Skocz do zawartości
IGNORED

Zabawne ogłoszenia

Frycu

Rekomendowane odpowiedzi

Na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ktos daje bardzo zabawne ogloszenia w bardzo ciekawych cenkach.

Ostatnio zainteresowany Sony 50 ES zadzwonilem i sie mocno zdziwilem ...

Ta osoba juz chyba daje 7 czy 8 ogloszenie - ktos sie bawi.

058 678 48 32

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/5212-zabawne-og%C5%82oszenia/
Gość Zdziwiony

(Konto usunięte)

Mahler a co jest nie tak z tym wzmacniaczem Pocahontas"? Kilka lat temu strojony pod kolumny (konkretną impedancje) właśnie tyle kosztował (około 2tyś) od czasu jak jest produkowany niejako na licencji cena wzrosła prawie dwukrotnie (w sumie nie wiadomo dlaczego) i ten pewnie jest z tego droższego sortu.

Gość chrobot

(Konto usunięte)

Ja kiedyś na witrynie www.hifi.pl zobaczyłem ogłoszenie wzmacniacza Creeka za 1 tys. PLN. Zadzwoniłem pod wskazany adres, a tam odebrał sam Młot z AudioSystemu. Był tym wszystkim zadziwiony !

Może było mu głupio się przyznać ?

Podobne ogłoszenie dotyczyło kolumn Avance Omega z równie atrakcyjną ceną. Wiem, że Młot ucieka się do takich "promocyjnych" sprzedaży swojego "złomu", gdy np coś mu upadnie, rozbije się, itp

Smieszne czy nie smieszne ... ale sa to dziwne ogloszenia i czlowiek sie napala.

Do teraz pamietam QBA Sobieskie za 1kzl z uszkodzonym glosnikiem. Pamietam, ze ktos z forum je kupil i mam nadzieje, ze jest zadowolony. Cena byla dosc podejrzana - ale wszytko bylo OK

Taki bilet znalazłem w skrzynce. Wycieczka na Jasną Górę, komfortowy autobus, zwiedzanie, obiad, w trakcie podróży atrakcyjne prezentacje z możliwością zakupu, wszystko za jedyne 18 złotych 70 groszy.

Może trzeba było pojechać. A nuż w ramach prezentacji trafił by się lekko walnięty Gamut za ćwierć ceny.

Powiem wam lepszy numer. Swego czasu kupilem sobie "uszkodzone" DVD Denona 2500.

Patrze u goscia, rzeczywiscie wypluwa zawciecie niektore plyty. Hmmmm ..... Pokierowany jakims przeczuciem wchodze w menu a tam wielka klodka z napisem parental lock :) Wiec kupilem ow "uszkodzony" odtwarzacz.

W domu zarazerwowalem sobie dluzsza chwilke na wklepanie tych 9999 kombinacji cyfr i zaczynam: 1111 TRAFIONY :)))))

I w taki wklasnie sposob stalem sie kilka lat temu posiadaczem sprawnego odtwarzacza DVD za jakies 15% jego ceny ;))))

Ukryta Zawartość

Gielda/Pozostałe ogłoszenia - sprzedam ...

Fiat Marea sedan, 1,6 16V(103KM)SX, wspomaganie, regulacja fotela i kierownicy, radio, poduszka, immobiliser, alarm, centralny zamek z pilotem. 20900,-

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.