Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Po co?

Ja tam testy robiłem i więcej nie muszę, gniecie ciebie taka potrzeba to zrób swoje.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Użytkownicy+

matee

Zauważ że Paweł, który sam napisał na temat testów ABX 2X tyle co reszta razem wzięta, nie zrobił sam sobie testu ABX ;-).

Robert

Ps. Widzisz jak ładnie Ci odpowiedziałem. Zdaje się że jestem jednym z niewielu, którzy ten test popełnili niestety.

• Użytkownicy+

mate, rozumiesz co z twoich słów wynika...ci którzy ABX nie zrobili są ino TCHÓRZAMI mielącymi jęzorami !!!

Oj co ON teraz na to ??? Lękam się o ciebie.

Roberto

• Użytkownicy+

muls

Ja nasłany, przez ...audiofilię zaraźliwą ;-). A miałem jak Piopio zniknąć, lub głosić słowo pana P.

Teraz potestujemy ten teścik abx-sik i się zobaczy...znaczy usłyszy ;-).

• Użytkownicy+

małe przypomnienie:

muls

29 Lis 2009, 15:18

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 1746 / 3005 / 0

rzeczowo... gdzie???reczowo to jest zapisanie sie na liste ..testerów.

No to dawaj śmiało, modrzew zaprasza.

palton

ja też chciałem zrobić abx ale poległem w przedbiegach ... zresztą pisałem.

nie kumam tylko dlaczego te wszystkie modrzewie, rebcie i inne takie tam ał(boli)diofile, tego nie zrobią?

okaże się, że nie słychać? co z tego? skupią się na kolumnach i pomieszczeniu.

okaże się, że słychać? będą dalej mieli kupę zabawy z odsłuchami.

najśmieszniejsze jest to, że nawet nie spróbują zrobić obiektywnego testu. banda tchórzy !!!

poza tym nikt nie zabrania kupowania nowych, drogich klocków nawet po nie usłyszeniu różnic. jak komuś to sprawia frajdę, tak jak np. mi, to czemu nie? po to jest kasa, żeby ją na coś przeznaczać :o)

ps. jedynym wytłumaczeniem sensownym, logicznym, itd ... może być to, że prowadzą biznesy związane z audio i zagraża to ich portfelom.

... żeby był jakiś porządek i sens tego wszystkiego nieznanego i tajemniczego, stworzył człowiek bogów, osadził ich w miejscach niedostępnych i ich mocom oddał swój los ...

nie te częstliwości. Poza tym co on ci opowie. Zgłupiałbys do reszty po krecim wywodzie.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

matee

Skąd wiesz,że nie zrobiliśmy testu?

To było po pierwsze.

Po drugie fakt,że mulsikowi coś dolega nie znaczy jeszcze,żebyś za dużo sobie pozwalał.

Po trzecie to zapytam Cie filozoficznie,powiedz czy byka boli ch.j jak sie krowa cieli?

To pytanie z Twojego poziomu emocjonalnego,chyba zrozumiesz.

ps.

Nie wcinaj się jak koszula,no chyba,że nią jesteś.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.