Skocz do zawartości
IGNORED

Jaka końcówka mocy do Esa Ostinato^2

rambo54

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

nudzi mi się rotel ra-980bx. Myśle o przesiadce na czystą końcówkę mocy, gdyż całość sygnału steruje z PC i zewnętrznego przetwornika który ma pokrętło GAIN. Oczekuje lepszej kontroli basu, większej siły niskiego zakresu bez lania się basu po podłodze z tuneli bas reflex. Te wszystkie pokrętła i przełączniki nie sa mi potrzebne. Wymienię je na lepszy amp.

Jakieś propozycje..?

W którą strone należy się rozejrzeć..?

Najlepiej tak, by suchotnik SS9300 się zbytnio nie ujawniał

Pozdrawiam

Kup sobie jakiś wzmacniacz impulsowy, np jakiegoś ICEpowera.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Dzięki za wpis. Poszukałem po sieci ale to chyba nie mój zasięg cenowy. Choć mam słabość do B & O.

A może końcówka MAGNUM MF 250...?

Czy jest coś co szczególnie gra dobrze z kopułkami SS..?

Chodziło mi o kupno samych wzmacniaczy - modułów i włożeniu ich w jakieś obudowy. Tak zrobiony wzmacniacz wyjdzie < 1000zł.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.