Skocz do zawartości
IGNORED

Antysemita/Rasista.... czy jednak nie?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Orzechowski do Żydów: Zostańcie w Izraelu

Rabin Zalman Melamed wezwał izraelskich studentów, by zrezygnowali z podróży do Polski, bo jest to "nieczysty, antysemicki kraj" - pisze na swoim blogu w onet.pl Mirosław Orzechowski, polityk LPR, powołując się na izraelski dziennik "Yediot Ahronoth". Były wiceminister edukacji nazywa Melameda prymitywnym głupcem o niewyparzonym pysku.

"Rabin Zalman Melamed powiedział, że Polska to . Taki mądry jest pan Melamed! Można powiedzieć, że Zalman Melamed na wyścigi konkuruje z niejakim Szlomo Avinerem, rabinem jerozolimskim, który uważa z kolei, że Niemcy dlatego zakładali obozy koncentracyjne w Polsce, bo Polacy są antysemitami i dlatego naziści wybrali Polaków na kolaborantów. Szlomo Aviner wezwał izraelskie szkoły do anulowania wycieczek do obozów koncentracyjnych, gdyż " - donosi Orzechowski.

I od razu te słowa komentuje: "Panowie Aviner i Melamed są prymitywnymi głupcami o niewyparzonych pyskach. Ale potrafią budować antysemityzm, jak robili to przez wieki ich rodacy. Gratuluję pomysłu rabinowi Avinerowi! Zemścijcie się na nas i zostańcie w Izraelu."

https://www.audiostereo.pl/topic/52459-antysemitarasista-czy-jednak-nie/

Bo każdy, kto nie jest filosemicki, jest antysemitą!

Polska to kraj brudnych gojów i antysemitów z dziada pradziada ze stulejką.

Wogóle, Polacy to podkładają bomby, palą synagogi i niszczą żydowskie cmentarze, wysadzają się w autobusach i krzyczą przy tym "allach akbar"! Rozdają też izraelskim dzieciom ukradkiem cukierki z cyjankiem kiedy przyjadą tu na wycieczkę.

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Co poniektórym "pejsatym" to skórkę nacinano chyba zaraz za uszami, uszkadzając mózg przy okazji.

Faktycznie, lepiej niech nie przyjeżdżają, a nawet niech zamówią parę transportów ziomali we własną stronę.

To i tak dobrze że panowie Mełamed i Aviner są tacy szczerzy. Większość ich pobratymców trzyma język za zębami.

A tymczasem z okazji kolejnego marszu żywych przez zachodnie media (ABC, CNN) znowu przetoczyły się tradycyjne headlines o polish camps. Ktoś wie w jakich wieżowcach oni urzędują? Trzebaby wpierdzielić tam jakiegoś Boeinga.

taa...taa...

Ludzie !!

ale kazdy narod ma cos we krwi

taki Rychu np.:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a tak czytajac tego zyda- od razu mam na oczach zarowe ,jakcika,rydzyka,nowaka,maciusia i inna chołote.I nie ma znaczenia czy ta chołota jest z tej, czy z tamtej strony.Chołota jest chołota- niezaleznie gdzie jej ponacinali...rozum..

szumidokolalas, 22 Kwi 2009, 21:42

>taa...taa...

>

>Ludzie !!

>

>ale kazdy narod ma cos we krwi

>

>taki Rychu np.:

>

>

Ukryta Zawartość

co szumi volksdojczu, koleś nawalony, a śpiewać czyściutko potrafi. Twój nowy naród na głowie stanie, a tak nie zrobi...

Ale grunt, że przynajmniej "nacjonaliści" :D

Ukryta Zawartość

bardzo zabawnym jest ze najwiecej aj- waj robiom autentyczne antysemici.Tak jak najwiecej szumu przeciw gejom, robia ci nie całkiem znormalizowani.Zarowa jako zwykły antysemita MUSI udowodnic ze tak ma- bo zydzi tez tak maja.Czyli naciety...też.

zarowa juz ci powidziałem -nie wierz we wszystko co napisane...włąsnie mi bekło 28 Lat.Ale rozumiem ze taki ..naciety juz nic nowego nie wymysli.mozesz jeszce o zmarszczkach i prostacie.A jak ci zabraknie argumientów to cóś ci jeszce podrzuce.Rozumiem ze ..nacietym nie jest lekko.

Gość

(Konto usunięte)

...a tak czytajac tego zyda- od razu mam na oczach zarowe ,jakcika,rydzyka,nowaka,macius ia i inna chołote...

...bardzo zabawnym jest ze najwiecej aj- waj robiom autentyczne antysemici...

muls, zamiast śmiecic i pierd. beż sensu jak to jest w twoim zwycżaju , zamieść choć jeden mój antysemicki wpis. Podpowiem ci, nie znajdziesz, ale postaraj się bo mam już dosyć tych twoich gówno-prawd które tu wypisujesz.

jacch, 23 Kwi 2009, 18:51

>muls, zamiast śmiecic i pierd. beż sensu jak to jest w twoim zwycżaju , zamieść choć jeden mój

>antysemicki wpis.

Dlaczego ci tak zależy na udowodnieniu że takiego wpisu nie ma?

Moim zdaniem każdy forumowicz, ba, każdy człowiek powinien mieć za sobą jakiś poważny antysemicki wpis czy wypowiedź. Zgodnie z maksymą "Dlaczego wspinam się na góry? Bo są!"

Gość

(Konto usunięte)

Mnie nie zależy na udowodnieniu że takiego wpisu niema, po prostu strasznie mnie wkurza jak muls i wladz rozpipszają woki PO lini partyjnej.

Antysemityzmem się brzydzę tak samo jak rasizmem w wydaniu żydów.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.