Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy zint.wzm.mocy klasy A-A/B.[Q-Audio]

darkul

Rekomendowane odpowiedzi

No to w czym problem?

Jeśli nie masz gotowego wzmaka to mozemy poczekać?!

Jeśli przejadłeś fundusze na części i to jest powodem- zrobimy składkę na części a potem podarujemy jakiemuś domowi dziecka jako grupa Lukar audio. Byłbyś sławny i zrobił dobry uczynek.

Schematy, puste słowa i pisanie nie zagra-p.Kulesza więc nie dajesz możliwości porównania. Obierasz forumowiczom nadzieję. Mam wiec pomysł. Wyślij komuś innemu do Whitestocku? Chyba nie u wszystkich straciłeś wiarygodność? Ta natomiast osoba wpadła by na wspólny odsłuch w większym gronie. Co ty na to?

darkul, 21 Wrz 2006, 21:43

>Czas 1 miesiąc.

>Oddanie klamotów do testów wszelakich wybranym forumowiczom.

NO I !!!!!!!!

Forumowicze zostali wybrani. Ja, Frank, jutro Swaróg, Zorro+ może jeszcze kolku forumowiczów z naszego grodu (miałem już sygnały zapytania o odsłuch)

By odnieść się rzetelnie do mądraliskich wpisów potrzeba chęci i woli drugiej strony. Druga strona jak na załączonym obrazku :):) się boi "pojedynku".

Trudno że odda go WALKOWEREM!

..a bo to pierwszy raz z gęby dupa....

Witam

Przykro czystać ostatnie wpisy.... szczególnie autorstwa Darkul-a..

Wprawdzie nie ja napisałem, ale przepraszam za nie Zydelka, bo chcąc byc obiektywnym w ocenie, naraził sie na takie "wiadro pomyj"...z powodu mojego "wynalazku"...

To że on nie jest konstruktorem, nie jest minusem, a plusem sedziowania, bo nie będzie przemawiała przez niego zwykła zawiść, która aż wylewa sie przez monitor z postów Darkula.

Brak zapędów konstruktorskich, gwarantuje skupienie sie nad meritum, czyli ocenie "JAK TO GRA"....

Lista chętnych do posłuchania nie jest zamknieta, zatem i do innych userów prototyp może trafić..

Szkoda że Darkul, czy też Detom, nie chcą dać do porównania swego "pupila", ale myslę, że to nastąpi, bo zapewne ktoś z grona kolegów będzie w dyspozycji obu urządzeń równoczesnie...

Zapewniam też, że kolege Zydelka znam tylko z kilku rozmów telefonicznych, a pozostałych dwuch kolegów, w tym jednego, którego już nick moge podać, a jest to kolega Lamcaster, znam tylko z kilku e-maili, które wymieniliśmy między sobą.

Zatem według mnie sa oni godni zaufania, i sa całkowicie BEZINTERESOWNI!!!!!!, tak samo jak nastepni koledzy, którzy zechcą tego urzadzenia posłuchać.

Miłego dnia Panowie..

jk

>silversound

Jak myślisz o bezinteresowności niejakiego zydelka, to faktycznie mozna jedynie stwierdić żeś jeszcze nieoblatany w materii.

Biedny zydelek niema klamota do porównań, co zrobi, co zrobi..... może sobie uszyje ?

Jak na miosnika Hi-Fi to niezle sobie poczyna.... ha,ha.

Witam

Byc może, w końcu jestem z innego "świata" elektroakustyki, zatem nie jestek tak mocno obeznany w "materii", jak to napisałeś.

ZAPEWNIAM, że nic nie obiecywałem komukolwiek czegokolwiek, nie postawiłem im nawet tego "złotego napoju", o którym pisał Zydelek.

Nie upraszałem nikogo o wybielanie, lub "lukrowanie" opinii, zatem według mnie nie ma mowy o jakiejkolwiek "interesowności" kolegi Zydelka, lub pozostałych, w tym nawet nieznanych userów, którzy jeszcze sie zdeklaruja na posłuchanie, a jesli będą mieć Twój wzmacniacz w dyspozycji, i na porównianie obu...

jk

Jak tylko wzmak dotrze do Poznania, to porównamy z Drakulą.

Kolega miał go na AS, ale po niedawnym odsłuchu okazało się, ze delikatnie narozrabiał

wewnatrz i dxwiek dostał niepotrzebną dawke "zmulenia":)

No dobra nie o samej Drakuli...

Spodziewam sie wzmak dostać za jakieś 2 tygodnie

Zydelku, dobrze myślę?

Wtedy pewnego popołudnia/wieczaoru usiadziemy na dupskach w kilku chłopa i

napiszemy okrutną recke, która by nie przeszła w żadnym piśmie;)

A tak najzupełniej serio, na to porownanie będziemy być moze mieli 2 Drakule(składam własną - na pająku)

Jeżeli SS zabrzmi moim zdaniem lepiej, to jak w banku, że mu to oddam na pismie.

Nie mam jakichś specjalnych kompleksów "lepszosci mojego sprzetu"

Poprostu mój sprzęt jest zawsze najlepszy(mocne hehe):)

Czego również wszystkim kolegom życzę;)

Pozdrawiam

lancaster- mysle że i wczesniej. By wyłowić plusy i minusy danego urządzenia nie trzeba "miesięcy" :)

Nie wypowiadam się również w kwestii co lepsze. Bardziej mnie interesuje opis brzmienia poszczególnych klocków. Podsumowanie oceny to już inna bajka.

Wyglada na to, ze cała robota z porównaniem SS vs Drakula spadnie na nas;(

A Wy to sama przyjemnośc z odsłuchów :)

OK, posłuchamy, napiszemy.

Pierwsze relacje bardzo zachecają.

Z wysyłką się nie pali, do końca tygodnia jestem niezmotoryzowany,

więc o wzmak poproszę najprędzej na przyszły tydzień.

Jeżeli bedzie za 2-3 też nie kłopot.

Jak wypadł w porównaniu z Twoja lampką?

Pozdrawiam

darkul, 20 Lis 2006, 08:14

Czy ten twój wpis Darek ma być próbą zdeklasowania mnie???

No i może jeszcze Franka i parę innych osób które chcą odsłuchać wzmacniacz?

Cieszę się również że nie posiadam "KLAMOTÓW" jak to ładnie nazywasz :)

I nie sądź wszystkich po sobie.

Przyjąłes kolejny raz zakład z którego nie jesteś w stanie się wywiązać :):)

>zydel

Zastanów sie nad sobą , o ile potrafisz ?

Do Franka nic nie mam.

Sam sie zdyskredytowałeś , jeżeli tego nie widzisz no to trudno , twoj prabliem.

Juz ktoś na forum tobie napisał że masz hi-fi w domu i bierzesz sie za porównania dosyć powaznych klamotów, i GC nie nadaje się jako wzorzec powaznego urzadzenia tzw. audiofilskiego. Napisze ci to każdy kto ma w domu tzw. wypasy i miał mozliwośc porównań.

Co do podniesienia rękawicy, to naucz sie czytać poprawnie a nie wyrywkowo , najwyższa pora.

Ja napisałem wprost że specjalnie nie mam potrzeby rzeźbić Drakule po raz wtóry skoro jest ich dużo zrobionych na tym forum... kumasz ? Jak nie kumasz to ja nic ci na to nie poradzę.

Co do reszty twoich impertynencji [ * ] , to chyba tez zakumasz.

Nie gadam z tobą , szkoda mojego czasu.

>emesze2

Tak Maćku, pamietam , i to doskonale pamiętam.

>Doman

Ponoc jeszcze pre nie opchnąłeś ? Nawet za 700 nikt nie chce ?

A dr którego ponoć przekręciłem chwalił sie swoim wzmakiem hybrydowym ? Czy może juz mu sie nie chciało ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.