Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny podłogowe dla wybrańców

kooperant

Rekomendowane odpowiedzi

wy wszyscy zazdrościcie posiadaczom prawdziwych BMW, bo to szczyt obecnej technologii samochodowej,

ideał praktyczności i wzornictwa.

no i was zwyczajnie na niego nie stać :-)

a co wy wiecie o bmw? zaden nawet nie jezdzil stara trojka ze szperą, a sami znawcy, lamerstwo sie szerzy i tyle...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

"Bas w naszych kolumnach był również bardziej powietrzny.."

Czy możecie mi naświeltić jak brzmi powietrzny bas wydobywający się z tej super konstrukcji??

Czyżby to było furkotanie przez te trzy dziury?

" Kolumny możemy przewieźć do 100 km do domu klienta w celu przesłuchania przed zakupem."

K..wa przy takiej cenie to nawet na inny kontynent na plecech powinni je zanieść

Ha ha, swoją drogą ciekawe jak wyglądają te kolce czy ogólnie reszta dodatków, pewnie gwoździe mostowe, a jak reszta wyposażenia? ja dostałem do focali fajna ściereczkę do polerowania, a tu może papier ścierny, żeby sobie wykończyć, SUPER!, można samemu popracować/zmienić DESIGN.

Ale gwarancje daje z tego co pamiętam.

a założyciel wątku, konstruktor, projektant i realizator tych paczek w jednej osobie, zdaje sie, od dwóch ponad stron milczy; i to jest dopiero najdziwniejsze, bardziej dziwne niz te kolumny; ale jeżeli powodem tego milczenia jest fakt, iz ktoś sie skusił na ten produkt to prosze o w miarę krótką acz rzeczową relacje z odsłuchu; tak dla podtrzymania tego ciekawego wątku, nie żeby mnie interesowało brzmienie;

Ciekawe jak będą wyglądać zestawy które brzmieniem powalą klocki po 100kzł.

Czyżby kartonowe pudła (może to nawet będą te ze zdjęcia).

Ogólnie rzecz ujmując firma z dużym potencjałem twórczym, bezkompromisowym podejściem do piękna (ciekawe jak wygląda jego żona -strach się bać).Czuć ten unoszący się jak bąk "powietrzny" geniusz konstruktora którego wielu z nas jeszcze nie dostrzega.

>> berberys, 16 Cze 2009, 23:09

Cios poniżej pasa. XYZ został zbanowany - odpowiedzieć nie może. Po drugie - co jak co ale nigdy nie twierdził on że wszystkie kolumny brzmią tak samo - nawet Oriony zbudował.

Misimorze!

Czytaj raz jeszcze!

Absolutnie w mym wpisie nie było krzty złośliwości w stosunku do Pawła. Jeżeli była... to raczej skierowana do nas - audiofilów!

misiomor, 14 Cze 2009, 22:42

>>> qb_1, 14 Cze 2009, 22:32

>

>Na razie wątek ma charakter humorystyczny i bocznica jest jak najbardziej na miejscu.

ma charakter terapeutyczny

dla tych co lubią sobie pojeździć na łysej kobyle w celu podreperowania ego

wespół zespół z podobnymi sobie

broy, 17 Cze 2009, 08:25

Rozumiem, że jak usłyszysz growling albo muzykę barokową dobiegającą z bmw będzie ok? ;) Nie generalizujmy, ja sam posiadam takie auto i nijak nie podpadam pod "ogólnie znany" stereotyp. W mieście, w którym mieszkam jest zarejestrowanych ponad 600 bmw, z czego 1/3 to faktycznie dresy. Ale podobny stosunek kierowców dresiarzy da się zauważyć w pojazdach każdej innej marki.

BECO

Wracałem z długiego weekendu znad morza, siódemka wybrzeże - wawa tnę grubo ponad paczkę patrzę pruje trójka tjunigowana tnie na trzeciego dwa tiry na troszku ostrym zakręcie podwójna ciągła z drugiej merc stara beka do rowu koleś w beemce się śmieje w dupę zadowolony ums ums ums ums to jest polska właśnie ums ums ums jestem najlepszy bo mam furę i dupy na dyskotece jakie chce i kiedy chce

ale BE EM WE zacna marka, zacna, muzyka barokowa czemu nie takie cztery pory roku najsamprzykład może ten koleś też słucha baroku?

broy, 17 Cze 2009, 10:09

>muzyka barokowa czemu nie takie cztery pory roku najsamprzykład

>może ten koleś też słucha baroku?

Ten z opisywanej przez Ciebie sytuacji? Nie sądzę;) Tylko czy to "wina" samochodu/marki, że ma możliwości? Podobny styl jazdy ma spory odsetek handlowców w Fiacie Panda, panów po 50tce, czy młodych kierowców w obecności kolegów/dziewczyny.

Samochody staniały, takie E36 328 (200KM) można mieć za trochę ponad 10tys, ludzie kupują, ale nie potrafią opanować w sytuacji krytycznej. A to nie jest takie proste, kto jeździł mocnym tylnonapędowcem bez systemów korygujących trakcję wie o czym mówię.

takie E36 kupił prezio u mnie synalkowi na pierwszą furę lol!

ciekawe kiedy...

ums, ums, ums, ums...żel, skórka, mokasyny, iphone ...ums, ums, ums jedziemy do klubu na wypas

Freude Am Fahren! u nas to się mówi będziesz miał wydatki ;-)

Z BMW niestety to przykra prawda, kultura jazdy leży i rechocze, mnie się osobiście podobają BMW szczególnie te nowe, na prawdę mam duże uznanie dla tej marki bo samochody są świetne ale, jak widzę to pedalstwo w tych autach to mnie odpycha, jak widzę że stoi BMW to nie liczę że się włączę szybciej do ruchu, choć kilka razy, kilka byłem pozytywnie zaskoczony, aż nie mogłem uwierzyć.

W Angli trzeba się czasem wciskać, tak tu się jeździ, ale to w jaki sposób wciskają się kierowcy BMW to po prostu tragedia, żeby chociaż kierunkowskaz włączył, podziękował, ale nieee bo przeciez trzeba się wpakować przed maskę, a jak się delikatnie trąbnie to nie sorry, machnie łapką w raczej pogardliwy sposób, a jakie miny robią to ku... mać.

Niestety podobna przypadłość zaczyna dotyczyć także Audi, co jest bardzo przykre, teraz na wsi to się wpakuję na traktor albo na Audi.

Niestety problem chamstwa w BMW nie dotyczy innych marek, nie w takim stopniu.

Oczywiście są odstępstwa od reguły o czym sam się przekonałem, i są też bardzo fajni i kulturalni kierowcy tej zacnej marki BMW, nie uderza im marka do głowy i to bardzo szanuję.

Audi, audi tak tak Vorsprung Durch Technik lubiemy audice też zwłaszcza osiemdziesiątki letko bite seta też ujdzie

nie jeżdżę wolksem ani skodzianą dla plebsu mam AUDI AUDI i jestem git

płacę wymagam i rozjeżdżam frajerów na boki a co!

druga marka tak zjechana po beemce szkoda obie marki zacne i fury niezłe

Najwyższa niemiecka liga motoryzacyjna.

I oczywiście mercedes, a ostatnio (mam kontakt z polakiem z salonu mesia) właśnie zostawiają BMW i biora meśki, i podobno dużo już klientów BMW tak zrobiło.

Mam znajomych (nie przyznam się do rodziny od żony strony ;-) ) zmieniają prawie 2-wu letnie mondeo na dwu drzwiowego meśka (chyba CLK) i teraz w tej furze będą Boysów słuchać, "Jesteś szaalonaaaaa..."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.