Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

modrzew47, 13 Sty 2010, 16:00

>elkabelka

>Abnegacja czego?-niezrozumiałeś,biedaczy sko.Jak to czego?A na jakim forum się

>znajdujemy?Przyrodniczym?Znowu tłumaczyć trzeba?Audiofil to człowiek poszukujący najlepszego

>brzmienia-czy się znowu mylę?Jeżeli się nie mylę,to oznacza to abnegację tego dążenia.Oczywiste?Jak

>widać nieuważnie czytasz co pisze a ostatnio nie pisałem złośliwie.Czy zawsze musi być świadek

>odsłuchu?Koniecznie Polak i to najlepiej jak by to był muls lub XYZ.To jest własnie

>chore,niedowierzanie.

Podziwiam Twój upór w dążeniu do przekazania swoich przemyśleń w piśmie. "Abnegacja dążenia" to Twoim zdaniem zaniedbanie się w dążeniu do uzyskania najlepszego brzmienia? Jakie są zatem, Twoim zdaniem, kryteria oceny tego zaniedbania? Wymiana elementów raz do roku to już abnegacja dążenia, czy jeszcze nie? A cena? Od jakiego pułapu przestaje być abnegatem? Od 5 tys.za klocek, 10 tys.? I czy to Ty będziesz oceniał? Aż dziwne jest, ze to nieustanne powracanie do pieniędzy nie rodzi u Ciebie żadnych refleksji.

>ps.

>Obchodzi Cie fakt wiary w Proroka?Jeżeli tak to próbuj ich przekonać do katolicyzmu lub

>odwrotnie...wykrzykując,że wiara ta jest do kitu a ta druga to jest to.To tylko analogia,znam już

>Twój problem z czytaniem.

Rozumiem, że uważasz audiofilizm za religię?

elkabelka

Do jakich szkół chodziłeś?Czytaj ze zrozumieniem,wolniej a może własciwie zrozumiesz.

Co z tymi wzmacniaczami?Ceny mają wpływ na jakość we wszystkim co nas otacza,bez względu czy Ci się to podoba i czy to akceptujesz.Jeżeli tego prostego faktu nie rozumiesz to pędź szybko do szkół,by tą nieuwagę szybko nadrobić.Masz jak widać kompleks.Poważny.

modrzew47, 13 Sty 2010, 16:21

>Do jakich szkół chodziłeś?Czytaj ze zrozumieniem,wolniej a może własciwie zrozumiesz.

Ewidentnie lepszych.

>Ceny mają wpływ na jakość we wszystkim co nas otacza,bez względu czy Ci sięto podoba i czy to akceptujesz.

Kompensacja kompleksu niedostatku?

modrzew47, 13 Sty 2010, 16:03

>elkabelka

>Możesz wymienić jakie wzmacniacze słuchałeś w swom systemie?Jeżeli Ci to nie sprawi kłopotu.

Zwykłych, przeciętnych. Obecnie CA.

elkabelka

Kompensacja niedostatku,powiadasz?No to jest jakieś wytłumaczenie dla Ciebie.

Widocznie te szkoły były dobre,tylko uczeń gamoń.Tego wykluczyć nie mogę.

Szkoły i uczelnie nie dostają dyplomów a je dają.Znam z życia różne przypadki wręczania dyplomów.

Jak również różne drogi byłych studentów.Jedni żyją w dostatku inni nie.Nie ma w tym nic dziwnego.

Polecam Ci wejście do salonu samochodowego i popatrzenie na ceny.Są naprawde różne,nie musisz wierzyć na słowo...możesz zjarzeć i stwierdzić naocznie,że nie budzi to zgorszenia i nie wywołuje u innych oburzenia.

ps.

Pracujesz za darmo?Czy za pieniądze?

modrzew47, 13 Sty 2010, 16:41

>Polecam Ci wejście do salonu samochodowego i popatrzenie na ceny.Są naprawde różne,nie musisz

>wierzyć na słowo...możesz zjarzeć i stwierdzić naocznie,że nie budzi to zgorszenia i nie wywołuje u

>innych oburzenia.

>ps.

>Pracujesz za darmo?Czy za pieniądze?

W psychologii postrzeganie świata i relacji międzyludzkich przez pryzmat pieniędzy nazywa się reifikacją.

elkabelka

Ty naprawde chłopie masz problem.Moe Ci tylko współczuć.

Pieniądze to środek płatniczy bez niego nie da się żyć w cywilizowanym kraju.

Twoje wypowiedzi są śmieszne.Chcesz zabierać głos na temat o którym nie masz pojęcia.

CA to namiastka.Jak chcesz rozmawiać o dobrych wzmacniaczach to wypożycz,posłuchaj a potem się wypowiadaj.To nie ma nic wspólnego z komplekasami,udawaniem głupka czy profesora.Pożyczasz(jak Ci pożyczą)słuchasz i opisujesz.Jeszcze raz,pożyczasz,odsłuchujesz i opisujesz.Nie znasz,nie opisujesz czegoś,czego nie znasz,bo inaczej wprowadzasz ludzi w błąd.

modrzew47, 13 Sty 2010, 17:00

Pamiętaj modrzewiu, że jak kupisz sobie samolot, to nie uczyni to z Ciebie pilota, tylko posiadacza samolotu. Jak kupiłeś drogi wzmacniacz to jesteś nie autorytetem, tylko posiadaczem drogiego wzmacniacza. I nikim więcej.

elkabelka

Widzisz,złapałeś się.

To wiemy jakie masz kompleksy.

Kto Ci powiedział,że chcę być autorytetem i to na podstawie posiadania wzmacniacza.Hiihi

Chłopie,co CI...weź coś nie chcę Cie mieć na sumieniu.

My tu rozprawiamy o czym innym...zapomniałeś?Mam taki wzmak jak chciałem,wcześniej miałem inne też drogie,żeby Cie uspokoić i tyle.Tylko tyle.

Ale jak widzisz moge o tym wzmaku coś powiedzieć o tych co miałem też ale o innych,których nie posiadałem nie będe pisał,że są takie czy inne.Rozumiesz już coś czy dalej ciemno?

A na testy Elkabelka nie zapomnij wziac....kabelka.

A Muls juz jezykiem mlaska,dawaj szybko od...zelazka.

Bo to nie sa dyrdymaly- rozne klocki

zawsze beda jednakowo graly.

Stary audiofil i modrzew dobrze kojarzy-

-tak jest zawsze u ..gluchych tesciarzy.

stary audiofil, 13 Sty 2010, 17:18

>A na testy Elkabelka nie zapomnij wziac....kabelka.

>A Muls juz jezykiem mlaska,dawaj szybko od...zelazka.

>Bo to nie sa dyrdymaly- rozne klocki

>zawsze beda jednakowo graly.

>Stary audiofil i modrzew dobrze kojarzy-

>-tak jest zawsze u ..gluchych tesciarzy.

To bardziej dramat niż poezja.

elkabelka

Ty dalej nie rozumiesz!To nie ja mam Tobie odróżniać.To Ty sam masz sobie odróżnić.Tobie ma odpowiadać a jak Ci odpowiada to co masz to nie pisz głupot o innych sprzętach.Dalej ciemno?

A gdzie ta Twoja osławiona inteligencja?Obrażona?

modrzew47, 13 Sty 2010, 17:26

>A gdzie ta Twoja osławiona inteligencja?Obrażona?

Nie znasz znaczenia słowa "osławiona". Nie używaj słów, których znaczenia nie rozumiesz.

elkabelka

Napisze Ci dokładnie,wyłoże łopatologicznie.Jak powiedzmy jesteś alpinistę i wdrapujesz się na góre

tydzień,dwa to potem masz prawo to opisać.Jak na tą góre nie wdrapywałeś sie to pisać będziesz?

Teraz jasno?Czy dalej ciemno?Tu o samolotach nic nie ma.Czy widzisz?Bo jak tak,to nieeedobrze....

modrzew47, 13 Sty 2010, 17:32

>elkabelka

>Napisze Ci dokładnie,wyłoże łopatologicznie.Jak powiedzmy jesteś alpinistę i wdrapujesz się na góre

>tydzień,dwa to potem masz prawo to opisać.Jak na tą góre nie wdrapywałeś sie to pisać będziesz?

>Teraz jasno?

Ty się nie wdrapywałeś nigdzie. Ty sobie tylko kupiłeś złudzenie bycia alpinistą.

a widze ze filozow rozwija swoje wdzieki...dość marne zreszta.Generalnie dostaje juz wymiocim czytajc po raz enty odkrywcze teksty o dochodzeniu....mercedesem, bryczka,saniami.Dochodzenie bryczką przypomina ruchy frykcyjne dochodzącego... modrzewka.Szkoda ze pierdołe utopili, bo szykuje sie niezły dochodzacy ...duet.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.