Skocz do zawartości
IGNORED

Wielkopolski Test ABX

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

XYZPawel, 7 Paź 2009, 22:41

>bruner_, 7 Paź 2009, 22:39

>

>>paweł XYZ nie ma racji

>>sprzęty grają różnie - to co on usłyszał nie ma znaczenia,

>>ja słyszę różnicę

>Nie, no takiego argumentu jeszcze nie czytałem :)))

>Nie do odparcia :))

A po co ktokolwiek miałby to w ogóle argumentować,udowadniać,testować,sprawdzać,linkować....?

Jak słyszy to Cię uwiera wątroba czy co?

l'enfant sauvage

rochu, 7 Paź 2009, 21:43

A skąd wiesz, że nie słyszą?

>Byłeś w ich głowie?

Skoro twierdzisz, że słyszysz, to powinieneś to potrafić udowodnić. Czekam z niecierpliwością na test, w którym TRAFNIE wskażesz np.dwa różne IC. Dopuszczam możliwość, że natura wyposażyła cię w lepszy aparat słuchowy, jednak musisz to wykazać.

>Skoro twierdzisz, że słyszysz, to powinieneś to potrafić udowodnić. Czekam z niecierpliwością na

>test, w którym TRAFNIE wskażesz np.dwa różne IC. Dopuszczam możliwość, że natura wyposażyła cię w

>lepszy aparat słuchowy, jednak musisz to wykazać.

Ło Jezusicku...

Skoro twierdzę, że boli mnie głowa to też będę musial to uzasadniać? A jak powiem, że podoba mi się "Wielki Masturbator" Dalego to także?

Panie, miej nas w opiece...

Gość rochu

(Konto usunięte)

elkabelka, 7 Paź 2009, 22:51

>Skoro twierdzisz, że słyszysz, to powinieneś to potrafić udowodnić. Czekam z niecierpliwością na

>test, w którym TRAFNIE wskażesz np.dwa różne IC. Dopuszczam możliwość, że natura wyposażyła cię w

>lepszy aparat słuchowy, jednak musisz to wykazać.

Wybacz, że to powiem ale to powiem.

Nic nie muszę Tobie udowadniać.

Kim Ty do diaska jesteś abym musiał Tobie coś udowadniać?

Sądem Najwyższym czy Prokuratorem Judei?

Jesteś nic nieznaczącym nickiem, kryjącym kogoś innego niż jesteś w rzeczywistości.

rochu, 7 Paź 2009, 22:55

>elkabelka, 7 Paź 2009, 22:51

>

>

>>Skoro twierdzisz, że słyszysz, to powinieneś to potrafić udowodnić. Czekam z niecierpliwością na

>>test, w którym TRAFNIE wskażesz np.dwa różne IC. Dopuszczam możliwość, że natura wyposażyła cię w

>>lepszy aparat słuchowy, jednak musisz to wykazać.

>

>Wybacz, że to powiem ale to powiem.

>Nic nie muszę Tobie udowadniać.

>Kim Ty do diaska jesteś abym musiał Tobie coś udowadniać?

>Sądem Najwyższym czy Prokuratorem Judei?

>Jesteś nic nieznaczącym nickiem, kryjącym kogoś innego niż jesteś w rzeczywistości

No tak - za Twoim nickiem kryje się ograniczona wyłącznie wyobraźnią kompetencja. Dlaczego Ty masz udowadniać? Bo głupio by było, gdybym ja udowadniał, że nie słyszę kabli.To oczywiste chyba?

Ale po cholerę Ci jakikolwiek dowód? Jeśli chcesz być pewien, że prawidłowo słyszysz to idź do laryngologa po poradę, a nie każ czegoś udowadniać ludziom, którzy po prostu słuchają muzyki. Czy teraz jaśniej?

czarnypsiak, 7 Paź 2009, 22:55

>Ło Jezusicku...

>Skoro twierdzę, że boli mnie głowa to też będę musial to uzasadniać? A jak powiem, że podoba mi się

>"Wielki Masturbator" Dalego to także?

>Panie, miej nas w opiece...

Przecież to takie proste - pokaż, że potrafisz rozróżnic. Całe forum będzie cię wtedy nosić na rękach. Do tego momentu doradzam jednak powściągliwość w sądach.

czarnypsiak, 7 Paź 2009, 23:03

>

>Ale po cholerę Ci jakikolwiek dowód? Jeśli chcesz być pewien, że prawidłowo słyszysz to idź do

>laryngologa po poradę, a nie każ czegoś udowadniać ludziom, którzy po prostu słuchają muzyki. Czy

>teraz jaśniej?

Lęk przed kompromitacją???

Gość

(Konto usunięte)

octavarium, 7 Paź 2009, 22:48

>XYZPawel, 7 Paź 2009, 22:41

>>bruner_, 7 Paź 2009, 22:39

>>

>>>paweł XYZ nie ma racji

>>>sprzęty grają różnie - to co on usłyszał nie ma znaczenia,

>>>ja słyszę różnicę

>>Nie, no takiego argumentu jeszcze nie czytałem :)))

>>Nie do odparcia :))

>A po co ktokolwiek miałby to w ogóle argumentować,udowadniać,testować,sprawdzać,linkować....?

>Jak słyszy to Cię uwiera wątroba czy co?

niech sobie słyszy, ale po co pisze ?!? I to jeszcze w moim wątku o ABX ?!?

rochu, 7 Paź 2009, 23:06

>>elkabelka

>

>czy ludzi którzy lubią schabowego będziesz także przekonywał, że są błędzie bo Ty lubisz tylko

>bigos?

?????? No tak przed tym argumentem muszę się ugiąć. Byłem w błędzie - rzeczywiście słyszysz.

Gość

(Konto usunięte)

rochu, 7 Paź 2009, 23:06

>>elkabelka

>czy ludzi którzy lubią schabowego będziesz także przekonywał, że są błędzie bo Ty lubisz tylko

>bigos?

rochu, a po cholerę Ty piszesz w tym wątku ? W dodatku same bzdury ?!?

>Przecież to takie proste - pokaż, że potrafisz rozróżnic. Całe forum będzie cię wtedy nosić na

>rękach. Do tego momentu doradzam jednak powściągliwość w sądach.

Aaa, w tym pies pogrzebany :)

Rozumiem. Ja już jednak jestem zaspokojony i nie rajcuje mnie noszenie mnie na rękach... Trochę za stary na to jestem.

Gość rochu

(Konto usunięte)

elkabelka, 7 Paź 2009, 23:08

>?????? No tak przed tym argumentem muszę się ugiąć. Byłem w błędzie - rzeczywiście słyszysz.

No widzisz. Ja słyszę, Ty nie słyszysz. I wszystko gra.

Czy przez to świat się zawali jeżeli inaczej go spostrzegamy?

Chyba nie.

elkabelka, 7 Paź 2009, 23:08>>>

Byłem w błędzie - rzeczywiście słyszysz.>>>

Co to dla Ciebie oznacza w jaki sposób ktoś zupełnie Ci obcy odbiera muzykę czy też słyszy różnicę między wzmacniaczami?Jest Ci to obojętne?

Wnosi to jakąkolwiek wartość do Twojego życia?

l'enfant sauvage

rochu faktycznie .Postaram sie ładnie napisać.Rochu pieprzysz jak potrzaskany.Tyle ze tak naprawdę nie wiadomo czemu.Tak pieprzysz.Od pieprzenia nikt nie uwierzy, ze nie pieprzysz.Trzeba przestać piepszyć a końcu cóś zrobic.Czy teraz ..ładnie?Rochu.

rochu, 7 Paź 2009, 23:11

>elkabelka, 7 Paź 2009, 23:08

>

>

>>?????? No tak przed tym argumentem muszę się ugiąć. Byłem w błędzie - rzeczywiście słyszysz.

>

>No widzisz. Ja słyszę, Ty nie słyszysz. I wszystko gra.

>Czy przez to świat się zawali jeżeli inaczej go spostrzegamy?

>Chyba nie.

Problem w tym, że ja nie namawiam cię do tego byś przestał słyszeć, tylko do tego, byś to udowodnił.

Gość rochu

(Konto usunięte)

elkabelka, 7 Paź 2009, 23:16

>Problem w tym, że ja nie namawiam cię do tego byś przestał słyszeć, tylko do tego, byś to udowodnił.

Szkoda, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem.

Moją odpowiedź w tej kwestii masz kilka postów wyżej.

Uwierz mi, zapoznanie się z nią, to nie jest wielki wysiłek

Gość rochu

(Konto usunięte)

muls, 7 Paź 2009, 23:16

>rochu faktycznie .Postaram sie ładnie napisać.

: )

Rochu pieprzysz jak potrzaskany.

Przyjmuję do wiadomości Twoją ocenę sytuacji.

Uruchamiam w tej kwestii proces decyzyjny.

Może koło soboty coś już będzie wiadomo ; )

elkabelka, 7 Paź 2009, 23:16

>Problem w tym, że ja nie namawiam cię do tego byś przestał słyszeć, tylko do tego, byś to udowodnił.

Po co ma udowadniać skoro słyszy. I koło się zamyka, koło staje się kwadratem i nie ma końca tych forumowych sporów :)))

octavarium, 7 Paź 2009, 23:15

>Co to dla Ciebie oznacza w jaki sposób ktoś zupełnie Ci obcy odbiera muzykę czy też słyszy różnicę

>między wzmacniaczami?Jest Ci to obojętne?

>Wnosi to jakąkolwiek wartość do Twojego życia

Tak, wnosi, powoduje dyskomfort. Od prawie 30 lat słucham muzyki, mam pokaźny zbiór płyt i wrażenie, że coś mi z mojego hobby umyka, bo ktoś z uporem twierdzi, że muzyka jest prawdziwa dopiero wtedy, gdy wepnie się w system kabel za 1000 zł.

• Redaktorzy

Panowie, jak się nie opanujecie, to noderacja nie będzie miała innego wyjścia, jak tylko wyrzucać ten bełkot całymi stronami, ewentualnie zamknąć wątek na fest. Sami siebie poczytajcie.

Gość rochu

(Konto usunięte)

elkabelka, 7 Paź 2009, 23:21

>Tak, wnosi, powoduje dyskomfort. Od prawie 30 lat słucham muzyki, mam pokaźny zbiór płyt i wrażenie,

>że coś mi z mojego hobby umyka, bo ktoś z uporem twierdzi, że muzyka jest prawdziwa dopiero wtedy,

>gdy wepnie się w system kabel za 1000 zł.

Teraz Ciebie rozumiem.

Ale masz chyba zaufanie do siebie i swojej oceny?

To się liczy. Nie musisz słuchać przecież innych.

Jeżeli dla Ciebie nie ma różnicy kwestia kabla to jest OK.

Tylko się cieszyć, nieco grosza zostaje Ci w kieszeni.

Gość

(Konto usunięte)

rochu, 7 Paź 2009, 23:13

>XYZPawel, 7 Paź 2009, 23:10

>

>>rochu, a po cholerę Ty piszesz w tym wątku ? W dodatku same bzdury ?!?

>Bądź łaskaw wskazać, gdzie napisałem - wg Ciebie - jakąś bzdurę.

SAME bzdury, pytanie po co, jeśli jesteś tak bardzo zdegustowany ?!?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.