Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy wzmacniacz ~1500zł

hazel

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym kupić jakiś nowy wzmacniacz ponieważ 530ES już mi się po prostu znudził dźwiękowo i ma lekkie braki. Jaki byście polecali wzmacniacz w kwocie około 1500zł ? Niestety ale w gre chyba wchodzi tylko nowy z takich względów że mogę jedynie brać na raty. Muzyka jaką słucham to reggae/metal/elektroniczna/eksperymentalna. Poczuje w ogóle jakiś przeskok różnicy ? Czy gra nie warta zabawy ? Dźwięk 530ES wydaje mi się troche płaski z wielkim brakiem dołu.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/57870-nowy-wzmacniacz-~1500z%C5%82/

A jak nie lampa, to polecam Rotela ra-04, nada się do tej muzyki, ma spora dynamikę i niezły średni, i wyższy bas, ale.... ale szkoda że to musi być nowy sprzęt, po tym jak kupiłem za 600 zł duala cv441, rotel mi napędza głośniki od komputera. Za 1500 zł większość nowych klocków to tylko namiastka naprawdę dobrego grania.

Czechy24.com.pl - Czechy na okrągło

Yaqin Mc-10L...

1. Sprawił że mogę męczyć się na Altusach i zbierać kase na zrobienie odgród.

2. Nie znam wzmacniacza który gra lepiej w tej cenie.

3. Posłuchaj lampy to się przekonasz...

Pozdrawiam

Używany sprzęt też można kupować na raty, i nawet z gwarancją. Może troche drożej ale bezpieczniej i pewniej. Jest nawet opcja zwrotu. Takie podejście bardzo mi sie podoba.

tu jest trochę wzmacniaczy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ps. nie pracuję w tym sklepie jakby co.......

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.