Skocz do zawartości
IGNORED

Sonda-ilu z nas to naiwniacy.

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnie prawdziwe, porządne: seria 9XX.

Ja patrzę na to inaczej:

jeśli V by się nie połączyło z F to i tak doszłoby do tego co teraz mozna tam zobaczyć (w Volvo). Właśnie przez tych ludzi. Koncern chcąc dotrzymać kroku innym podobnym markom musi ograniczać koszty poprzez tańsze elementy. Tańsze = gorszej jakości, bardziej zawodne.

Apropos Mercedesa:

W Szwecji jest 'szrot' gdzie stoi coś ponad 1000 E klas. Koncern kazał je przykryć brezentem. Wszystkie na swój koszt ... bo rdzewiały po niecałym roku. Tak się to robi dzisiaj. ;-)

Nie dam się raczej przekonać. Chyba, że się w tej materii coś zmieni, ale to wymaga czasu.

Nie jestem miłośnikiem nowinek technicznych, dlatego super extra nowości z kosmiczną technologią mnie nie interesują...

Słucham przecież trzeszczących i skwierczących płyt ... dinozaur taki jestem. :-)

K

PUNKS NOT DEAD ' ... analogowo w cyfrowym świecie ... '

ahaja.

Dinozaur to ja jestem tyż.Mówimy o Volvo i Audi,to ostatnie nie zardzewieje bo jest aluminiowe.

Możesz je trzymać na dworze.Jak widzisz Audi jest przykładem inwestycji w dobre technologie,myślę o BMW podobnie.Mercedes poszedł widać w inną stronę.

Prawdy są dwie co do konkurencji:albo chcąc dotrzymać kroku tnie koszty albo wprowadza lepsze materiały i lepszą technologie.Ja wolę te drugie rozwiązanie i jestem gotów więcej wtedy zapłacić.

Moje spostrzeżenie po dotychczasowej lekturze niektórych wpisów,czasem zupełnie bezsensownych -naiwni jednak istnieją.

Tak na marginesie: jak można tak w nieskończoność o jednym i tym samym i to na dodatek w kółko.

Można przecież bardziej przyjemnie a przede wszystkim pożyteczniej spędzać czas. Czy w swojej naiwności nie zauważyliście,że Wasze argumenty, używane w obronie swoich jedynie słusznych racji, się powtarzają i się zdewaluowały i mają się nijak do problemu o którym probujecie dyskutować?

• Użytkownicy+

To może jest tak;

sprzęty średniej i drogiej klasy cenowej, raczej są równie dobre co kiedyś lub lepsze, natomiast na złą opinię pracują tanie kina domowe, DVD, i inny tani sprzęt AGD. Tam zapewne duuuże oszczędności są faktem .

modrzew47, 30 Sie 2009, 19:50

>HM69

>>>.....mają się nijak do problemu o którym próbujecie dyskutować?

>Sam oczywiście nie dyskutujesz?Tylko inni?

modrzew47, 30 Sie 2009, 21:45

>wpis powyżej odnosi się do wpisu napisanego przez henrykpiątek.Przepraszam za pomyłkę.

Nie ma sprawy, zrozumiałem że to o mój wpis chodziło.

ps.

Ja dyskutuję? Raczej od czasu do czasu wtrącam swoje "marne" 3 grosze, zresztą policzmy swoje wpisy,co?

henrykpiątek

Kiedyś ze 40-lat temu,przyjaźniłem się z koszykarzem(miał 202cm wzrostu)na jakimś spotkaniu przy piwie zrobiliśmy zakład kto szybciej przebiegnie naokoło budynku.Oczywiście wygrałem a on ze złością powiedział :no dobrze to teraz zobaczmy kto wyżej skoczy.Tak samo jest z tymi wpisami Twoimi i moimi.Ja jestem gospodarzem tego wątku jakbyś nie pamiętał.

Pozdrawiam.

POczytajcie inne wątki a zobaczycie ilu jest naiwnych.Wystarczy zajrzeć do wątku:Nowy wałek na Allegro.Tak na marginesie to żaden nowy.Stary jak diabli.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.