Skocz do zawartości
IGNORED

Brak doświadczenia miażdży XYZ..

Gość rochu

Rekomendowane odpowiedzi

Pamiętaj że nikt z moderatorów nie bierze pieniędzy za swoją pracę i nie zawsze ktoś jest obecny, nikt nie czyta wszystkich postów. Dlatego w przypadku dużej ilości takich wpisów zwyczajnie czasami jest za późno żeby cokolwiek ratować, a taka sytuacja miała często miejsce i stąd to ograniczenia administracyjne.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

• Redaktorzy

"Redaktor pyta, a nie otrzymując odpowiedzi dla świętego spokoju wyręcza zainteresowanych i daje całkowitego bana?"

Przypuszczam że zaszło par ekscelans nieporozumienie. Blokada została zastosowana za wpisywanie się w cudzych wątkach, zgodnie z zapowiedzą (z wyjątkiem tego wątku).

>I kto teraz będzie walczył z audiovoodoo ?

Akutat o to jestem spokojny, na tym forum nie brakuje ludzi z dużą wiedzą i doświadczeniem.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

mlb, 27 Maj 2009, 11:03

>>I kto teraz będzie walczył z audiovoodoo ?

>

>Akutat o to jestem spokojny, na tym forum nie brakuje ludzi z dużą wiedzą i doświadczeniem.

Tylko ciekawe czy ktoś z nich tak otwarcie powie że kable nie maja wpływu na dźwięk? Przecież od razu dostanie bana na miesiąc za obrażanie uczuć religijnych audiofili i agresywne wypowiedzi :)

mlb, 27 Maj 2009, 10:39

>To nie takie proste jeśli ktoś nieustannie podsyca taką dyskusję. Załóżmy że jestem taką osobą i

>nagle piszę:

>

>"ketsus, a co to jest w ogóle za nick? Kojarzy mi się z ketchupem którego nie znoszę, jedynie

>majonez z Morlin da się uzywać, reszta to papka dla naiwniaków. Pewnie dlatego Twoje posty są takie

>rozmazane :))"

Ja akuratnie na takie coś nie zareagowałbym wcale. Po prostu zignorowałbym to.

mlb

To co napisałeś w poprzednim poście to poniekąd prawda. Poniekąd bo wątków, które się w ten sposób "rozwijają" jest setki. W co drugim można znaleźć "osobiste wycieczki". I co? wszystkich banować?

Paweł napisał na tym forum kilka tysięcy postów. Dlaczego? Dlatego że ktoś mu na nie odpowiadał i mógł pisać dalej. Gdyby wszyscy oburzeni go ignorowali przestałby pisać nie mając odzewu. Nieprawdaż?

Zaczynając czytać to forum ucieszyłem się, że piszą tu głównie dorośli, poważni ludzie. Ale niestety z czasem okazało się, że ci "dorośli" często zachowują się jak rozhisteryzowane dzieci. Kiedy ktoś się z nimi nie zgadza, obrażają się lub biegną na skargę do Redakcji.

Może się mylę i jestem odosobniony w swoich poglądach ale tak ja to widzę.

a mnie sie nie podoba najbardziej gagacek>upierdliwy i jednostronny.Wywalic razem z XYZ.generalnie to dośc prosta jest ta liczba zaciekłych bojowników o PRAWDĘ.Trzy a moze cztery....forumoosobniki i jakis jeden półforumoosbnik.Ale juz teraz nie wiem..czy bój idzie o prawdę, czy kulturę??Bo jesli o prawde to bój ten jest nieskonczony a jeśli o kulture to niepotrzebny.Kultura jest nudna.

Popatrz... a w realu jesteś taki milutki, taki cichutki:)))))) Jedyny szkopuł to to że ostatnio trudno Ciebie czytać bo piszesz tak, jakby na raz włączało się do pisania dwóch mulsów.

A wywalić mnie można, spoko, ja nie widzę żadnych przeciwskazań. Muls, czujesz bluesa?

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

muls, nie urządzajmy polowania na czarownice. Gagacek dał się wielu osobom we znaki (mnie włączając), ale nie stara się za za wszelką cenę przekonać wszystkich do swoich racji. Owszem, ostro reaguje wtedy gdy się z czymś nie zgadza, ale też kiedy trzeba potrafi dobrze doradzić. A przede wszystkim jeśli jest taka potrzeba - reaguje na prośby administracji, czego o XYZPawel nie można było powiedzieć.

zeby było jasne dla ciebie również.zawsze jestem przeciwny gonieniu kogokolwiek ,z czegokolwiek niezaleznie od posiadanych przez niego papierów.Tym bardziej jesli ci goniacy podpieraja sie swoimi DOBRYMI papierami.I nie ma to nic do rzeczy, kim jestem w realu.W takim gonieniu zawsze jest jakiś...cel lub interes.

obrońcy Pawła przypominają lewaków z UE którzy to mało co się nie posrali w poparciach dla Obamy... ciekawe dlaczego sami sobie nie wybrali algirczyka, turka czy pakistańca na prezydenta...

panowie, jak tęsknicie to proponuję na innych polach powymieniać z Pawłem poglądy... można na PW albo na innym forum - jest prawie na kazdym i oby były identyczne - inaczej szybko przylepi wam łatkę idioty...

muls

27 Maj 2009, 13:44

a mnie sie nie podoba najbardziej gagacek>upierdliwy i jednostronny.Wywalic razem z XYZ.

27 Maj 2009, 14:13

zeby było jasne dla ciebie również.zawsze jestem przeciwny gonieniu kogokolwiek

:)))

Trochę sensu poproszę.

a generalnie seba nikt ci nie broni wymieniac poglady na innej plaszczyznie...też.Nie widze powodów zebys prezentował lewackie przekonanie o własnej wyższosci.

Seba78, 27 Maj 2009, 14:17

>obrońcy Pawła przypominają lewaków z UE którzy to mało co się nie posrali w poparciach dla Obamy...

>ciekawe dlaczego sami sobie nie wybrali algirczyka, turka czy pakistańca na prezydenta...

>panowie, jak tęsknicie to proponuję na innych polach powymieniać z Pawłem poglądy... można na PW

>albo na innym forum - jest prawie na kazdym i oby były identyczne - inaczej szybko przylepi wam

>łatkę idioty...

Tylko, że to tobie przeszkadza, że ktoś jest na forum, a nie Pawłowi. Więc skoro ci to tak przeszkadza, to zmień forum.

seniortelefono, 27 Maj 2009, 09:25

>Jako że Pawel został zbanowany poprosił mnie przez PW żebym przekazał, że zacznie się udzielać na

>tym forum dopiero jak zmieni się Redakcja.

widzę głos zza grobu nawet dochodzi. Precz siło nieczysta.

Redakcjo. Nie zmieniaj się nigdy !!!!!!!!!!!!!!! :)

i mam nadzieję, że troll dotrzyma słowa i nie pojawi się pod koniec czerwca.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

muls

>tylko dlatego ze odrózniasz brzmienie...drucików.

A zlituj się Ty... Twoje myślenie i druciki. Nikt Tobie nie broni porównać! Były takie porównania na spotkaniu, tak dla hecy, mogłeś przyjść i sprawdzić. Nikt nie miał żadnych oczekiwań, mało tego, mroziliśmy je nawet... Różnice są, i co z tego? Nikt nikogo do zmiany poglądów nie namawia (tzn. nikt z nas), a przy gorszym sprzęcie i tak tego nie usłyszysz. Nie rozumiem po co tu wyjeżdżasz z zasadami, na domiar złego nie wiadomo po co wpychasz w jeszcze polityke. Widzę że dalej nie czujesz bluesa, choć jaja masz - i to pieczątkowane!

Trochę sensu poproszę.

>Tylko, że to tobie przeszkadza, że ktoś jest na forum, a nie Pawłowi. Więc skoro ci to tak

>przeszkadza, to zmień forum.

Tylko, ze ja jestem na właściwym - zgodnie z moimi zainteresowaniami. A nie XYZ. Więc dlaczego to ja mam zmieniać?

Przede wszystkim, to należy wypiprzyć wszystkich, którzy dyskutują z XYZ a wiedzą, że to bez sensu, Bez nich nie byłoby problemu XYZ. Dlaczego wywalać kogoś za własną głupotę?

Zebrały się małpy by dołomotać tej, co zjadła banana... ;-)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.