Skocz do zawartości
IGNORED

NIECH NA ZYJE DONALD CUD!!!!!

tomek7776

Rekomendowane odpowiedzi

cir, 28 Maj 2009, 22:49

>Mc zawsze przy przepychankach z toba pojawiał sie moderator

>wiec ktory z nas słał donosy ?

W pewnym momencie olałem sprawę i przestałem wchodzić z tobą w jakiekolwiek przepychanki, po prostu uznałem to za daremne. Więc nie naciągaj faktów i nie nadinterpretuj, bo to ci nic nie da.

electro, 24 Maj 2009, 16:36

Eksperci to niech się wezmą za jakąś konkretną, pożyteczną i dochodową robotę (skoro tacy eksperci ;)) i spróbują zarobić większe pieniądze :)

* * *

W tym kraju jest za dużo komentatorów i tłumaczy rzeczywistości (nie wyłączając mnie, ale ja nikomu jego kasy nie zazdroszczę :)

Jak umiał/mógł zarobić to ma - umiej i Ty.

Amen.

andrea

tutaj chodzi o to, zeby wyeliminowac taki sposob zarabiania, co on umie to ja nie wiem , ale napewno nie zarobic...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

Szanowny Panie Prezydencie!

Niniejszym oświadczam, że nie wyraziłem zgody na obrażanie Pana na polskim forum przez wyalienowany obcy twór internetowy, posługujący się kryptonimem 'szumidokolalas'. Świadectwem tego jest kilkukrotna prośba o zmoderowanie postu inkryminowanego, począwszy od dnia ukazania się tegoż, tj. 24 maja 2009 r. Do dnia dzisiejszego ów post nadal widnieje na forum. Dotychczas naruszenie regulaminu forum, niejednokrotnie w sprawach dość błahych, skutkowało ostrzeżeniami lub/i okresowym lub dożywotnim banem pisującego niezgodnie z ww. regulaminem. Jeśli moje uwagi nie poskutkowały, to znaczy tylko jedno, że zarówno moderatorzy, jak i Redaktor tego forum, a także właściciele audiostereo.pl zgadzają się i wprost firmują obrażanie Pana Prezydenta. Proszę aby spowodował Pan w oparciu o dostępne sobie uprawnienia usunięcie ww. postu, ponieważ razi mnie to, że głowa RP jest świadomie obrażana na polskojęzycznym i ponoć polskim forum.

Cypr: podatkowa ojczyzna Polaków

Bogaci Polacy wolą rozliczać się z fiskusem za granicą niż w kraju. Słabość do podatkowych rajów wykazują najbogatsi: Grażyna Kulczyk, jej były mąż, a ponoć także Janusz Palikot i Zygmunt Solorz.

Była żona kontrowersyjnego posła PO przekonuje, że znaczną część swojego majątku ukrył on na Karaibach. Stamtąd z anonimowych spółek na konta Janusza Palikota spływają ponoć miliony.

Tymczasem Palikot tłumaczy, że nie ma pojęcia, kto jest właścicielem firm, które udzielają mu kredytów. "Dziennik" sugeruje, że to właśnie autor książki "Płoną koty w Biłgoraju" założył dwa lata temu spółkę w Luksemburgu. Pieniądze miała od spółki z Cypru, której udziałowcy rezydują na Karaibach.

Nie ulega dla mnie żadnych wątpliwości, że duża część nieprawdziwych zarzutów znajdujących się w publikacji "Dziennika" opiera się na materiałach będących przedmiotem prac prokuratury. W sprawie tej Pan Giertych występuję jako pełnomocnik. Fakt ujawnienia dokumentów procesowych przed zamknięciem się postępowania jest poważnym naruszeniem prawa - podkreślił poseł PO i zapowiedział, że skieruje sprawę do sądu.

Kilka dni temu Polskę obiegła informacja, że z powodu wysokich podatków nasz kraj zamierza opuścić Grażyna Kulczyk. Najbogatsza Polka ma zamieszkać w Tschelin, w liczącej 170 mieszkańców alpejskiej wiosce położonej na pograniczu Szwajcarii, Włoch i Austrii.

Przypuszczalnie to nie piękne widoki i świeże powietrze były głównym powodem przeprowadzki. Szwajcaria słynie, oprócz zegarków i sera, z bardzo atrakcyjnych podatków. W większości kantonów nie ma stałego progu podatkowego. Przedsiębiorcy wraz z regionalnymi władzami sami ustalają jego wysokość. Często jest to nie więcej niż 5 proc.

Jej były mąż, do niedawna numer jeden na liście najbogatszych Polaków, też nie rozlicza się ze swoich dochodów nad Wisłą. Podatki płaci w Austrii, Holandii i na Wyspach Brytyjskich, ale nie w Polsce.

Dla Polsatu i "Wprost" wyspą szczęśliwości stał się Cypr. W czerwcu 2008 r. bliżej wtedy nieznane spółki Karswell i Sensor Overseas weszły w posiadanie 53 proc. akcji Polsatu. Jak się później okazało, Karswell jest powiązana z założycielem Polsatu Zygmuntem Solorzem, a Sensor Overseas z jego bliskim współpracownikiem. Inna cypryjska spółka Qebonto Holdings Ltd kupiła w tym samym czasie 80 proc. udziałów wydawnictwa AWR "Wprost". Firmę sprzedała spółka Król i Wspólnicy, która z kolei objęła udziały w Qebonto.

Nie są to jedyne spółki powiązane z polskimi. Na Cyprze są ich setki.

CUDA donka,tchorzliwego.

Nowy2....80% polaków śmieje się z prezydenta i co z twoim protestem zrobić skoro nawet Premier ma ubaw z niego...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

a pamiętasz noc w Gruzji...i twojego bohatera

Ukryta Zawartość

post-14383-100003672 1243671039_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Republika

"

telefony telefony

gdzie dzwonić mam

jaki numer mam wykręcić

do kogo z was

telefony telefony

tele-tele-telefony

telefony telefony

do kogo z was

telefony w mojej głowie

bez przerwy trrrrrrrrrrrrrrr

nikt nie dzwoni nikt nie dzwoni

to tylko ja tylko ja

telefony w mojej głowie

(na na na na na na na na na)

telefony w mojej głowie

telefony w mojej głowie

to tylko ja

tam gdzie dzwonie nie poznają

mego głosu-głosu-głosu-głosu-głosu

złe numery złe numery

złe adresy-dresy-dresy-dresy-dresy

ten telefon w mojej głowie tylko

brzęczy-brzęczy-brzęczy-brzęczy-brzęczy

aaaaaaaaaaaa

brzęczy-brzęczy-brzęczy-brzęczy-brzęczy

aaaaaaaaaaaa

kto wydzwoni kto wykręci

w końcu numer mój

kto zadzwoni kto zadzwoni

tutaj do mnie

telefony w mojej głowie wciąż

telefony...

to tylko jaaaaaaaaa...

telefony w mojej głowie

bez przerwy trrrrrrrrrrrrrrr

nikt nie dzwoni nikt nie dzwoni

to tylko ja tylko ja

telefony w mojej głowie

telefony w mojej głowie

telefony w mojej głowie

to tylko ja!

na na na na na na na

nanananananananana

na na na na na na na

nanananananananana

na na na na na na na

nanananananananana

na na na na na na na...

nanananananananana..

na na na na na na na

nanananananananana

na na na na na na na

nanananananananana

na na na na na na na

nanananananananana

na na na na na na naaaaaaaaaaaa...

Ukryta Zawartość

Pomogli wygrać PO, dostają rządowe zlecenia bez przetargu

Grupa Eskadra, agencja reklamowa, która była zaangażowana w kampanię wyborczą Platformy Obywatelskiej dostaje zlecenia z rządu. W większości bez przetargu – wynika z ustaleń serwisu internetowego tvp.info. Z agencją związany jest Adam Łaszyn, ekspert od wizerunku, który przed wyborami szkolił Donalda Tuska. – Złamania prawa nie ma, ale wątpliwości etyczne pozostają – oceniają eksperci.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.