Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy zint.wzm.mocy klasy A-A/B.[Q-Audio]

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

Tak.

TDA1541 to nadal bardzo dobry DAC, moze i nie jest tak precyzyjny jak cowe C/A ale w dobrym zaaplikowaniu potrafi zadowolic.

Z drugiej strony najbardziej mi sie podoba CS4390 z OPA1632/OPA604/2604... swietnym scalakiem jest OPA2614.

Co do AD797 ... mnie ten op-amp jakos niezachwyca, mam do niego podobne odczucia jak do OPA627/637.

>Lancaster

nie planujesz przypadkiem zrobić całego toru, od cd do końcówki mocy, zbalansowanego?

ma pre Darkula, Drakule ;), wypadałoby odpalić i cd

>Darkul

myślę, że nie ma sensu kupować nowej klawiatury, na pewno da się rozwiązać problem z klawiaturą

popróbuj jak Kube radzi, lewy Alt+Shift powinien zmieniać język

masz w prawym dolnym rogu ikonke PL albo EN ?

...no dobra. Kiedyś na forum widziałem Twój projekt na 1541 i OPA2604.

Podmieniłem 797 na 2604, wniosek: 797 ma barwniejszą i dźwieczniejsza górę, trzeba się wsłuchać, ale całość przekazu jest bardziej wiotka. Narazie zostawiłem 2604. Za kilka dni podmienię na 797 i posłucham jeszcze raz.

Idą świeta, to jak wiadomo najlepszy czas na lutowanie;)

>lancaster

zamówiłem w tme, ale nie ma na magazynie więc czekam. może do nich zadzwonie i zapytam jak się sprawa ma

>darkul

oczywiście były ne552 (pojedyncze), rano pisałem zaspany, zresztą kto spamięta wysztkie te oznaczenia :)

wiem, wiem biliobil się kłania, słyszę to codzniennie

magazynier, , nie ma sensu niepotrzebnie dzwonić. Widziałem w TME mają je po ok 7zł/szt. W razie jak przyjadą daj znać, jeżeli nie załatwię prędzej to tez sobie zamówię.

Więcej sportu, a nie biliobil;)

magazynier, to jest wyzwanie:) Może jednak zadzwoń do TME.

Jak dasz radę, to zamów dla wszystkich coś taniej będzie, tylko ja wolę DIP.

Ilość: 1+ Cena: 7.99 PLN |

Ilość: 3+ Cena: 6.99 PLN |

Ilość: 10+ Cena: 6.29 PLN

Ilość: 25+ Cena: 5.79 PLN

ceny netto

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.