Skocz do zawartości
IGNORED

idziecie na wybory do EP?

abcde

Rekomendowane odpowiedzi

wojciech iwaszczukiewicz, 11 Cze 2009, 17:42

>A helmut nauczy się poprawnej polszczyzny!( jak Ziobro agielszczyzny)

kablu jesteś żałosny widać że należysz do tej grupu popaprywnych którzy leczą popieraniem wykształciuchów swoje kompleksy, uzasadnione, co do IQ (nie mylić z tytułami, maturami, profesurami itp)

tomek7776, 11 Cze 2009, 19:53

>wszystko to przypadek ,oczywiscie w/g popaprancow.

>

>PiS spyta Tuska o pobicie i włamania

>

>Posłowie PiS napiszą interpelację do premiera ws. pobicia Anny Cugier-Kotki oraz włamań do biura

>Jarosława Kaczyńskiego i domów osób związanych z partią - poinformował na swoich stronach

>internetowych tygodnik "Wprost".

>

>- Daleko mi do histeryzowania, ale to trochę dziwne, że w końcówce kampanii doszło do takiej serii -

>mówi Jacek Kurski (PiS). - Chcemy postawić pytanie, czy to nie przypadek. Te osoby sobie spokojnie

>żyły i nigdy nie miały konfliktu z prawem. A jak tylko zaangażowały się w naszą kampanię, to nagle

>zostały pobite albo okradzione - tłumaczy Kurski.

>

>Poseł PiS zapowiada, że interpelacja będzie dotyczyć czterech spraw: pobicia aktorki Anny

>Cugier-Kotki, włamań do biura Jarosława Kaczyńskiego, do domu współtwórcy spotów PiS Michała

>Balcerzaka oraz do domu szefa kampanii Kurskiego Marcina Szczudły.

pozostaje sobie tylko wyobrazić co to by była za burza w merdiach gdyby dostała te kopy i epitety w czasach kiedy grała w spocie PO

oj podejrzewam że podejście mediów i PT publiczności forumowej byłoby zgoła inne

Horst, 11 Cze 2009, 20:06

>przecież "popturbowanie" zwykłego laptopa przez brutalnego Ziobrre spotkało się z powszechnym

>potępieniem społeczności dziennikarskiej i forumowej

Sto razy tłumaczyłem ci debilu na czym polegał problem z laptopem Zera. Należy uznać za cud, a właściwie za tchórzostwo Ministerstwa Sprawiedliwości, że Zero za to nie beknął.

Jak każdy PiSowiec tak jak Goebbels powtarzasz w kółko kłamstwa lub zwyczajne brednie w nadziei, że ktoś w to w końcu uwierzy.

Jestem Europejczykiem.

Biedny Horst w partyzanckiej bitwie dostał odłamkiem i wszystko się pomieszało....eurozero publicznie przyznało się do zamordowania laptopa.....niestety nawet to spartolił i tylko ciężko ranił.

podobno ta kradzież to akcja AL...i teraz szantażują kombatantów z AK ujawnieniem listy przyszłych kombatantów Z PiS.

>tomek7776, 11 Cze 2009, 20:55

>jak kazdy popapraniec jestes jerzym urbanem,obecnego rzadu,i elektoratu popapranej partii.

>jestes jak stefan niesiolowski.

Dawaj, tomuś, dawaj, troszkę ci siadło, ale ogólnie jest nieźle! Teraz pasowałoby coś po linii historycznej, a potem o Niemcach :-).

Jestem Europejczykiem.

fajnie, tu na AS też tylko zamiast choć nici porozumienia, to zwykła nawalanka; jeśli nie ma argumentów, to wycieczki osobiste i takie tam. politycy tym gównem równo podzielili tzw. doły zamiast realnymi sukcesami. ale z kim tu dyskutować, kiedy jeden z drugim jak nie 'odwracacz ogona', to ciężko trafiony niegramotnością, albo nastojaszczij narodowiec lub echte Deutsch względnie miłośnik Lofotów. trzeba przyznać politykom, że jedno im wyszło całkiem składnie, a mianowicie atomizacja społeczeństwa, zaszczepienie wstydu bycia patriotą, upowszechnienie chamstwa... i teraz już tylko czapką nakryć. ciekawe jaki ptaszek na niej będzie.

>Nowy2, 11 Cze 2009, 22:31

>zaszczepienie wstydu bycia patriotą,

To chyba u ciebie. Ja czuję się patriotą i nie wstydzę się tego. Tyle, ze mój patriotyzm to nie machanie flagą i straszenie Niemcem tylko codzienna solidna praca. I jeżeli Polska przeniesie się kiedyś z zadupia Europy do jej centrum to nie dzięki mocarstwowym rojeniom Kaczyńskich tylko właśnie dzięki solidnej pracy normalnych ludzi. I w to powinniśmy wierzyć, a nie w mitomańskie hasła Genialnego Stratega.

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

...ylko codzienna solidna praca. I jeżeli Polska przeniesie się kiedyś z zadupia Europy do jej centrum to nie dzięki mocarstwowym rojeniom Kaczyńskich tylko właśnie dzięki solidnej pracy normalnych ludzi. I w to powinniśmy wierzyć,...

Hahahhahahahahhahahahah zostawie to sobie:))))))

Dżambo wytrzyj usta papierem toaletowym...

spisek żydowski, to oczywiste

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

zalecałby odrobinę pokory, bo naszą pracowitość czy patriotyzm powinni oceniać inni, szczególnie jeśli idzie o ludzi udzielających się nagminnie na ZBOCZNICY. piszący tu raczej zaniedbują swoją pracę, a sądząc po tym, że są aktywni na AS w nocy, to zaniedbują swo je/ich partner ki/rów.

u chwalipięty, mimo iż mnie często wkurza, zauważam jedną pozytywną i niezmienną cechę, która jest innym aktywistom bocznicy obca. wybija się tym ponad poziom reszty i mam nadzieję, że w ramach bezinteresownej zawiści nie wciągną go pod powierzchnię. byłoby mimo wszystko szkoda.

Najświeższy odcinek farsy "Sugar-Cougar czyli kobieta tysiąca wersji":

W środę do domu aktorki przyjechała dwójka doświadczonych funkcjonariuszy wydziału dochodzeniowo-śledczego Komendy Stołecznej Policji, którym przez blisko cztery godziny składała zeznania. "Dopiero od tego momentu mogliśmy się zająć sprawą" - tłumaczy rzecznik komendanta stołecznej policji Marcin Szyndler.

Jak według tych zeznań wyglądała napaść? Opowiada oficer proszący o zachowanie anonimowość -"Była sobota, godz. 8. Aktorka wracała ze sklepu z kupioną tam wodą. Otoczyło ją trzech mężczyzn. Jeden z nich wykręcił kobiecie rękę i kilka razy kopnął. Prawdopodobnie chciał trafić w pupę, a wcelował w okolicę bolących ją kolan. Napaści towarzyszyły przekleństwa i krzyki, że to kara za aktywny udział w spotach PiS".

Ta ostateczna wersja różni się od poprzednich, w tym także tej, którą Cugier-Kotka przedstawiła w sobotę około godz.14, gdy zadzwoniła na alarmowy numer 112.

Co teraz robi policja?

"Sprawdzamy każdy szczegół, który może nas przybliżyć do wykrycia sprawców. Ale nie ukrywam, że po ostatecznych zeznaniach mamy wątpliwości, czy do napaści w ogóle doszło" - przyznaje wysoki rangą oficer Komendy Stołecznej Policji. Marcin Szyndler mówi nam, że badany jest moment napaści - "być może został sfilmowany przez kamerę: monitoringu miejskiego, bankomatową czy prywatną".

Dziś już wiadomo, że pogotowie ratunkowe wcale nie odmówiło aktorce pomocy. Funkcjonariuszy dziwi również, że kobieta nie potrafi powiedzieć nawet tego, czy napastnicy byli wysocy lub jakiego koloru mieli włosy. "Ale z kryminalnego incydentu zrobiła się polityczna afera, więc użyjemy wszystkich dostępnych prawem środków, aby ją wyjaśnić" - zapowiada jeden ze stołecznych policjantów.

Jestem Europejczykiem.

Nowy2 o pokorze....nieprawdopodobne

koleś czytając twoje wpisy mam wrażenie déjà vu rozmowy z ubekiem który również pieprzył o patriotyzmie zaniedbywaniu bliskich i bardzo troszczył się o mój czas wolny..

widocznie ubecy są genetyczni jak genetyczny patriotyzm u Suskiego i nie ma to nic wspólnego z czasami w których żyją.

sprawa zapewne przejdzie do annałów pt. kolejna niewyjaśniona zagadka polskiej umęczonej prawicy, a nawet można ją będzie podciągnąć pod legendarne wydarzenia nocnej zmiany....

oj Horst...przyszłość to logiczna konsekwencja wydarzeń z teraz...nie potrzebne siły nadprzyrodzone tylko umiejętność wyciągania trafnych wniosków....tak niewiele a tak dużo.

Najnowsze wieści w sprawie Sugar-Cougar:

"Dzisiaj też (czyli w piątek) miało się odbyć okazanie aktorce zdjęć przez policję. - Jestem chora. Umówiłam się na poniedziałek - powiedziała nam aktorka.

Wokół pobicia Anny Cugier-Kotki narasta coraz więcej wątpliwości. Do zdarzenia miało dojść w sobotę. Sprawę opisała w poniedziałek "Rzeczpospolita". Pobicie zostało określone jako brutalne. Aktorka zarzucała też policji, że nie chciała przyjąć jej zgłoszenia.

Potem okazało się, że zamiast kilku telefonów na numer alarmowy, policyjny automat zarejestrował tylko jedno połączenie. Cugier-Kotka zwlekała długo ze złożeniem zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. We wtorek zjawiła się na komisariacie, ale powiedziała policjantom tylko, że jest zmęczona. Tego samego dnia udzielała jednak jeszcze wywiadów, a wieczorem przyszła do studia TVN24.

Oficjalne zawiadomienie bohaterka spotu Prawa i Sprawiedliwości złożyła ostatecznie dopiero w środę. Policjanci przyjechali do jej mieszkania. Wciąż nie miała jednak dokumentu z obdukcji, choć zapewniała, że została zrobiona."

Ukryta Zawartość

Jeżeli ktoś traktuje to wszystko poważnie, to chyba kopnęli go nie kolano, tylko w głowę ;-)!

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.