Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+

Spokojnie modrzewiu, jesteśmy w szatni i już nas z niej nie wypuszczą na boisku, coby zagrać mecz w błysku reflektorów. Poza tym Senior jest ok. jak poświadczy za poprawę mulsa, to co nam zależy...a banicja zawsze pod ręką.

Robert

Ps. Pamiętaj że Senior "czasami" słyszy różnicę ;-)

palton

Ja za mulsa poświadczał nie będę, on już duży jest. Niemniej blokując go tracisz w praktyce jedynego adwersarza. Reszta śpiewa jednym głosem.

A co do jego sposobu "wysławiania" się to naprawdę nie trzeba być geniuszem żeby załapać o co chodzi. Myślę, że raczej wygodnie jest "nie rozumieć". Ma się wtedy pretekst do pisania bzdur i udawania, że nie wiadomo "o co kaman".

• Użytkownicy+

arturkali5, 18 Gru 2009, 23:42

>palton , jak tam Twój przełącznik ?

Mój nijak, na razie nie mam czasu na jego budowę, Lutka przełącznik oddałem tydzień temu.

Robert

• Użytkownicy+

Senior, ten wątek już nic mądrego do dyskusji nie wniesie. Testów pomimo zapowiedzi nikt nie chce zrobić. Każdy ma warunki, większość chce je robić u siebie a pozostali nie chcą się ruszyć z domu.

Pawła wątki kończą zawsze tak samo, najpierw ostre banowanie, oczywiście nigdy swoich. Po jakimś czasie do dyskusji wkracza Redaktor i mlb, Paweł zaczyna się z nimi kłócić i ...bocznica.

Robert

Niby czym jest to coś? Spotkanie forumowego ironisty audiofila z błyskotliwym intelektualistą audiofilem czego ma niby dowieść?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Seniortelefono

Jade do redaktora z Panem Mulsem-tylko niech MULS nie peka-ani testu,ani mnie.

MULS

Wal smialo na pw.

Do autora watku

Przywroc MULSA do lask-bo te forum,to cale jego zycie,bo 5 rano-pisze 23-pisze-zlituj sie nad nim-

-bo jeszcze zlapie dola ,tylko niech nie obraza swoimi wpisami.Nie psuj mu swiat.

Popieram Starego audiofila,

Paltonie przywróć Mulsa, to bardzo fajny facet tylko coś mu ostatnio zaszkodziło. Tak miał swój kącik i skrobał sobie troszeczkę, nikomu zbytniej szkody nie czyniąc. Bardzo Ciebie proszę.

Wiedza i doświadczenie przychodzą z wiekiem, najczęściej z wiekiem trumny.

Trochę sensu poproszę.

palton.

Żeby mógł napisać co za odkrycia dokonał u Redaktora,to musisz go odblokować.To bardzo porządny gość

a że ludzie qrwy,że go nie ubili to inna sprawa.Ja jestem też za!Nie ma z kim merytorycnie porozmawiać.O dowodach.Nie mylić z osobistymi.

xniwax, 19 Gru 2009, 01:27

>Niby czym jest to coś? Spotkanie forumowego ironisty audiofila z błyskotliwym intelektualistą

>audiofilem czego ma niby dowieść?

Niczego nie dowiedzie. Ale będzie znowu o czym pisać. I okazja do błyśnięcia kilkoma "złotymi myślami".

• 3 tygodnie później...
  • Użytkownicy+

Chciałem podziękować Arturowi ( arturkali5 ), ze sprezentowanie mi przełącznika do testów. Gdy musiałem oddać przełącznik Lutkowi, Artur zaproponował mi DARMOWE zrobienie przełącznika. Dzisiaj przyszła przesyłka (opłacona).

Robert

Ps. Oto zdjęcia przełącznika :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-24402-100005860 1262902760_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No,teraz jak zrobisz test to ci nawet muls nie podskoczy.Chyba,że znowu powie: nie było jednakowego poziomu...jeden wzmak stał wyżej od drugiego.No i klops-test nie wiarygodny.Trzeba do tego co najmniej trzech świadków(nie jehowych)a jeden musi być z tamtej...strony.

• Użytkownicy+

A oni wciąż swoje ;-).

Niedługo, chociaż nigdy nie wiadomo jak :-), będzie mam nadzieję okazja do testów...jawnych- kolumn.

Robert

A nie mówiłem!!Tylko "oni"mają pudełka z odpowiednimi dziurkami...co basu nie psują i góra ładniutka.Palton,psu na bude te pudełko.W głośniku bedzie bełkot ala ryk mulsa,każdy rozróżni.

muls, 8 Sty 2010, 12:59

>juz na pierwsze oko widac ze takie pudełko tnie wysokie i zwalnia basy.marne gniazda psuja

>srednice.W głosniku bedzie bełkot ala stara pierdoła.Kazdy rozrózni.

Już nie pierwszy raz Muls zastrzega wyniki testu zanim on się odbył i dyskwalifikuje go wg swoich kryteriów. Ostatnim razem gdy to wytknąłem XYZ-owi Muls w świętym szale inkwizytora odsądził mnie od czci i ogłosił niegodnym dyskusji z nim. Bo z nim Naczelnym Inżynierem nikt tak naprawdę nie ma prawa pogadać, nikt nie podskoczy, choć 'cymbalistów wielu', no chyba że któryś napije się szaleju, to wtedy ewentualnie bełkotem dorówna 'Jankielowi-Mulsowi' i wespnie się na wyżyny jego elokwencji i logicznych wywodów... Piękny ten świat ABX...

Ciekawe, że przecież wszystko gra tak samo! Więc dobrze skonstruowane gniazdo nie musi być złote/platynowe/szmaragdowe by dobrze grało. No przecież już słyszeliśmy wiele razy, że jakość komponentów, srebrne kable, złote wtyki to pic na wodę bo i tak wpływu na brzmienie nie ma. Czyżby Mulsowie się poplątało..?!

Powrót po dłuższej przerwie...

romekjagoda

Łoj dawno mu sie poplątało,dawno.Szkoda gadać.To pomału robi sie FARSA,te ABX-y.Jaki teraz najlepszy kabaret,Ani mru,mru czy inny?...trzeba ich skontaktować i nie zapomnieć o prowizji.Bedzie co dzielić,bedzie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.