Skocz do zawartości
IGNORED

Na co zmienić wzmak SONY TA-F550ES

Reaper

Rekomendowane odpowiedzi

Nie rozumiem dlaczego cos co ma pilota w tej cenie musi od razu zagrac gorzej.

Ale faktycznie chyba zostawie to co mam i dopiero jak bede mial mozliwosc zakupu dobrego ES-a z pilotem to dokonam zamiany.

>gagacek

Nie dziwne że nie rozumiesz. Negujesz istnienie wyższych modeli Yamahy od NS 690? Przecież ty słuchałeś wszystkiego z Yamahy, więc sam powinieneś wiedzieć najlepiej.

>Nie dziwne że nie rozumiesz. Negujesz istnienie wyższych modeli Yamahy od NS 690?

- Że co proszę? Umiesz czytać ze zrozumieniem?

Poza tym ja nie dziwię się też temu co napisałeś (standard), dziwię się Disco.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

yogi1 ja takze mialem Akai AM 67. Mialem rowniez AM 95 i kilka innych modeli z wyzszej polki firmy. Dzwiek na kolumnach Minas Anor byl delikatnie rzecz ujmujac mydlany. Bez polotu bez otoczki bez wybrzmien. Kompletnie nie wciagal. Na tych samych kolumnach TA-F 550 ES urzekal barwami i dynamika. Faktem jest ze do niego przydaloby sie cos mniej neutralnego niz Minas Anor ale dzwiek byl naprawde przyjemny dla ucha.

szwagiero, 4 Maj 2009, 16:52

Faktycznie, masz rację. Przeważnie każdy chwali to co słuchał, to co miał. Ja robiłem to w dobrej wierze a nie po to aby pomniejszyć inną markę. Natomiast na handlarzy może jestem więcej niż bardziej uczulony. Jak przegnę, to mnie zgań.

Jednakże co do pilota....czy porównywałeś kiedyś Rotela RA-971 (bez pilota) z RA-972 (z pilotem)?

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.