Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego Bolek

Gość Cadam

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

tak że.. zalecam ostrożność, nie drażnić..

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Horst, 16 Kwi 2009, 15:33

>to się u Niego zaczęło w 2008r chyba.. czytałem taką historię w książce S.Kinga pt"Cujo", tam

>takiego pieska zadrapał w nos wściekły nietoperz..

>

>praca z nietoperzami jednak nie należy do bezpiecznych..

Najgorsze jest oddziaływanie ultradźwięków na mózg ludzki. Już dawno stwierdzono zadziwiająco częste popadanie w obłęd u muzyków grających na pile, harmonice szklanej i tereminie, tj, instrumentach emitujących wyjątkowo piskliwe tony.

Z powodu pisków samowzbudnych, powstających już bez udziału instrumentów, niejaki van Gogh oberżnął sobie ucho.

W przypadku dźwięków emitowanych przez nietoperze efekty są jeszcze bardziej katastrofalne.

maguz to lepiej jakby poszedl do swego pana lancastera na to piekne forum co nikt juz nie zaglada, bo as ma swoich socjalistow kaczystowskich dosyc...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

"Najgorsze jest oddziaływanie ultradźwięków na mózg ludzki."....czytanie wypisywanie głupot jest bardziej szkodliwe.... pasztecik spróbuj tego nie robić i wszystko powróci do normy.

nie ma to jak poczytać nasze forumowe "elyty"

hahaha wysooka klasa

Jaro_747, 16 Kwi 2009, 15:58

>>Karwa mać, nawet nieuchachanej sobie nie wyobrażam.

>

>Bo rozumek twój malutki.

wladz, 16 Kwi 2009, 16:34

>....czytanie wypisywanie głupot jest

>bardziej szkodliwe.... pasztecik spróbuj tego nie robić i wszystko powróci do normy.

muls, 16 Kwi 2009, 14:04

>a widzisz reduktor- kiedys macius ciebie sie pytał...a teraz sztorcuje.I szczerze mowiac nalezy ci

>sie.Za ta wysoka kulture.A macius zawsze najszybciej reagował na nocnik..na głowę.

• Redaktorzy

"Najgorsze jest oddziaływanie ultradźwięków na mózg ludzki."....czytanie wypisywanie głupot jest bardziej szkodliwe..."

Jeśli ktoś słyszy te ultradźwięki, to może i jest szkodliwe. Ja nie słyszę, ja jestem zwykłym człowiekiem. Infradźwięki mogłyby owszem, sprawić kłopot. Ale tu czytam, ze van Gogh przez ultradźwięki ucho sobie urżnął. I to na forum bądź co bądź audiofilskim... Ech...

Ja te uważam że o sztukach plastycznych pisać na forum poświeconemu dźwiękowi - to lekkie faux pas żeby nie powiedzieć offtopic.

A tak poważnie to wyżej stoi "Z powodu pisków samowzbudnych," a nie z powodu ultradźwięków - urżnął.

>sugam, 16 Kwi 2009, 13:01

>Redaktor,

>Tak się tylko czepiam. W sumie, to nie wiem dlaczego - przecież dyskusję w podobny sposób jak ty

>prowadzą muls, Jaro_747 czy wladz.

Jak widać zwolenników PiS można bezbłędnie poznać po notorycznych kłamstwach. Spowiadacie się z tego, czy uważacie, że to nie grzech, bo w słusznej sprawie?

Jestem Europejczykiem.

Gość sugam

(Konto usunięte)

Jaro, co ty ciągle o tym PiS? Nie przyjęli cię w swoje szeregi, na listę wyborów nie chcieli wciągnąć?

Drzewiej diabeł był wszystkiemu winien, a teraz PiS? Taki światły postępowiec jak ty wszędzie diabła widzi?

>sugam, 16 Kwi 2009, 23:06

>Drzewiej diabeł był wszystkiemu winien, a teraz PiS? Taki światły postępowiec jak ty wszędzie diabła

>widzi?

Znowu nic nie zrozumiałeś. Przecież głupota, mściwość, zaściankowość były przed PiS. Tylko dlaczego ta partia przyciąga wszystko co najgorsze, a pozbywa się wartościowych pomysłów i ludzi.

Jestem Europejczykiem.

Gość sugam

(Konto usunięte)

Jaro_747, 16 Kwi 2009, 23:17

>>sugam, 16 Kwi 2009, 23:06

>

>>Drzewiej diabeł był wszystkiemu winien, a teraz PiS? Taki światły postępowiec jak ty wszędzie

>diabła

>>widzi?

>

>Znowu nic nie zrozumiałeś. Przecież głupota, mściwość, zaściankowość były przed PiS. Tylko dlaczego

>ta partia przyciąga wszystko co najgorsze, a pozbywa się wartościowych pomysłów i ludzi.

No i....?

sugam zabierając głos mam nadzieję że śledzisz bieżące wydarzenia na scenie politycznej...Czy jak dawny ciemniak w oparciu o zasłyszane legendy o diable wszędzie go widział...PiS i ich prezydent prowadzi politykę z którą 80% procent społeczeństwa nie zgadza się na podstawie faktów rejestrowanych przez kamery zapisanych na papierze i podpisanych z imienia i nazwiska a nie zasłyszanych od kumy spod magla.

Jaro_747, 16 Kwi 2009, 23:17

>głupota, mściwość, zaściankowość były przed PiS.

Głupota to rzecz godna jedynie potępienia.

Z zaściankowiścią może być już problem, bo może ci co ją wytykają są kosmopolitami, czyli żydami?

No a już mściwość to przecież ZALETA, CNOTA!

Mściwość jest nieodzownym składnikiem sprawiedliwości, wszak sprawiedliwość to oddanie każdemu tego co się należy.

W sumie po zarzutach jakie stawiasz trzeba cię określić jako osobę wysoce kontrowersyjną, Dżambo Mambo,

Gość sugam

(Konto usunięte)

wladz, 17 Kwi 2009, 08:55

>sugam zabierając głos mam nadzieję że śledzisz bieżące wydarzenia na scenie politycznej...Czy jak

>dawny ciemniak w oparciu o zasłyszane legendy o diable wszędzie go widział...PiS i ich prezydent

>prowadzi politykę z którą 80% procent społeczeństwa nie zgadza się na podstawie faktów

>rejestrowanych przez kamery zapisanych na papierze i podpisanych z imienia i nazwiska a nie

>zasłyszanych od kumy spod magla.

Pan Kwiatkowski jakieś kolejne badania robił? :))

A te fakty zapisane na papierze, to np. ten słynny mail urzędnika MSZ podawany jako stanowisko Rządu RP?

wladz wysil się choć trochę, bo rzeczywiście nie jest proste wykazać, że 80% to "przodująca siła narodu"

wladz, 17 Kwi 2009, 08:55

>80% procent społeczeństwa

80% procent społeczeństwa nie potrafi podać rozwiącania całki z "e do x".

> nie zgadza się na podstawie faktów rejestrowanych przez kamery

Ja przedwczoraj widziałem film o dinozaurach.

Zarejestrowany przez kamery.

> zapisanych na papierze

Ach te "zapisy" z "Trybuny Ludu', "Żołnierza Wolności", "Argumentów"...

Niektórzy redaktorzy jeszcze nie osiągnęli wieku emerytalnego albo dorabiają do emerytury...

> i podpisanych z imienia i nazwiska

To wszystko co tu państwo widzicie zostało podpisane bez mojej wiedzy i zgody i każdy sąd w Polsce to potwierdzi.

Swoim podpisem!

Gość

(Konto usunięte)

Lech Wałęsa złożył szokujące wyznanie w trakcie spotkania ze studentami w Toruniu. Mówiąc o swojej działalności w czasach PRL, stwierdził, że robił wiele rzeczy dyskusyjnych, czasem był niezręczny i być może kogoś wsypał. Po czym przysięgał, że nie był świadomym agentem SB...

..."Nie byłem agentem, nie pracowałem na tamtą stronę. Niech mnie szlag trafi, jeśli kłamię" - zarzekał się w trakcie dyskusji ze studentami były prezydent...

Może on taki głupi bolek i myslał, ze bez podpisu to się nieświadomie współpracuje?

Gość

(Konto usunięte)

... Lech Wałęsa stwierdził po ich publikacji, że to nie on był "Bolkiem" i ma dowody dotyczące personaliów współpracownika SB o tym pseudonimie. "Dzięki tym dowodom mogę ujawnić, kto tak bardzo pomagał SB" - powiedział. Dodał, że zna tego człowieka. Były prezydent nie chce jednak ujawniać, kim jest "Bolek"...

Nie chcem, ale muszem...wiem, ale nie powiem....łooooo Boże, kto się jeszcze na to nabiera?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.