Skocz do zawartości
IGNORED

Kto robił testy ABX ???

palton

Rekomendowane odpowiedzi

modrzew47, 21 Sty 2010, 14:51

>Palton

>Ty pamiętasz ile razy muls już pisał o testach ABX i,że to on musi być koniecznie przy odsłuchu?

>22 razy to było czy 23 bo jus nie wiem.To ważne jest jak diabli dla wiarygodności i braku żenady.

modrzew47

Ty pamiętasz ilu złotouchych, ile razy i w ilu wątkach (nawet własnych specjalnie w tym celu założonych) się odgrażało, że takie testy (pierwsze OBIEKTYWNE nawet podobno) przeprowadzi i na forumnie naszym wyniki ogłosi? Dla wiarygodności i braku żenady, to niektórzy powinni sobie teraz nicki pozmieniać, bo że sprawa przyschła i rozeszła się po kościach nie oznacza, że nikt już o tym nie pamięta ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

parantulla

Oni nicków nie zmienią...na to trzeba być kimś i mieć jaja a to niemożliwe w ich przypadku.

Wyobraź sobie mulsa z jajami...potrafisz?Ja nie.Trąbi jak nawiedzony w kółko to samo,szkoda już powtarzać.Nudne te jego wypociny.

• Użytkownicy+

parantulla

To że w ABX różnice trudno wyłapać, nie oznacza że ich nie ma (powtarzam jakiś 23 raz).

Robert

Ps. Modrzew, muls u mnie nie usłyszy różnicy, ja pewnie też....widocznie ABX tak działa przy budżetowym sprzęcie.

• Użytkownicy+

modrzew, czasami mnie te wpisy mulsa śmieszyły, ale najczęściej powodowały niesmak. Teraz wiem że to błąd czytać i odpowiadać na jego wpisy.

Robert

Ps. jeszcze chwilowo nie blokuję mulsa, niech się ten test odbędzie. Wyniku jednak obstawiać nie będę.

Modrzew

Ze Muls pisze,to norma,ale zeby 2x po 6 razy?? Moze cus nowego bierze??

Napisal.ze chce sie testowac ze mna u redaktora-niech pokaze aktualne badania lekarskie.

Z tego co widac cus nie tego-bo watki sie Mulsowi pomerdaly.

modzrzewku.A jakie argumenty mi sie skonczyły???Masz byc umówiny u reduktora.Razem ze starym pierdoła.W najblizszych dwóch tygodniach.Nie rozapczaj.chiba ze nie dotarło.Mogie jeszcze raz powtórzyc.

Na Mulsa rzenie i wolanie przed drzwiami redaktora niech kolejka do testow ABX sie stanie.

Widzisz Mulsie-to jest tak przez Modrzewia cugle popuszczone,a TY juz nabrales jakiejs

rozpedziochy do tych testow-stoj szalony.Najpierw sam sie oporzadz i doprowadz do kultury,a

najlepiej jako organizator wklej swoja fote,bo jak jestes tak ladny jak madry-to na testy nie

zaciagna mnie nawet......oslami-och sorry-wolami.

muls

Byliśmy umówieni,że nie piszesz do mnie w wątku w którym nie mogę odpowiedzieć.Nie stosujesz się do tego(a to dobre i podstawowe zasady)i jeszcze próbujesz rozkazywać.Wypróbuj najpierw na zonie...rozkazywanie a jak ci wyjdzie,dopiero próbuj tu.Pohasać jak będe chciał to sobie bede hasał

za cienki w uszach jesteś(daj je do wyciągniecia)by mi zabraniać.Byłeś do Szczecina zaproszony na testy i co?Wystraszyłeś sie czy za daleko ci było?Poczytaj innych(uważnie)rebcia,starego audiofila,

paltona i wielu innych a nie ublizaj wszystkim dookoła i nie stawiaj się na pozycji jakiegoś zwycięzcy bo o to nie idzie.Jeżeli masz coś do powiedzenia w sprawie w jakiej został wątek założony przez autora...to powiedz tak by każdy zrozumiał,jak trzeba to 24 razy.Nie obrażaj autora wątku bo to świadczy tylko o Tobie,nie chcesz to nie wchodź i nie zabieraj głosu,nit ci nie nakazuje.

słuchaj modzrewku. mam na koniuszku twoje zaproszenia.Warszawa jest w srodku.Stara pierdoła jest w srodku.Polski.Jak nie kumiesz.reduktor jest w srodku.Wiec mam ...A jesli dalej bedziesz robił fochy to sprawdzimy ten szczecin.Pisz sobie gdzie chcesz.Znajde cie.

powaznie panowie powstrzymuje was TYLKO moja kultura.No to sie ciesze.Przyjedzie ktos INNY. równie wprowadzony w temat.W takim razie kamień z serca.Jesli jednak modrzewku bedziesz wykrecał sie sianem jak dotychczas, to dookoptujemu starj pier**le jeszce kogos z aktywnych.Jak na razie entuzjazmu brak..Ale popracujemy nad tym.

swoja droge zabawne jest to zaproszenie do szczecina...gdyby to jeszcze był bornohlm.Widze modrzewku ze masz ludzi za idiotów, a tych ze AS ..szczególnie.Musisz..... obracasz sie w takim towarzystwie.

stara pierdoło a zdjecia skarpet, w tym jedna dziurawa ???? Rozumiem ze nie chcesz mnie wdziec bo jesli w szale bezradnosci wyslaleś mi na PW zapewnienie, ze jesli mnie spotkasz to mi......Tak wiec zapewniam ze bedzie kto inny.I nie bedziesz zmuszony do dalszej realizacji obiecanek.Bedzie tak jak lubisz.Tylko musisz sie postarac.

Gluchy jestes??

Moze ze strachu juz......Muls zmien bielizne.

No i powiedz[napisz]inzinieze kulturny na czym sluchasz??Bo do tej pory to grasz na ....trombie.

muls

Napisałeś tych linijek chyba z osiem albo dziesięć a wychodzi z nich tylko jedno,no może dwa...

żeś dureń i ignorant a do tego nie funkcjonuje ci prawidłowo zegarek.Czas naprawić...zegarmistrz nazywa sie PSYCHIATRA.Jak będziesz miał problem z zapisami...daj znać,wcześniej jus nic nie pisz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.