Skocz do zawartości
IGNORED

Dobry prąd już był - na Święta!

lete

Rekomendowane odpowiedzi

=>Edward, 5 Sty 2010, 20:26

>>A jak jest w studiach nagraniowych? Czy tam też realizator kręci nosem i każe muzykom czekać do

>północy, albo jeszcze lepiej do świąt Wielkanocnych? A to by ci była dopiero heca! :-) Wchodzi Bob

>Ludwig do studia, siada, cmoka, głową kiwa i mówi: "Wiecie Knopfler, ja wiem, że Wy już tu trzecią

>godzinę czekacie, ale chyba nie pogracie, bo cuś mi dzisiaj ten prąd nie leży..." :-)

Życie pokazuje że tak jest!

Studio nagraniowe buduje się w pięknym plenerze z dala od innych siedzib;cisza relaks warunki do skupienia dla muzyków jednym słowem super, tylko jedno ale; jakoś prąd trzeba podciągnąć.Jest za tem długa linia ze wsi a tam spawarki hydrofory i inne urządzenia rolnikom potrzebne-wszelakie zakłócenia idą po drucie trafo na słupie też jest jakieś takie nie zupełnie dokładnie dobrane no i prąd nie leży.

Oczywiście są studia które mają świetny prąd ale resztę kiepską a artysta chciałby w końcu usłyszeć w nagraniu że to on muzykuje a nie soft z komputera no i cierpliwie wtedy czeka aż pan Franio wyłączy spawarkę.

Wypnij np. w wiertarce elektronikę filtrujacą zakłócenia i zobacz ile śmieci potrafi się przedostać do sprzętu grającego nie tylko po drutach

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.