Skocz do zawartości
IGNORED

Tanie kolumny do jazzu, klasycznej i rocka. DENON PMA-480r MARANTZ CD 42

Gringo997

Rekomendowane odpowiedzi

gość w aukcji napisał że nie ma to wpływu na jakość dźwięku, ponadto ma napisane w aukcji by sprawdzić paczkę przy kurierze, a jak nie będzie odpowiadał sprzęt to można zwrócić. Nie mam się czego obawiać, a dwie nowe CD czekają na odsłuch!

Oftopem,

do paypala nie trzeba karty kredytowej, zakładasz konto i przelewikiem zasilasz.

Ważne aby kurs wymiany sprawdzić po zalogowaniu na konto paypal.

liberas, 10 Gru 2009, 13:00

>Oftopem,

>do paypala nie trzeba karty kredytowej, zakładasz konto i przelewikiem zasilasz.

>Ważne aby kurs wymiany sprawdzić po zalogowaniu na konto paypal.

No to nawet nie wiedziałem, zawsze korzystałem z kredytowej. Funt teraz słabo stoi więc na zakupy idealnie ;-)

Powrót po dłuższej przerwie...

Gringo997, 10 Gru 2009, 12:52

>gość w aukcji napisał że nie ma to wpływu na jakość dźwięku, ponadto ma napisane w aukcji by

>sprawdzić paczkę przy kurierze, a jak nie będzie odpowiadał sprzęt to można zwrócić. Nie mam się

>czego obawiać, a dwie nowe CD czekają na odsłuch!

no to jak dojdą to napisz jak brzmią i czy jesteś zadowolony.

poważnie myślę rownież nad zmianą wzmaka mam średnio osławionego 480r, który gra w miarę ciepło i należy raczej do niskiej półki jak chodzi o jakość dźwięku (na słuchawkach daje to o sobie szczególnie znać).

Zastanawiam się również nad wzmacniaczem do 600zł który grałby ciepło, miękko, bez rozmycia.

Myślę nad NAD'em C340 zebrał całkiem dobrą opinię na hifi.pl

napewno zdam relację jak brzmi moja ulubiona "fa na na na" S. Soyki

AE NEO 3 z ebay.co.uk poszły za 112funtów...

oj szkoda szkoda...

a ja czekam na maila od pani z evo 3

P.S. jak to jest z tym piaskiem w komorze balastowej? ponoć jest nim wypełniona tylko w połowie i jak zmienia się charakterystyka po dosypaniu?

Kolumny dziś przyszły do mnie w okolicach 14:30 i do czasu ich podpięcia nie daję im spokoju, co prawda na razie podpięte szajskimi, łamiącymi się na każdym kroku kablami (czekam na procab ls 25 od kolegi z forum) ale na prawdę grają sympatycznie!

Bas jest bardzo dynamiczny, głęboki i zdecydowany. Nie schodzi za nisko, jest po prostu w sam raz , jakby to powiedziała moja ex "mniamniuśny". Wysokie i średnie też nie mają się czego powstydzić, jest bardzo przejrzyście i tony są zbalansowane. Ładnie słychać grzechotki, gitarę akustyczną, grzechotki i talerze, które pięknie dźwięczą w tle bo na sam przód ładnie wysunięty jest wokal...

Podsumowując ; SPRZEDAM AKG K701 - bo mi nie potrzebne!

proponuję złożyć monitory ct193 na szerokopasmowych monacorach sph-60x mam je z arcamem solo mini i sprawdzają się znakomicie w tym zestawieniu. przy wykonaniu samemu paczek koszt będzie około 400-500pln za wszystko, warto.

Focal + Naim

Gringo997, 15 Gru 2009, 19:24

>Kolumny dziś przyszły do mnie w okolicach 14:30 i do czasu ich podpięcia nie daję im spokoju, co

>prawda na razie podpięte szajskimi, łamiącymi się na każdym kroku kablami (czekam na procab ls 25 od

>kolegi z forum) ale na prawdę grają sympatycznie!

>

>Bas jest bardzo dynamiczny, głęboki i zdecydowany. Nie schodzi za nisko, jest po prostu w sam raz ,

>jakby to powiedziała moja ex "mniamniuśny". Wysokie i średnie też nie mają się czego powstydzić,

>jest bardzo przejrzyście i tony są zbalansowane. Ładnie słychać grzechotki, gitarę akustyczną,

>grzechotki i talerze, które pięknie dźwięczą w tle bo na sam przód ładnie wysunięty jest wokal...

>

>

>Podsumowując ; SPRZEDAM AKG K701 - bo mi nie potrzebne!

Gringo, rozumiem, że to te AE Aegis evo 3 przyszły?

Pochwal się za ile je wyrwałeś, bo wydaje mi się, że za niewielkie pieniądze, a jeśli tak, to stosunek jakości do ceny jest b. korzystny, jak mniemam?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.