Skocz do zawartości
IGNORED

Skradziony napis „Arbeit macht frei”

kondrax

Rekomendowane odpowiedzi

wladz

Zgadza sie ale odpowiadałem na pytanie...zdaje mi się Twoje.Nie ma to jednak żadnego znaczenia,ponieważ się z Tobą zgadzam.Tory o których wspominam dla niego,prowadzą w dwa miejsca

alternatywnie.Dom wariatów lub Zakład Penitencjarny...mówiąc kolokwialnie"Mykwa"lub "puszka"

Panowie,pancracek robi sobie jaja i tyle!Taki jego styl( fakt,że marny).

Niby taki prowokator.Dajcie sobie spokój!

pankracek

Gajerek to możesz dostać,taki dwukolorowy z szarą czapeczką(kanioła)na tą mądrą główke.

Bardzo twarzowa ta kanioła.

ps.

Takie zabawy mogą sie skończyć wyrokiem w przypadku braku poczucia humoru u sędziego.

W dupę mnie pocałuj, modrzew,

Pytam czy lubicie gajerki od Hugo Bossa, odobno sa dobre? nie wiem bo nie miałem ale skoro to a sama firma co robiła ancugi dla wojsk hitlerowskich - to znają się na robocie

"Panowie,pancracek robi sobie jaja i tyle!Taki jego styl( fakt,że marny).

>Niby taki prowokator.Dajcie sobie spokój!"

na idiotów też są paragrafy lub kaftany...zaproś go do siebie ja korzystam z regulaminu chroniącego przed podobnym poczuciem humoru.

Wczoraj wyczytalem w interii ze podobno Atopos byl zamieszany w tą sprawę , nie wiem dokladnie czy zlecał czy był łącznikiem , ma chlopak łeb ....

A pamiętacie jak na poczatku lat 90-ch zapraszano Krzyżakow i miano im zamki oddawać?

Też się dzwilem,wychowany na Sienkiewiczu, że Krzyżacy byli "dobrzy".

pankracek

Nie to Ty nic nie pamietasz.Tadeusz to zrobił niedżwiedzia z Helmutem K. ale on nie był Wielkim Mistrzem.

panowykracek jak zwykle miesza prawde i fałsz- rzeczywiście w połowie lat 90 w Polsce byli przedstawiciele zakonu krzyżackiego, ale nikt nie mówił o zwrocie zamków. A zakon sobie dalej żyje, ma główną siedzibę w Austrii

O,odezwał się pankracka wypierdek a jakie mondre i poetyczne te wypowiedzi som.Jak widać jablko od jabłoni...muls pewnie też by mundurek lub kaftanik ubrał.

Pan Muls spierdzielil do Egiptu,bo w sledztwie dotyczacym kradziezy napisu pojawil sie nowy wontek-

-otoz napis zostal wywieziony prawdopodobnie na jucznym zwierzeciu,takze wiadomo o kogo chodzi.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.