Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  257 członków

Technics Klub
IGNORED

Klub fanów firmy TECHNICS

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem że nie ma mozliwości zwrotu?

Do Rosji ? Oni gwarantują zwrot do 500 rubli ~ około 50zł. Za pakę zapłacę majątek. A nie wiem nawet co z cłem.

SC-5, BB-5, 2 x SM-5, SA-1, DCD-SA1, B&W 802N

Nieciekawie... mam nadzieję że w Panasonicu coś poradzą bo szkoda takiego pięknego sprzętu, trzymam kciuki. Sam jestem miłosnikiem Technicsa, nie za brzmienie ale za ich wyglad.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Powiem tak, już negocjuję cenę z Japonią za to samo, ale stan żyleta. I techniczny i wizualny. A to, jak serwis doprowadzi do ładu za niewielkie pieniądze znajdzie się na allegrze. Może chociaż część kasy odzyskam.

W Japonii był do kupienia DAT z drewnianymi bokami SV-D900, SL-P2000 też w drewnie. Nikt nie kupił a poza wyspy nie wyślą. Ciężko z nimi :(

Tą? :)

http://www.hifido.co.jp/KWTechnics/G1/P0/A10/E/0-10/S0/C11-60405-13097-00/

Opcja ze sprzedażą tego A2000 też niegłupia, ważne żeby kogoś dobrze poinformować o stanie żeby nie było pretensji.

p.s

Próbowałeś ją chociaż włączyć? :)

http://www.hifido.co.jp/KWTechnics/G1/P0/A10/E/0-10/S0/C11-60405-13097-00/ tą? :-)

p.s

Próbowałeś chociaż włączyć tą A2000?

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Tak, dokładnie ten, a tamte klocki są na bidjdm.jp Nie rozumiem tego serwisu, jest po angielsku, na starcie mapka z wysyłką na cały świat a wszędzie overseas - dziękujemy i jeszcze nie odpowiadają na email'e.

Nie włączałem go do prądu. Może gra, może to zasilanie jest tylko do żarówek, nie chce eksperymentu a tym bardziej nie chce podpinać tego do kolumn, niech serwis sprawdza.

Myślałem, że ta szybka to pleksi, a to szkło :-)

Ten bidjdm.com jest z tego co zrozumiałem tylko pośrednikiem w zakupach z Japonii.

Kitajce na Hifido mają cholernie fajny sprzęt ale niektóre ceny są z kosmosu jak €534 za pre Yamahy C-2A.

Ten bidjdm.com jest z tego co zrozumiałem tylko pośrednikiem w zakupach z Japonii.

Kitajce na Hifido mają cholernie fajny sprzęt ale niektóre ceny są z kosmosu jak €534 za pre Yamahy C-2A.

Ale za to wysyłają wszędzie, szybko odpowiadają, no i zdjęcia. Jak coś jest nie halo to pokazują :-)

No, Yamaha trochę obdrapana, ale ja za swój C7000 dałem 1900$. A czekając na końcówkę ponamierzałem trochę firm i rzemieślników.

120 zeta kosztuje odnowienie napisu na sprzęcie( 70 szablon i 50 nadruk ), znalazłem stolarza artystycznego, który dotknie się do boczków Technics'a krytych poliuretanowym lakierem - nikt tego nie chce robić, bo podobno nie ma rozpuszczalnika, który to zmyje. Magik uzupełni fornir, pokryje nowym lakierem i wypoleruje. Tyle, że nie na pewno już w tej pechowej A2000 :)

Witam jeśli ktoś jest zainteresowany to posiadam kolumny technics sb-e200 , membrany w dobrym stanie, zawieszenia nigdzie nie uszkodzone, miałem je odnawiać ale nie znalazłem osoby która przywróciła by im dawny blask:)

sdc13289m.jpgsdc13291x.jpgsdc13305.jpgsbe200.jpg

Witam, byłem w serwisie z tym A2000 ( znają mnie od lat i trochę inaczej Jestem traktowany :-) ) Oględziny były wspólne. Transformatorek Canona miał służyć do zasilania żarówek - oryginałów brak, łącznie z płytką, do której były lutowane. Nie wiadomo po co został. Żarówki - zamienniki są mocowane do chassi nad wskaźnikami i są zasilane z tego miejsca, co oryginały. Mają oznaczenia - zostanie sprawdzone ( lupa potrzebna i demontaż ) czy są produkcji rosyjskiej. Widać przez osłonę też to, z wymienione zostały tranzystory w prawym kanale. Tyle oględzin, poszedł do sprawdzenia. Jest serwisówka to mają pomiary porobić. Ale mówią, że wygląda na to, że jest na chodzie. Tylko na jakim ? Heeeeeeee Koło środy będę wiedział więcej.

Witam,współczuję zakupu,ktoś nieżle nagrzebał,jeśli tylko w obwodach oświetlenia to może się da doprowadzić do orginału w rozsądnej kwocie,co do końcówek to ciekawe czy tranzystory orginalne czy zamienniki.Napisz w jakim stanie front,u mnie w a-3 też jest szkło nie pleksi.

Witam,współczuję zakupu,ktoś nieżle nagrzebał,jeśli tylko w obwodach oświetlenia to może się da doprowadzić do orginału w rozsądnej kwocie,co do końcówek to ciekawe czy tranzystory orginalne czy zamienniki.Napisz w jakim stanie front,u mnie w a-3 też jest szkło nie pleksi.

Front jest bez rys ale intensywnie czyszczony - starte napisy. To jest pryszcz, 170 zeta i mam nowe zrobine.

Front jest bez rys ale intensywnie czyszczony - starte napisy. To jest pryszcz, 170 zeta i mam nowe zrobine.

post-32130-0-03799200-1313941768_thumb.jpg

lm 747

Twoja wiedza jest adekwatna do doskonałości scalaka z twojego nica.Byłem kolekcjonerem technicsa i w moim posiadaniu były takie modele jak se 9600, se 9060 i tym podobne.Na pewno se 9600 w niczym nie jest lepszy od se a3 i nawet od se 9060, miałem słuchałem i wiem, se 9600 jest nawet gorszy od su 8099 którego posiadam teraz, czy od moich se a3.Konstrukcji se 9600 nawet nie trzeba specjalnie omawiać, jest identyczna jak np ws311 unitry, tyle że technics ma wyższe zasilanie i stabilizator zasilania

Pozdrawiam

Diabeł

Nie mierz innych swoją miarą.

Stabilizator zasilania winduje dźwięk 9600 do poziomu niedostępnego dla prostych konstrukcji.

SEA3 w swej aplikacji jest bardzo prosty.

Podziękuj konstruktorom unitry, że zdobyli się na korzystanie z dobrych wzorów.

Też mam 8099, dzieciaki się nim bawią.

a panowie tak z innej beczki,czy ktos wie albo ma jakies info(artykuł) na temat czego Panasonic zrezygnował z produkcji Technicsa? Sony produkował klocki w latach 90 i do tej pory jakies tam amplitunerki ma w ofercie ,czy Technics naprawde był az taki zły i się nie sprzedawał ze zaprzestali produkcji?

Sharp AQUOS 80" Full LED LC-80LE645E .......Benq w1070 120" ... clone Pro-Ac d100 kino+ tannoy mercury 7.4 stereo... 4K... 4k ultrabox+

a panowie tak z innej beczki,czy ktos wie albo ma jakies info(artykuł) na temat czego Panasonic zrezygnował z produkcji Technicsa? Sony produkował klocki w latach 90 i do tej pory jakies tam amplitunerki ma w ofercie ,czy Technics naprawde był az taki zły i się nie sprzedawał ze zaprzestali produkcji?

Panasonic zrezygnował z produkcji technicsa ponieważ nastał czas produkcji szajsu i badziewia, a technics słynoł z produkcji z lepszych klocków, które nie chciały się sprzedawać.....

Co do prostoty se a3 i porównywania jej do se 9600, to jest inna szkoła grania, inna konstrukcja,a sama se a3 prosta na pewno nie jest.Jeżeli twoje dzieci bawią się su 8099 to zrób temu zdjecie bo nie wierze że jesteś jego posiadaczem, pozdrawiam

Panasonic zrezygnował z produkcji technicsa ponieważ nastał czas produkcji szajsu i badziewia, a technics słynoł z produkcji z lepszych klocków, które nie chciały się sprzedawać.....

to wszystko wyjasnia ,chociaz nie rozumie polityki Panasonica nie wiem czy tak słabo sie sprzedawały skoro w co 2 domu w polandzie stał klocek Technicsa ale niech tam......

Sharp AQUOS 80" Full LED LC-80LE645E .......Benq w1070 120" ... clone Pro-Ac d100 kino+ tannoy mercury 7.4 stereo... 4K... 4k ultrabox+

Poniewaz w Polsce nei było wtedy wyboru, nie było Denonów, Pioneerów czy Akai, był tylko Technics, Unitra i Tonsil do wyboru, no może coś więcej.

A pro po, Technicsy, które tak są jechane na forum były w większości bardzo drogie, droższe innych wzmacniaczy tej samej klasy i został wyparty przez tanią chińszczyznę.

Witam wszystkich również posiadam parę klocków firmy Technics przeczytałem wątek od początku i widzę iż niewiele jest osób posiadających jak dla mnie wspaniały „piecyk” Technics SE-A3 .Jestem posiadaczem owej końcówki i wielu innych modeli tej firmy .Popieram większość wypowiedzi iż Technics to szrot firma ta zrobiła więcej złego niż dobrego (ładnie opakowane świecidełka mające przypominać sprzęt grający)

Trzeba poświecić wiele czasu i zdrowia nie wspomnę o kasie aby pochwalić (kilka poprawnie grających i przyzwoicie wykonanych konstrukcji w całym tym bałaganie ) oraz poznać prawdziwe oblicze tej marki , 90% produktów to trafienie do potencjalnego odbiorcy przez masowe zalanie rynku badziewiem w niskiej cenie więc nie ma się co dziwić ze większość nabywców lub byłych posiadaczy na złe lub bardzo złe :-) zdanie o firnie .Nie będę się rozpisywał o Cd-kach Deck-ach

ponieważ najlepiej jest to widoczne w grupie wzmacniaczy itp. To sprzedawcy np.: Allegro sztucznie windują ceny i parametry w 95% tam wystawionego sprzętu tej marki prawie każdy

to „vintage i hi-end” Ha Ha Ha .

Osobiście bardzo lobię Technicsa Ale !!! tego starszego „National” bo co tu porównywać np.:

SU-A900Mk2 :-) SE-9600

SU-A800Mk2 :-) SE-9060

SU-A700Mk3 :-) SU-V900

-----///////-----

SE-A1010 :-) SE-A3

SE-A1000 :-) SE-A5

-----///////-----

Trudno nie zauważyć jak co niektórzy tutaj wyczyniają cuda błaźniąc się przy trym nieco aby

Technics zatryumfował i zebrać oklaski tyle ze niewiele ma to wspólnego z słuchaniem muzyki

lecz zwróceniem na siebie uwagi chyba ??? Przecież SE-A2000 to nic innego jak

SU-V900 i SU-MA10 a polowa z tego w SU-V670

Wracając do SE-A3 i jej temperatury eksperymentowałem z podświetleniem można ja w łatwy sposób obniżyć temperaturę frontowy panel po 30 min pracy parzy podnosząc temperaturę całości kryje podświetlenie na ośmiu rurkowych żarówkach wymiana ich na diodowe załatwia problem gorącego front panelu co ciekawe cała obudowa również nagrzewa się mniej i wolniej.

post-28012-0-92508100-1314470809_thumb.jpg

post-28012-0-89001200-1314471269_thumb.jpg

Witam wszystkich również posiadam parę klocków firmy Technics przeczytałem wątek od początku i widzę iż niewiele jest osób posiadających jak dla mnie wspaniały „piecyk” Technics SE-A3 .Jestem posiadaczem owej końcówki i wielu innych modeli tej firmy .Popieram większość wypowiedzi iż Technics to szrot firma ta zrobiła więcej złego niż dobrego (ładnie opakowane świecidełka mające przypominać sprzęt grający)

Trzeba poświecić wiele czasu i zdrowia nie wspomnę o kasie aby pochwalić (kilka poprawnie grających i przyzwoicie wykonanych konstrukcji w całym tym bałaganie ) oraz poznać prawdziwe oblicze tej marki , 90% produktów to trafienie do potencjalnego odbiorcy przez masowe zalanie rynku badziewiem w niskiej cenie więc nie ma się co dziwić ze większość nabywców lub byłych posiadaczy na złe lub bardzo złe :-) zdanie o firnie .Nie będę się rozpisywał o Cd-kach Deck-ach

ponieważ najlepiej jest to widoczne w grupie wzmacniaczy itp. To sprzedawcy np.: Allegro sztucznie windują ceny i parametry w 95% tam wystawionego sprzętu tej marki prawie każdy

to „vintage i hi-end” Ha Ha Ha .

Osobiście bardzo lobię Technicsa Ale !!! tego starszego „National” bo co tu porównywać np.:

SU-A900Mk2 :-) SE-9600

SU-A800Mk2 :-) SE-9060

SU-A700Mk3 :-) SU-V900

-----///////-----

SE-A1010 :-) SE-A3

SE-A1000 :-) SE-A5

-----///////-----

Trudno nie zauważyć jak co niektórzy tutaj wyczyniają cuda błaźniąc się przy trym nieco aby

Technics zatryumfował i zebrać oklaski tyle ze niewiele ma to wspólnego z słuchaniem muzyki

lecz zwróceniem na siebie uwagi chyba ??? Przecież SE-A2000 to nic innego jak

SU-V900 i SU-MA10 a polowa z tego w SU-V670

Wracając do SE-A3 i jej temperatury eksperymentowałem z podświetleniem można ja w łatwy sposób obniżyć temperaturę frontowy panel po 30 min pracy parzy podnosząc temperaturę całości kryje podświetlenie na ośmiu rurkowych żarówkach wymiana ich na diodowe załatwia problem gorącego front panelu co ciekawe cała obudowa również nagrzewa się mniej i wolniej.

Obniżanie temperatury pracy se a3 nie jest najlepszym pomysłem, se a3 gra dobrze tylko gdy jest cholernie gorąca, tylko wtedy tranzystory są odpowiednio polaryzowane.

Janusz, sprzedaj ten cały złom od którego wyginają Ci sie półki, zostaw tylko perełki, za pieniądze ze sprzedaży kup normalne kolumny i ciesz sie dźwiękiem A-trójki :)

Janusz, sprzedaj ten cały złom od którego wyginają Ci sie półki, zostaw tylko perełki, za pieniądze ze sprzedaży kup normalne kolumny i ciesz sie dźwiękiem A-trójki :)

Sprzedaj łatwo Ci mówić możne chcesz coś kupić :-)

Masz racje półka się łamie pod A3 i V900

GE-90tki(3szt) chodzą pod kinem przez AC300 z AX7

Pre SU-A40 wraz z SH 8065 i SE-A3 + SL-PS840 to podstawowy zestaw do słuchania na Polaris 300 nie są takie złe choć to nie to co lobią małe misie

Pre SU-C1000M2 to połączone przez Direct-a z V900 do tego SJ-MD100 mini-disc Deck RS-DC8 i M85 do (katowania na co dzień)

Wiec jest co sprzedać razem około 45szt reflektujesz możne na coś hhhhhhhhhhmmmmmmmm :-)

Obniżanie temperatury pracy se a3 nie jest najlepszym pomysłem, se a3 gra dobrze tylko gdy jest cholernie gorąca, tylko wtedy tranzystory są odpowiednio polaryzowane.

Nie chodziło mi o jakieś specjalne wynalazki w celu obniżenia temperatury ponieważ końcówka nie nagrzewa się aż tak strasznie to tylko przedni panel aż parzył po chwili od włączenia .

Zauważyłem to przypadkiem gdy chciałem zmienić podświetlenie wskaźników bo niezbyt podobało mi się to podświetlenie w starym stylu blado żółte a miałem żarówki diodowe rurkowe których kupiłem więcej do wymiany w samochodzie podświetlenie kabiny bagażnika i drzwi.

Wymieniłem najpierw w jednym wskaźniku światło zrobiło się białe i czyste wtedy tez zauważyłem iż prawa strona na oryginalnych żarówach była wrząca a lewa na diodowych chłodna ponadto wywnioskowałem ze 8szt diodowych znacznie odciąży trafo a do tego lepiej wygląda .

"Zdzislav" mam pytanko odnośnie kolumn bo od dawna przymierzam się do zakupu czegoś na miejscu do A3.Masz może jakiś konkretny model na myśli oczywiście w granicach przyzwoitości chodzi mi o cenę nie przekraczającą znacznie 5tyś .

Co do grzania się a-3, to dopiero dobrze nagrzany gra naprawde ładnie,lepszy bas i wyrazniejszy środek.Kupiłem kappy 8.2i,pięknie grają,niestety mam z nimi problem,chyba są za słabe do głośnego słuchania.

Co do grzania się a-3, to dopiero dobrze nagrzany gra naprawde ładnie,lepszy bas i wyrazniejszy środek.Kupiłem kappy 8.2i,pięknie grają,niestety mam z nimi problem,chyba są za słabe do głośnego słuchania.

Ja polecam infinity kappa 7a do se a3, mam takie do sprzedania za 2 kzł, są za duże na mój pokój.

Ja polecam infinity kappa 7a do se a3, mam takie do sprzedania za 2 kzł, są za duże na mój pokój.

Cześć "diabeł" wrzuć jakaś miniaturkę tych 7a na marginesie jak Wam się wydaje czy SE-A3 jest za słaba by napędzić kappa 8,2 lub RS-B1

Cześć”Kaprycho” a czym napędzasz te 8.2 masz A3 bo nie bardzo rozumie czy kolumny nie trawią większej mocy czy może pomieszczenie je udusiło?

Kiedy szukałem informacji o Technicsie SE-A3 po paru recenzjach i wypowiedziach posiadaczy stwierdziłem ze inne końcówki mocy tej firmy np.

SE-A900 ,1010 ,2000,czy A5 wyglądają i grają raczej marnie i nawet nie powinny stać obok kolosa jakim jest SE-A3 i nadal myślę ze jest w tym trochę prawdy. Lecz wczoraj poświeciłem ponad 5godzin by dowiedzieć się czegoś więcej na temat firmy KRELL i jej produktów i muszę stwierdzić iż teraz to A3 ma się czego wstydzić większość tych produktów jest bez konkurencyjna . Wydaje mi się iż najlepszym rozwiązaniem jak i doradzał mi tu kolega to sprzedać wszystko i zaopatrzyć się jakiegoś Krell-a FPB-©(cx) od 200 do 600 to są dopiero giganty końcówki które maja po 300 , 600 i więcej watt i wadze sięgającej 80 kilogramów.

Jest tylko mały bałagan lub nie doczytałem wszystkiego odnośnie przyzwoitego preampa jedni piszą ze jak już to lampa inni wola wyższy model , tak czy siak na pewno już nie kupie następnej A3 ani A5 .Pamiętam ze niedawno był konkretny Krell na Alledrogo piękna potęga FPB 600 chyba c

wtedy kwota za niego lekko mnie z zniesmaczyła bodajże około 18tyś w tedy nie obecnie miałbym duży dylemat polecam kto ma trochę czasu luknijcie na to

http://sites.google.com/site/jovlshifisite/Home/krell--2

Witam,mój problem jest w tym że lubię dość głośno słuchać.O ile poprzednie kolumny zamykały wskazniki w se-a3 i nie zniekształcały i się nie grzały, to 8,2 niestety przy powiedzmy 2-3mocy robią fochy.Wyłączają się soprany, a woofer robi się ciepły.

Witam,mój problem jest w tym że lubię dość głośno słuchać.O ile poprzednie kolumny zamykały wskazniki w se-a3 i nie zniekształcały i się nie grzały, to 8,2 niestety przy powiedzmy 2-3mocy robią fochy.Wyłączają się soprany, a woofer robi się ciepły.

Kappy 8.2 nie wciągną więcej jak 200-250w,se a3 je zabije.Co do krela, miałem 200 na warsztacie, jest to tak inny typ brzmienia że nawet nie warto porównywać, se a3 gra jak lampowy wzmacniacz z tranzystorowym basem, a krel piiiiiszczy nic więcej, se a3 jest spokojnym wzmacniaczem, poukładana scena, wypełniony dzwięk, krel tego nie ma.

„Kaprycho” Mam do Ciebie małą prośbę możesz zrobić mały teścik nie będzie konieczne zał kolumn za chwile Ci wyjaśnię w jakim celu opisze zachowanie mojej A3 o ile masz 5 min wolnego czasu ?

kup infinity rs-b, do tego może być jakiś krell, dobre cd i masz sprzęt:)

Ale najpierw radze pojeździć po salonach audio i posłuchać jak powinien grac dobrze zestawiony system (co prawda rzadko to sie zdarza, ale...) Proponuje dodatkowo dużo poczytać o audio. Napisz jakiej muzy słuchasz. Po podświetlonym bagażniku, wydaje mi sie, że niezbyt wysublimowanej :)

Do słuchania muzyki nie trzeba wall-of-technics, wystarczy dobrze dobrana elektronika i kolumny zgrywające sie z pomieszczeniem, pomieszczeniem odrobinę przygotowanym akustycznie. Wiadomo, każdy potrzebuje czego innego. Jeżeli potrzebujesz świecić, zachwycać ścianą technicsa, niszczyć basem z 2000w to chyba mało kto Ci tu coś dobrego doradzi. SE-A3 świetnie sprawdza sie w muzyce akustycznej, w jazzie, klasyce itp. Do techno, hard style czy dubstepów sie nie nadaje, nie pokaże na co ją stać.

Edytowane przez Zdzislav

"diabel"Nie jestem posiadaczem Krell-a ale po zapoznaniu się z wypowiedziami użytkowników wnioskuje iż miałeś do czynienia z modelem KSA

pomoc różnice w seriach właśnie maja duże różnice w brzmieniu .Do tego dochodzi jeszcze dobranie według gustu pre- A3 u mnie tez lepiej brzmi z pre SU-A40 niż z SU-C1000M2

A-40 brzmi cieplej z szerszy środek mniej natarczywy sopran który na polaris 300 ogólnie nie jest natarczywy jak w przypadku altusów np. 140

„Kaprycho” Mam do Ciebie małą prośbę możesz zrobić mały teścik nie będzie konieczne zał kolumn za chwile Ci wyjaśnię w jakim celu opisze zachowanie mojej A3 o ile masz 5 min wolnego czasu ?

„Kaprycho”Załącz sprzęcicho podaj sygnał np. z CD „SPEAKERS” w A3 na OFF i rozkręcaj na MAX-a powoli obserwuj w jakiej pozycji (lub po jakim czasie )wzmocnienia wybiją przekaźniki końcówki A3

kup infinity rs-b, do tego może być jakiś krell, dobre cd i masz sprzęt:)

Ale najpierw radze pojeździć po salonach audio i posłuchać jak powinien grac dobrze zestawiony system (co prawda rzadko to sie zdarza, ale...) Proponuje dodatkowo dużo poczytać o audio. Napisz jakiej muzy słuchasz. Po podświetlonym bagażniku, wydaje mi sie, że niezbyt wysublimowanej :)

Do słuchania muzyki nie trzeba wall-of-technics, wystarczy dobrze dobrana elektronika i kolumny zgrywające sie z pomieszczeniem, pomieszczeniem odrobinę przygotowanym akustycznie. Wiadomo, każdy potrzebuje czego innego. Jeżeli potrzebujesz świecić, zachwycać ścianą technicsa, niszczyć basem z 2000w to chyba mało kto Ci tu coś dobrego doradzi. SE-A3 świetnie sprawdza sie w muzyce akustycznej, w jazzie, klasyce itp. Do techno, hard style czy dubstepów sie nie nadaje, nie pokaże na co ją stać.

„Zdzislav” Twoje założenia względem mojej osoby są całkowicie błędne nie pakuje wszędzie zielonych i niebieskich światełek aby mnie wszyscy lepiej widzieli czy coś tam

mam omegę BFL V6 3.0benz Elite z max elektryką itd. NOWY 75 amperogodzinny akumulator który nie wyrabiał przy czym w omedze jak otworze jedne z drzwi włącza się oświetlenie kabiny i

wszystkich drzwi dokładnie 7 żarówek 12v 21wat i nie da się tego obejść bez wyciągania żarówek co powoduje mały problem po dłuższym otwarciu drzwi wraz z zał muzyką np.

więc założyłem białe diodowe po 0,5watt-a .Ponadto nie szukam tu zwady ani nie zależy mi na cwaniakowaniu szukam informacji wymieniam poglądy nic poza tym człowiek podobno uczy się całe życie .Poprostu taki Krell wydaje mi sie wiele lepszy od A3 i to wszystko .

post-28012-0-13595000-1314545655_thumb.jpg

post-28012-0-84029100-1314545674_thumb.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.