Skocz do zawartości
IGNORED

Audionova Phobos mk2

Jorkers

Rekomendowane odpowiedzi

dzieki za wpisy mam tak szczerze dwa IC na oku

-ALBEDO BLUE

-AUDIONOVA PHOBOS MK2

odrazu mowie ze nie mam mozliwosci przetestowania

jeden z tych dwoch musze wybrac i zrobie to dzieki waszym opiniom

Ja jak sie przesiadlem z Klotza na Phobosa MKII to oniemialem. Potem dosc dlugo testowalismy te 2 przewody na kumpla systemie i rowniez duze zaskoczenie. Przedewszystkim wieksza detalicznosc, przestrzen. Duzo lepsza srednica. Wokale jak i rowniez inne dzwieki wiele swobodniej sie odrywaly od glosnikow. Polecam. Uzywam go juz chyba z rok.

?👈

>Jorkers.

Proteus:agresywny,krzykliwy na średnicy,jako głośnikowych używałem Audionova Illuminator.

Blue:spokojny,zrównoważony,można by rzec nijaki.

Słucham muzyki z przeciwnego bieguna :)Być może w twojej konfiguracji sprzętowej i muzyce,której słuchasz,Audionova sprawdzi się.Moim zdaniem Albedo jest bezpieczniejszym zakupem.

Gość

(Konto usunięte)

rafal735r, 18 Lip 2009, 14:23

Patrz mój wpis powyżej plus:

http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=12722

http://www.audiostereo.pl/forum_wpisy.html?temat=12400&p=1#k

Bynajmniej nie chodzi o źłośliwość, tylko o "praktyczność" forum.

Po co mnożyć i dodawać kolejne wątki na ten sam temat, skoro lepiej jest dopisać się, wznowić już istniejące... :-)

Kolejny zainteresowany, kiedy wpisze w wyszukiwarkę np. PHOBOS, zostanie pokierwoany do jednego wątku na interesujący go temat, a nie będzie grzebał w 50 założonych troszkę bezsensownie ;-)

Pozdrawiam!

hm nadal mam metlik w glowie phobos czy albedo :) nie chce zeby ktorys z nich nie zagrał przypadkiem gorzej jak klotz :)

z tego co wiem to srebro jaki bas jest ta takim kabelku

na klotzu bas jest spory czy taki phobos lub albedo nie wyszczupli zbytnio tego pasma

"nie chce zeby ktorys z nich nie zagrał

przypadkiem gorzej jak klotz :)"

To się nie stanie.

"na klotzu bas jest spory czy taki phobos lub albedo nie wyszczupli zbytnio tego pasma"

Na pewno nie będzie tak zamulone brzmienie z zamulonym buczącym basem jak masz teraz.

Wypożycz obydwa od producentów i sam oceń!

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Od Kltza to każdy z nich zagra lepiej...

;)

Mam ten kabelek już dłuższy czas(mowa o Phobosie)

gra to całkiem fajnie...

O bas się nie martw...

Co prawda słucham trochę innej muzy ale też sięgam po elektronikę(TD,Vangelis,Kitaro)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.