Skocz do zawartości
IGNORED

Kino domowe - STEREO

FreeMan

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym kupic do telewizora Samsung PS50B550 zestaw stereo, który będzie obsługiwał tuner TV telewizji kablowej oraz PS3. Obecnie mam podłaczony tuner przez hdmi i konsole tez hdmi. Lecz dźwiek jest słabitki.

Chcę kupić kolumny podłogowe i wzmacniacz, z PS3 zarwono DVD, BR i gry będą to napędzać. CO polecacie?? Kwota 2500-3000zł. Wzmacnaiacz koniecznie z pilotem.

1. Wzmak 1000zl - kolumny 1500 tylko co?? mogą być używki

2. wzamk 500zl - kolumny 2000zl DIY u ktoregos z forumowiczów, nie ukrywam,że to by było dla mnie bardzo in plus gdyż bardzo podobaja mi sie fornirowane kolumny a za ta cene by sie dało cos zbudowac??

3. Wasze inne propozycje

Odrazu zaznaczam, ze nie chce kina domowego gdyz nie mam na nie miejsca, nie chce robic ponownego remontu, ktory zakonczyl sie przed swietami i ogolnie wole stereo nawet w kinie :) gdyz za ta kase zlozy sie cos lepszego, tj lepszy wzmak i kolumny :)

pokoj okolo 4x5m

https://www.audiostereo.pl/topic/60462-kino-domowe-stereo/

tak dwie kolumy, jezlei DIY to wzmaak moze 1000zl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) widelki są ze tak powiem regulowane.

a kolor cos jak to :)

ile taka kolumna moze kosztowac diy?? albo troche mniejsza i na slabszych glosnikach

post-11326-100006681 1262118201_thumb.jpg

post-11326-100006682 1262118201_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/60462-kino-domowe-stereo/#findComment-1535973

Witaj FreeMAN nie jestem żadnym profesjonalistą ani fachowcem hi fi czy kina domowego.Pozwoliłem sobie jednak na napisanie paru słów,posiadam tv 32B550 i ps3 dokupiłem a/v yamahy rx-v757 teraz szukam głośników właśnie mało gabarytowych postawiłem na celestion AVP305.Ostatnio byłem u znajomego który prowadzi komis HI-fi ale taki z prawdziwego zdarzenia.puścił mi Carlosa Santanę na monitorach infiniti

podłączonych do najwyższego modelu a/v sony.Następnie przełączył te kolumienki do wzmacniacza stereo pionier za500zł.Uwierz mi, zestaw stereo przebił jakością a/v od kina.Jeżeli zależy Ci na dżwięku 5.1 wybierz jakiś a/v dokup zestaw głośników i postaw na dobre słuchawki.Bayerdynamic DT880 lub tańsze.jedne z najlepszych do 250 to Philips SHP8900,grają jak słuchawy za 500-600zł.

https://www.audiostereo.pl/topic/60462-kino-domowe-stereo/#findComment-1535982

Właśnie na początek pomyśl nad dość zwariowanym pomysłem,otóż do samego grania użyłbym zestawu logitec z5500 dekoderem dts.A do muzyki kupiłbym jakiś wzmacniacz-wybur masz ogromny najlepiej w jakimś dorym komisie hifi.kolumny tannoy M2 lub M2.5 wszystko razem wynisie cię1600zł trzeba tylko poszukać do tego dobre słuchawki takie jak proponowałem lub sennheiser580!!!i za niewielki pieniądze możesz na prawdę rozkoszować się dobrą muzą..pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/60462-kino-domowe-stereo/#findComment-1536094

nowy Denon

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

https://www.audiostereo.pl/topic/60462-kino-domowe-stereo/#findComment-1544371

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.