Skocz do zawartości
IGNORED

Nowe frimware do odtwarzaczy BD Pioneera.

THX Ultra 2

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj ukazały się nowe frimware do niektórych odtwarzaczy Blu Ray Pioneera, szczegóły i pobieranie tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ja już skorzystałem i załadowałem do LX-91.

Ukryta Zawartość

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Pioneer i inni ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Miałem poprawić na firmware, ale niestety nie ma możliwości. A pisałem troche na szybkiego...

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

U mnie na LX-91 filmy ciut szybciej zaczęły startować.

Brencik nie siadaj po pijanenu do klawiatury, no ja rozumiem, że Świeta, ale bez przesady...

Panowie,

Czy ktoś z Was próbował wgrywać nowy filmware do 51FD? Ja już chyba siódmy raz i nic. Na wyświetlaczu pojawia się DATA DISC ( lub CD - can't play) i nic. Zgrywałem ten plik na różne sposoby i klops.

Byłbym wdzięczny za opinie/pomoc.

głowa do góry! - powiedział kat do skazańca! :))

ufff....

dziewiata próba/płyta ( przedostatnia) no i udało się!!!! HURRRRRA!

Udating właśnie się robi......

Zobaczymy czy i mi się średnica pojawi? Żeby się tylko w pokoju zmieściła.

A poważnie to ciekaw jestem rezultatów.....

No to super, że Ci się udało, ja kiedyś też męczyłem się starając się mojego LX-91 tak uaktualnić, ale jednak bezpośrednie połączenie do internetu okazało się wybawieniem.

Jorkers,

Posłuchałem i nie żałuję!

Pionek świeci bardzo dobrze - przy moim wzroku i sprzęcie nie mam uwag do wizji! Jest super!

Fonia: o niebo lepiej niż mój poprzednik: Sharp. Do muzykimam inny odtwarzacz.

Pionek jest bardzo funkcjonalny i ma mnóstwo ustawien, filtrów które pomagają gdy wrzucam jakieś video o słabej jakośći ( moj ulubiony koncert Petera Gabriela - po odfiltrowaniu to zupełnie inna bajka).

Także - dziękuję za trafioną poradę!!!

Witam.Ostatnio po wnikliwej lekturze także nabyłem Pioneera 51fd.Jak do tej pory jeszcze nic nie wgrywałem.Na stronie Pioneera są softy version 1,37 i 1,38.Za którego mam sie zabrać, żeby nic nie sknocić ? Pzdr.

Nowy soft wgrany,nie wiem czy to autosugestia,ale tak jakby trochę szybciej teraz wczytywał płyty.

Mam przy okazji pytanie, planuję teraz podłączyć pionkaz amplitunerem analogowo, więc potrzeba 6-ciu interkonektów.Macie jakiś pomysł,aby wydać stosunkowo niewiele, ale aby to pózniej jakoś brzmiało.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.