic do zakutego betonem łba nie przychodzi rzeczowego

to mocium panie łopatką :) albo szyć strzałami do aktora- wzorem imć Paska

muls, 4 Kwi 2009, 09:49

>ze nie jesteś.Taki paradoksik, ale moze cóś ...zrozumiesz.

no dobra to tak po prostu łopatką wytłumacz co można "zrozumieć" z tych twoich paru słów pomięlonych z kropkami i przecinkiem- mulsiomortadela mulśiowa

2.

po prostu twoja opcja nawet jak jest szoferska jak Frasymiuk należy duchowo do wyższej klasy koszerno unijnej (chodzi mi o Unię /lol/ Demokratyczną), i zawsze ma prawo nie mączyć swych bezcennych ganglijonów, tylko jak nic do zakutego betonem łba nie przychodzi rzeczowego

to mocium panie

a'la "prof"Bartoszewski:

bydłem, matołkami, piano z pyska, dewiantami psychicznymi

Frank, 4 Kwi 2009, 08:38

">Nie cierpię braci Kaczyńskich,ale jaki jest cel tworzenia tak podłych tematów.

>Brat Michnika,ojciec Moniki Olejnik i przebój wiosny - oddawanie moczu Wałęsy.

>To wielce interesujące tematy.

>Jak dużo jeszcze można wylewać w sieci gnoju ???"

Nie wydaje mi się, żeby temat był podły. Nasze obecne nieszczęście, czyli bracia kaczyńscy byli wychowywani w swojej rodzinie, która była taka, a nie inna. Ciekawe wydaje mi się dociec, dlaczego stali się oni istotami, których istnienie obraża cały rodzaj ludzki. Co więcej, myślę, że ta wiedza powinna stać się powszechnie znana - być może uchroniłoby to wiele rodzin przed podobnym wychowaniem swoich potomków i zgotowaniem tym samym cierpień innym ludziom. NB historycy od dawna grzebią się w przeszłości rodzinnej innych ludzi, którzy wyrządzili wiele złego ludzkości. Historycy ci nie są z tego powodu potępiani.

jako ze temat jest goracy a odpowiedzi brak ,to moze zadam ostatnie, ale najwazniejsze pytanie.Jesli ksiazka wyszła i jest poswiecona Walesie i NIKT nie miał zamiaru go oczerniac ,to moze KTOS zacytuje z tej ksiazki, cytaty bedace opisem DOBRYCH stron Walesy.Pomijac bogoojczyzniany bełkot w stylu wielki przywodca itd.To sugam - do dzieła.......

meloman 62, 4 Kwi 2009, 10:10

>wychowywani w swojej rodzinie, która była taka, a nie inna. Ciekawe wydaje mi się dociec, dlaczego

>stali się oni istotami, których istnienie obraża cały rodzaj ludzki.

a nie mówiłem!.. :)

bo są idjotami

oczywiście z najwyższej NOMINACJI od autorytetów ze złotą kartą, ludzi z urodzenia światłych, POstępowo, POprawnie myślących

"i postępową ludzkość"- jak z POkazowego procesu

meloman62 nominuj wzniośle jak Wyszyński:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Gość sugam

(Konto usunięte)

muls,

Zdecyduj się - najpierw piszesz:

>sugam a ja wcale nie chce z toba dyskutować.Po co mi to??

A za chwilę:

>sugam jako ze odpowiedzi brak.....

Chcesz rozmawiać, czy nie? Jeśli nie, to po co ciągniesz dyskusję? A jeśli tak, to najpierw oczekuję słowa przepraszam za twoje inwektywy pod moim adresem

Redaktor, 4 Kwi 2009, 09:59

>"Mączenie ganglijonów" to coś nowego. Dodałeś mowie polskiej kolejny klawisz.

muls, 4 Kwi 2009, 10:22

>w ten sposob sagum

klawiszy ci u nas dostatek, tylko że belka jest w niewłaściwym oku

meloman 62, 4 Kwi 2009, 10:10

>wychowywani w swojej rodzinie, która była taka, a nie inna. Ciekawe wydaje mi się dociec, dlaczego

jest to rozumowanie z natury lyberalne, to znaczy nie do zniesienia jest absurd, że narodzić się mogła istota mająca poglądy na jotę mniej poprawne od środkowego wazeliniarskiego mainstream'u

staram sie zrozumiec kroscik...powyzsze ... ale to MUSI potrwac.Sugam to były tylko propzycje zeby przestac myslec o tobie jak o idiocie. w stylu Fakty czy Nie.Ale to twoja sprawa jak z tego wyjdziesz.dla mnie mozesz pozostac...brak substytutu.

Gość sugam

(Konto usunięte)

muls,

nie interesuje mnie co o mnie myślisz. dlaczego miałbym się tym przejmować? natomiast znamienne jest, że nie umiesz normalnie rozmawiać, bez używania chamskich słów - czy to wprost, czy w sposób zawoalowany

to że nie zdajesz sobie sprawy, że zachowujesz się po chamsku, tudzież brak ci charakteru, żeby przyznać się do błędu, świadczy o tobie, nie o mnie

osobiscie bardzo podoba mi sie wersal, czesto spotykany na spotkaniach PANA prof.NOWAKA.Byłem to wiem.Panowie w garniturach,muszkach w grochy.Potem wyklad,ugrzecznione pytania ,zydzi to, zydzi tamto.Brawa.A ja chciałbym mieć DUPE jak kolumna zygmunta i NASRAC na nich, z góry.na te krawaty, muszki w grochy.Tak mam.Takie marzenie.Wielkie Gowno w pokoju, po sufit- a tam krawaty, muszki w grochy.

to ktos z was tworzył? a propo to zadziwiajaca ilosc uczestnikow sie wypowiada a tutaj raptem 2- gadaja znowu jak pod budka z piwem.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

najważniejsze dobre zagajenie, coś jak z poetyki "prof"Bydłaszewskiego:

"Najważniejszy agent gestapo w Polsce, pisarz, bohater wywiadu AK, pijak i mitoman, potomek słynnego rycerza, esesman, uwodziciel, kapuś bezpieki. To jeden człowiek"

i potem POooolecii :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.