Skocz do zawartości
IGNORED

Karta USB PCM2704 - Zbiorowe Zamówienie

maxdila

Rekomendowane odpowiedzi

Wlasnie wrocilem z poczty, stalem tam 2-e godzinki hehe a korek zrobilem taki ze slyszalem z tylu marudzenie ludzi ;-)

Od dzis moge pracowac na PP przeszedlem takie przeszkolenie ze glowa boli a nalizalem sie tyle znaczkow ze musze sie nawodnic.( serio )

Nie wyslalem dwoch przesylek ale to dlatego ze musialem skombinowac kartoniki, bo sa to zlozone plytki i szkodaby bylo aby w kopercie sie zniszczyly.

Jak tylko znajde pare minut wolnego to zapakuje je i wysle

>>>>>>>> Gdyby ktos nie doliczys sie jakiej rzeczy w kicie to prosze o niezwloczny kotakt ze mna, przy tej ilosci moglem sie pomylic i pewnie sie walnelem bo zostaly mi dwie rzeczy :-/

Moja już gada :)

Dźwięk jest sterylny wybitnie i trochę suchy ale mam nadzieje że jak się wygrzeje będzie lepiej. Ma słabiutki sygnał na wyjściu więc preamp bym polecał jak miała by być podłączona do końcówki mocy. Do słuchawek może być. Nie jestem jednak dobrym recenzentem bo mam zamiar wykorzystać tylko wyjście cyfrowe.

Jak dla mnie, bardzo daje się we znaki słaby poziom na wyjściu. Potencjometr w GC muszę mieć rozkręcony do 3/4 żeby było słychać jak na poniżej połowy z karty zintegrowanej. Brakuje przez to polotu i dynamiki. Podłączyłem gc pod pre out z innego wzmaka i było o wiele lepiej. Już kombinuje bufor na opa604 i zewnętrzne zasilanie karty.

I ja zaraz zaczne ta nierowna walke z lutownica :) Dzieki maxdila i Krawiec za zorganizowanie tego wszytskiego i podzielenie sie pomyslem, mam nadzieje ze jeszcze kiedys cos od was dostane :) Pozdrawiam

Przesyłka dotarła, zmontowałem i rozczarowanie. Świerszczy jak dobra stara integra, trzeba będzie dobudować zasilacz za dużo śmieci przedostaje się przez USB. Karta ma niski poziom sygnału.

U mnie podobnie, jak w starym radiu brzęczy i świszczy, sygnał faktycznie słabszy ale jest ok, po pierwszym odpaleniu od razu urzekł mnie bas, zupełnie inny niż w moim audigy2, taki bardziej zwarty i konkretny(ma to coś czego nie było w audigy)

Panowie nie montujcie dwoch dlawikow. W miejsce oznaczone jako ZW idzie dlawik a w ZW.(kropka) idze zwora lub mozna dac maly rezystor a szum i swiszczenie powinno zniknac, mialem to samo ;-)

Podłączyłem na próbę tą kartę do starego kompa badziewnym zasilaczem i jest bzyczący pogłos wraz z głośnością. W swoim kompie mam zasilacz Be quiet! czyli podobno dobry i gra wręcz sterylnie(ale jest coraz lepiej). Mój wniosek to osobne zasilanie jeżeli ma być używane analog out. Największy mankament jest taki że nie da się już słuchać mp3 :) Kiedy po przesłuchaniu kilku Flac'ów poleci mp3 to się słabo robi.

dławik może poprawić ale nie musi ,dużo zależy od zasilacza oraz napędu HDD, dlatego dobrze zasilać te układy z osobnego zasilacza ale niestety nie będzie to wtedy tak małe.

Moja juz zlozona :) no i cisza, oczywiscie jezeli chodzi o jakies smieci :D Jak wyglada sprawa obudowy bo troche sie juz pogubilem i nie wiem czy bedzie organizowane :)

Krawiec

Zwora trochę pomogła ale gdy potencjometr ustawię na 12 to słyszę "świergolenie".

Zamontowałem ją w mojej Soha III

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.