Skocz do zawartości
IGNORED

Pewność kupna na allegro ? Proszę o pomoc !!!!!!!!!!

arenia

Rekomendowane odpowiedzi

Czy warto, bez strachu przed utopieniem kasy, kupić monitory Siesta za taką cenę? Czy nie jest zbyt niska jak na produkt w 100% wartościowy - bez żadnych wad? A może to odrzut produkcyjny z czasów, gdy Pro Tonsil jeszcze działał? Proszę o radę !!

Będę wdzięczny za pomoc!!!

A.

Link do aukcji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wcześniej te kolumny stały po 399zł, dużo osób je kupiło to sie podnieśli widać. Ja bym poczekał na ponowną obniżkę bo zainteresowania dużego nie ma, a zestawów mają sporo do sprzedania ;)

Aukcja obejmuje zestaw dwóch głośników satelitarnych

Sztuka w tym wypadku czyt. 1 zestaw.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

"Aukcja obejmuje zestaw dwóch głośników satelitarnych kolor palisander.

Głośnik sprawny, bez wad mechanicznych. Ze względu na likwidację producenta głośnika, produkt sprzedawany bez serwisu gwarancyjnego."

jozefkania:

>"Ze względu na likwidację producenta głośnika, produkt

>sprzedawany bez serwisu gwarancyjnego."

To akurat ma małe znaczenie, jeżeli sprzedawcą jest firma, to odpowiada za ew. wady produktu na podstawie przepisów o niezgodności towaru z umową.

Warto,to naprawdę bardzo przyzwoite monitory,jedne z najlepszych w swojej klasie(stosunek cena-jakość-dzwięk)ludzie często psy wieszają na Tonsil myślę że część jest uprzedzona,inni nie słuchali lub powielają zasłyszane "opinie".

Tonsil miał kilka udanych konstrukcji a Siesty do nich należą

Witam, sam kupiłem na alledrogo u tego gościa za 399zł. W opisie jest troche niejasno napisane i też bałem się, że przyjdzie 1szt, ale wszystko ok mam dwie kolumny pełnowartościowe napewno orginalne dobrze wykonane i jak na tę cenę to grają świetnie. Może nie sprawdzą się do końca w cięższym rocku czy metalu w wiekszych pomieszczeniach, u mnie graja na 18m i w wyżej wymienionych gatunkach muzyki brakuje im kopa,docelowo będą jako surroundy w kinie. Narazie jako fronty grają na tyle dobrze, że ostatnio wiekszość wolnych chwil spędzam słuchając muzyki z wielką przyjemnością.

• 2 miesiące później...

z trochę innej beczki...:

"-UPRZEJMIĘ PROSZĘ ABY NIE DZWONILY OSOBY O SKLONNOŚCIACH DO FILOZOFOWANIA

JAK TEŻ MARZYCIELE...:)"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.