Skocz do zawartości
IGNORED

Cuda na forum Audiostereo 2

foxbat

Rekomendowane odpowiedzi

>Dlaczego sądzisz, że będąc zalogowany 10 dni, nie przeglądałem wcześniej forum?

Jasne. I od razu pierwsze wpisy lądują na Bocznicy. A kolejne pojawią się w jakimś wątku politycznym - zgadłem?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, 22 Maj 2009, 10:15

>>Dlaczego sądzisz, że będąc zalogowany 10 dni, nie przeglądałem wcześniej forum?

>

>Jasne. I od razu pierwsze wpisy lądują na Bocznicy. A kolejne pojawią się w jakimś wątku politycznym

>- zgadłem?

A może najpierw sprawdzisz, zanim rzucisz oskarżenie. Matko, ty jesteś moderatorem?

czy to nie ktoś od akcji oświatowej atoposa?

w końcu chyba mają rację - Redaktor wybitnie jest utalentowany konfliktowo,

powinien tu być ktoś odpowiedni

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Redaktorzy

Nic mi nie wiadomo, abym był w konflikcie z userem "ketsus", którego nie znam. Informację, o którą prosił, już mu przesłałem. Oczywiście nie jest możliwe, aby nowy, nieznany nikomu forumowicz mógł pełnić funkcję np. moderatora, ale oczywiście to nie znaczy, że ma być na jakimś marginesie. Nawiasem mówiąc, jest miły zwyczaj, zeby nowi przedstawiali sie na forum, warto by do niego wrócić.

ketsus, 22 Maj 2009, 10:49

>A może najpierw sprawdzisz, zanim rzucisz oskarżenie. Matko, ty jesteś moderatorem?

Wcale Cię nie oskarżam, aczkolwiek nie ukrywam podejrzeń. Ostatnimi czasy moderatorzy mieli wiele przykrych doświadczeń z "gwiazdami" działu Bocznica którzy nie potrafili opanowywać emocji i ostrego języka, co w efekcie kończyło się banem i próbami zemsty w postaci ataku klonów.

Mam nadzieję że przychodzisz w pokojowych zamiarach, a jeśli tak jest - napisz coś więcej w "O sobie" i serdecznie zapraszam do merytorycznych dyskusji w pozostałych działach Forum.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Redaktor, 22 Maj 2009, 11:47

Oczywiście nie jest możliwe, aby nowy, nieznany nikomu forumowicz mógł

>pełnić funkcję np. moderatora, ale oczywiście to nie znaczy, że ma być na jakimś marginesie."

Na PW dostałem inną propozycję, więc już nic nie rozumiem.

ps. W żadnym konflikcie nie jesteśmy

skynyrd,czy naprawdę potrzebujesz listy wyrażeń które podpadają pod cenzurę na tym forum?

• Redaktorzy

On tego nie potrzebuje, bo to sę te same wyrazy, których dobra mamusia w dzieciństwie zakazywała używać, on chyba ma potrzebę rozmowy ogólnie. Dlaczego akurat z moderatorem, pojęcia nie mam, bo moderator nie jest od rozmowy tylko od tego, zeby forum sprawnie działało.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Redaktor, 22 Maj 2009, 14:03

>On tego nie potrzebuje, bo to sę te same wyrazy, których dobra mamusia w dzieciństwie zakazywała

>używać, on chyba ma potrzebę rozmowy ogólnie. Dlaczego akurat z moderatorem, pojęcia nie mam, bo

>moderator nie jest od rozmowy tylko od tego, zeby forum sprawnie działało.

Jeżeli Redaktorze Szanowny prześledzisz moje posty, to zorientujesz się, że nigdy nie nadużywam tz. słów - to było pierwszy raz i spowodowane oszustwem, które mnie dotknęło - i nie mam "potrzeby rozmowy ogólnie" - co by to miało znaczyć - a co do sprawnego działania, to wykazałeś się szczególnie w okolicach Wielkanocy, tylko pogratulować samozadowolenia...

• Redaktorzy

Widzę, że się chętni na przepychanki znaleźli. A potem płacz jest, że to żarciki były niewinne, a tu nagle przestępczo zastosowano zasadę don't fuck with admin.

• Redaktorzy

Posiedź tutaj z rok, daj się poznać jako pożyteczny człowiek społeczności, zaprezentuj się, to na pewno wszyscy chętnie zobaczą cię w roli moderatora. Pozostałe warunki się nie zmienią.

Znowu, np dlatego:

Redaktor, 22 Maj 2009, 14:03

"bo

>moderator nie jest od rozmowy tylko od tego, zeby forum sprawnie działało."

Natomiast na tym forum jest od czego innego zupełnie.

A skoro plotę, to po co mi wysłałeś tę propozycję na PW?

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

ketsus, 22 Maj 2009, 16:07

>Znowu, np dlatego:

>

>Redaktor, 22 Maj 2009, 14:03

>

>"bo

>>moderator nie jest od rozmowy tylko od tego, zeby forum sprawnie działało."

>

>Natomiast na tym forum jest od czego innego zupełnie.

>

>A skoro plotę, to po co mi wysłałeś tę propozycję na PW?

Noo tajemnice się zaczynają :)))

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Moderator ma taki amerykanski aparacik - wpiszesz "k**wa" to jesteś jak na patelni, wpisz qurwa, lub k...wa, to wszystko jest ok - nie wysledzi Cię (chyba, że ma chinski aparacik)

Siedzisz przed kompem, a tu pojawia się Tony Soprano (z za kompa) i bum bum, i po Tobie :)

Redaktor, 22 Maj 2009, 15:38

>Widzę, że się chętni na przepychanki znaleźli. A potem płacz jest, że to żarciki były niewinne, a

>tu nagle przestępczo zastosowano zasadę don't fuck with admin.

Kurczę, Alku przeczytaj jeszcze raz ten swój tekst, może dostrzeżesz w nim coś niepokojącego...

Pozdrowienia

skynyrd, 22 Maj 2009, 16:49

>Moderator ma taki amerykanski aparacik - wpiszesz "k**wa" to jesteś jak na patelni, wpisz qurwa,

>lub k...wa, to wszystko jest ok - nie wysledzi Cię (chyba, że ma chinski aparacik)

>Siedzisz przed kompem,

q..wa następny wesołek od chińskich aparcików

kynyrd, 22 Maj 2009, 16:49

>Moderator ma taki amerykanski aparacik - wpiszesz

te, skynyrd, ten aparacik uratował Twoje cztery litery przed prokuratorem - wśród bluzgów zacząłeś wypisywać pogróżki fizycznej agresji pod adresem sprzedawcy - a z tym nie ma żartów. Następnym razem dobrze przeczytaj tekst który chcesz zamieścić na publicznym forum.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.