Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego aktywne kolumny są dobre.

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

Widząc zawiść tego z końca alfabetu,postanowiłem założyć wątek odwrotny do niego,chcąc zobaczyć jaki będzie skutek.

Zakładając wątek przeciwko komuś to wszak niezgodność z regulaminem.Tak mi się wydaje.Blokuje wzorem tego z końca alfabetu a więc prosze nie pytać mnie dlaczego.Myśle,że wątek mógłby pójść drogą audiofilską a nie empatii czy antypatii.

https://www.audiostereo.pl/topic/60547-dlaczego-aktywne-kolumny-s%C4%85-dobre/

muls

Jesteś największą chorągiewką jaką znam(znam tak naprawde tylko jedną)i największym pieskiem XYZ-ta

Nawet nie zauważyłeś,że bierzesz udział w wątku o zawiści XYZ-eta do innego użytkownika tego forum,nie patrząc kim ta osoba jest.(to akurat nie ma znaczenia)Nie chodzi w nim o aktywne kolumny a o to by komuś dokopać.

muls

Nie sprowadzaj wszystkich spraw do poziomu żartu bo to niesmaczne jest.

Masz coś do powiedzenia w temacie?Dlaczego np.aktywne kolumny są dobre a nie złe?

Modrzew...ale chyba się trochę zagalopowałeś w tym antagonistycznym podejściu do wszystkiego co napisze XYZ :). Ja też bardzo go nie lubię, chyba nawet bardziej niz aktywnych kolumn... :)

whitesnake

Niekoniecznie.To jest mój protest przeciwko zakładaniu wątków,którch celem jest dokopanie innemu użytkownikowi tego forum.Jeżeli ktoś galopem...to na pewno nie ja.Zauważyłeś?Czy zaczynasz się przyzwyczajać się do zwracania mi uwagi?

whitesnake

Wkurza mnie ten pyszałek.Akurat mam na pieńku z Elberothem ale zakładanie przeciwko komuś wątków jest niezgodne z regulaminem i niesmaczne.Od tego jest PW.

• Użytkownicy+

modrzewiu, a ja tylko napisałem tai niewinny tekst :

palton

3 Sty 2010, 01:07

O mnie » Ignoruj » PW »

stat: 175 / 1488 / 0

Zaraz będzie że kolumny aktywne są najlepsze :-(. Mam nadzieję że Tara się obroni :-).

Robert

• Użytkownicy+

Z tego co ja testowałem najlepszy dźwięk IC był właśnie z Tary (w tym moja cyfrowa ISM onboard digital), a głośnikowe AQ i ew. Albedo. Najmniej mi się podobał IC V.D.Hula.

Robert

Ps. Żeby się .... nie czepiali powinienem napisać: najlepiej sygnał przenoszą kable ..., lub dźwięk po przepłynięciu przez kabel ..., a nie że kable mają dźwięk, czy że się podobają lub nie.

Kiedyś słuchałem w Berlinie,Backes&Muller BM12,super granie,spójne przejrzyste ze świetną przestrzenią.Sam sie zastanawiałem nad zakupem.Tylko...no właśnie,jakieś uprzedzenie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.