Skocz do zawartości
IGNORED

MF X-Can V3 czy Project Headbox MK2?

rmgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

MF X-Can V3 to dobry wzmacniacz - z własnym, typowym dla MF, charakterem. Jak ktoś to lubi to OK (ja lubię). ProJect mnie nigdy nie przekonał (słuchałem go dość długo) i jego dźwięk po prostu mi się nie podoba. Jeśli chodzi o DIY to nigdy bym tego nie kupił.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Powiem tak - sprawdź Pro-Jecta, a potem posłuchaj Foruma 608.....stwierdzisz od razu, ze Forum kosztuje chyba przynajmniej 3 razy więcej, ale wybór należy do Ciebie......

Możesz też spróbować Holdegrona - ja mam od kilku miesięcy i bardzo go sobie chwalę, choć nie wszystkim przypada do gustu ze względu na bardzo analityczny sposób grania, sporo osób też twierdzi, że gra zbyt sucho, ale moim zdaniem ładnie się zgrywa z barwnie i ciepło grającymi źródłami.

<><

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.