Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

zabawne ze teraz wam TAKA skrzyneczka ...odpowiada.czego nie mozna było powiedzieć o skrzyneczce Lutka.Tamta w powiazaniu z firankami waliło wszystko.Jestescie zabawni w samej istocie....chociaz nie smieszni.

na najdurniejszego wychodzi jednak jagódka.Jak to mowia, z nazwiska.... wynika wiele.A jakze sie ucieszył......bardzo mi miło...tyle ze raczej wyszedł na idiote.Ale czemu???oto jest pytanie.

muls

To własnie Twoja merytoryka.Ubliżanie innym.Tylko co za dużo to i świnia nie zechce.Wychamuj troche,zejdź na ziemi i zacznij gadać jak ziemianin...chociaż.Nic z tego Twojego bełkotu nie wynika.

Dla wielu a nawet większości jest nie zrozumiały.Miałem jednak racje kiedyś pisząc...inżynier-technik-wartownik,dodać należy do tego bajko-pisarz.

muls, 8 Sty 2010, 15:00

>wiesz jagódka ze mozesz się zrehabilitowac ...jak odpowiesz na pytanie.Ach czemuż to, ach czemu????

muls ja do Twojego poziomu zniżać się nie zamierzam, bo nie zwykłem tarzać się się w błocie i obrzucać nim innych. Kiedyś byłeś na poziomie piaskownicy, teraz po prostu tarzasz się w mule... Wiem, że trudno Ci to przyjdzie, ale zrozum, że nie każdy lubi zabawy w błotku, więc chybaś skazany na samotność. Poza tym na tym poziomie faktycznie jesteś jak Jankiel - nikt Ci nie dorówna i każdego pokonasz... "doświadczeniem" (jak w tym przysłowiu o rozmowach z idiotami).

EOT

Powrót po dłuższej przerwie...

tak to jest modrzewku, jak sie zadajesz .....Ale rozwine dalej ch-ke przełacznika.Okragle bolce spowoduja niezauwazalne, ale jednak odczuwalne zaokrąglenie w zakresie wybrzmiewan i zaników srednicy.Bedzie ona lekko i łagodnie snuła sie po dywanie.Z kwadratowymi sprawa ułozy sie zupełnie inaczej...itd itd- do pustegó łba ałdiofila.

muls

Jak do tej pory,to po dywanie snuje sie...twoja mondrość.Wypadła z łba(takie miejsce między uszami)i ściele się po dywanie.Uważaj bo wdepniesz...w ten gnój.

panowie jesli zaproponujecie słowo wiernie odtwarzajacego faceta wierzacego w spowalniany bas przez skrzynke i podobne pierdoły, to ja....zaczne go uzywać.Jak dotąd tylko takie mi sie cisnie.....

stary audiofil

Redaktor sie nie przebierał,tylko oni-za audiofili-ogony ich jednak i uszy zdradziły.

Teraz jest problem okrągłych gniazdek i nóżek stożkowych,to pudełko paltona nie ma.Test bedzie nie obiektywny.Do tego u Redaktora prund płynie inaczej,też nie obiektywnie.Ale jaja.

a jesli chodzi o ustawke to ...wyniki bedą ...tajne.Niech stare pierdoły ucza sie same, w zakresie spowolniego basu i wyostrzonej okrągłej srednicy....w skrzynce.Gentralnie to żal...dupe sciska ..jak sie tak na was patrzy.

Nie dziwie sie wcale,ze Pan Muls slyszy spowolniony bas,ale nie rozumiem sformulsowania wyostrzona

okragla srednica,a juz nie dociera do mnie co Pan Muls mial na mylsli mowiac-zanik srednicy.

Toz to stwierdzenia czysto inziniersko-mulsowate,czyli jaka ksywka gozdka taki wyglad i takie

ponadczasowe zwroty,ze........no wlasnie,az zal dupe sciska.Malo tego osobnik kojarzony z ogonem,

czterema racicami,wielkim lbem,owlosionymi uchlami,zracego ciagle szalej,powtarzajacego ciagle stara

pierdolo i ponadczasowa inteligencja,ktora doprowadzi go do obledu. .MULSIE i inni tesciarze....nie chodzcie ta droga-wraz ze skrzynka do testow ABX ma sie rozumiec.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.