Skocz do zawartości
IGNORED

co wam gra (w duszy, w pracy, w domu)?

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

nocą do syknięć otwieranych puszek i skwierczenia mięska dołączył

yes, livin'blues i ayreon

a teraz zdrowieje przy black rebel motorcycle club - take them on, on your own -wrrrrrrr ale "jazgot"

Jorane "The You and the Now" rządzi - od wczorajszego wieczora przy Pilznerze ze stempurem nie potrafię zdobyć się na wyjęcie jej z odtwarzacza ;-)

zydelek>

dalej nie ma przeciwskazań żeby zapuścić never turn your ....... ;)

za oknem zaczyna sie burza a ja cichutko słucham bossa novy- jakieś :)

Tego grania potrzebowała moja znerwicowana głowa :) Od rana śpiewał Grechuta, potem już tylko Jethro Tull - Aqualung, Thick As A Brick i teraz gra Dot Com.

Pozdrawiam i życzę dobrej nocy,

Wojtek

Elbow- Powder Blue- utwór z Asleep at The Back, ale teraz mam do odsłuchanie ich najnowszy album plus dwie płyty Oceansize i jedną Pineapple Thief, więc pewnie to sie zmieni :)

Zildjian - czy w polsce kupowałeś tego Larsa? nie znam a sądząc po zestawie muzyków musi być miodnie...

ps czy jest już w sklepach nowy dream team możdzera? niestety jestem ostatnio non-stop w pracy i wszelkie muzyczne poszukiwania.... szkoda gadać.

Parmenides

Tak,w Gdyni. A przy okazji,znasz duńsko-wietnamskich braci Minh Doky(bas,piano) ? Mam kilka płyt w podobnych zestawieniach tj. Scofield,Abercrombie. Ale te kupiłem w Kopenhadze ( jaka tam ona nb "Wonderful Copenhagen" ?"-ze sloganu ). 3miasto jest ładniejsze i tańsze.

Parmenides: jeszcze jedno.Wiem,że lubisz te klimaty.Erskine i co-You never know.Nie mogę się oderwać od kilku dni. Posłuchaj.

-> zildjian: Erskina "u never know" mam i dość dobrze znam choć dawno nie słuchałem. pewnie dzisiaj jeszcze sięgnę po tę płyte. niestety braci Minh Doky nie znam. i pewnie szybko nie poznam, bo nie mogę odnaleźć tych płyt w Polsce a z zagranicy na razie jakoś nie chce mi się ich sprowadzać. Natomiast mam do Ciebie prośbę - czy zerkniesz w Gdyni do sklepu czy jest jeszcze jakiś egzemplarz tego larsa danielssona? jeśli tak to prosiłbym cię o przysługę. przez internetowe nie moge namierzyć. w razie czego daj mi proszę znać ([email protected] lub 0602 785 784). dzięki i pozdrowienia

a w temacie u mnie erskine/danielsson/taylor 'time being' a wcześniej mozart symfonie jupiter i hafnerowska w wyk. filharmoników wiedeńskich pod bernsteinem.

pozdr

czy zerkniesz w Gdyni do sklepu czy jest jeszcze jakiś egzemplarz

>tego larsa danielssona?

Sure enuff!

Ja też włączyłem "Time Being" przed fabryką rano. Jeszcze raz podejdę do zakupu "Juni" oraz "As it is".

Będziesz w Bielsku na Abercrombie ze składem z Class Trip ? I Stańko/Abercrombie/Johnson trio ?

• Pokaż nowe odpowiedzi