Skocz do zawartości
IGNORED

Dobry Stomatolog w Krakowie

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Hej! Moja serdeczna Przyjaciółka otworzyła właśnie w centrum Krakowa gabinet stomatologiczny. Obiecała mi, że na hasło HI END udzieli każdemu 20% znizki :) Polecam, bo jako lekarz jest wybitna (zresztą ma tytuł doktora i kilka specjalizacji). Polecam ją wszystkim! Pozdrawiam KRAKÓW!

Alfa-dental ul.Zwierzyniecka 29 lok.200B (II piętro) tel 124311562; tel/fax 124221402 www.alfadental.pl

[email protected]

https://www.audiostereo.pl/topic/61279-dobry-stomatolog-w-krakowie/
Gość

(Konto usunięte)

>ma tytuł doktora i kilka specjalizacji

Jest pracownikiem naukowym?

I kilka specjalizacji ..

A to jakich?!

>ul.Zwierzyniecka 29 lok.200B (II piętro)

PANOWIE UNIKAJCIE TEGO ADRESU!!!!!!!!!!

TO JAKAS ABSOLWENTKA STOMATOLOGII... co to pewnie ledwo co...plombe potrafi założyć.

Jest taki guziczek jak ignoruj poza tym :"Nie ma sensu kłócić się z idiotą, ponieważ najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem ..."

Sprowadzic sprowadzil...

> jacch >TO JAKAS ABSOLWENTKA STOMATOLOGII... co to pewnie ledwo co...plombe potrafi założyć.

Wyjaśniam zatem:

Otóż wyobraź sobie chlopcze, że SĄ NA TYM ŚWIECIE LUDZIE KTÓRZY W PRZECIWIENSTWIE DO CIEBIE SIĘ UCZĄ I POTRAFIĄ PRZED 40STKĄ ZROBIC I DOKTORAT I SPECJALIZACJĘ. I ta Pani Doktor tego dokonała. Dlatego JUŻ WIĘCEJ NIKOGO NIE OBRAŻAJ NIC O NIM NIE WIEDZĄC!!!!!! . To, że przejechałeś na trójach przez zawodówke cie do tego nie upoważnia.

Panowie, skąd sie biorą takie ciołki jak ten?! Pewnie 140cm wzrostu, kompleks na kompleksie i próbuje krzykiem na siebie zwrócic uwage. Ech...

Tym normalnym wyjaśniam, że Pani Doktor ma znaną i świetnie prosperującą klinikę w innym mieście, ale sprawy prywatne przeniosły ją do Krakowa. Ceny ma rynkowe minus ten rabat dla Was.

cir, 1 Lut 2010, 01:08

>ja wole stomatologa co ma 40 i jedna specjalizacje

A ja wolę stomatologa z doktoratem przed 40-stką.

Jak widzisz są tacy - żyją, pracują. Zdziwiony?

jacch, 1 Lut 2010, 01:04

Sorry, ale skoro piszesz nic o niej nie wiedząc, że to pewnie jakaś absolwentka i żeby unikać. to mnie ruszyło, bo dziewczyna jest naprawdę wybitna.

A wpisuję tutaj, bo ona też kocha muzykę, ma KEF5 i wyrobiony słuch

a Ty o niej takie rzeczy kompletnie jej nie znając.

Nie można tak.

Głupio mi też, bo nie powiedzialem jej że to wpiszę, a ona (od kiedy ma KEFy) tu lubi zaglądać i nagle zamiast sympatycznej informacji dla Was, taki burdel. Szkoda. Mam nadzieję, że nie wchodzi na Bocznicę.

Gość

(Konto usunięte)

...Sorry, ale skoro piszesz nic o niej nie wiedząc, że to pewnie jakaś absolwentka i żeby unikać. to mnie ruszyło, bo dziewczyna jest naprawdę wybitna...

Dlatego pisałem, że pewnie. Myslałem, ze jakaś kumpela skończyła studia, a ty jej reklame robisz, al skoro jest jak piszesz to zwracam honor.

Tylko dodaj kolegom, że oprócz hasła rabatowego niech od razu zastrzegali że nie są jacch.

Bo jeśli to czytała to może im nieźle po dziąśle przelecieć wiertłem ;)

:)

Ma inne sposoby niz wiertło. Raz mnie potraktowała watką nasączoną -50C. Walnąłem łbem o sufit, mimo że był ponad 2,5 metra nade mną. Ale sam sie poprosiłem, bo zapytalem:

-a co mi robisz?

-Sprawdzam, czy ząb jest żywy.

-A czym?

-takim plynem o temperaturze -50C.

-A dotknij do innego zęba

-Napewno chcesz?

-Tak.

Sssssruuuu.....

bardzo intymne te wasze relacje, nie wiem czy kazdy chce miec stoja w czasie wizyty...ale gdybym byl z krakowa napewno bym do tej pani doktor po tym opisie zagladnal...przynajmniej pogadac o tych kefach ...

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.