Skocz do zawartości
IGNORED

Wiadomy film

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

stały tekst do pankracek

"ponownie powraca....intelektualna amebo nawet mocno przetrącony żul

pod sklepem proszony o nie zawracanie głowy prośbą o drobne

zrozumiał.Ty wyrastasz na naczelnego prostaka od którego nie można się

odpędzić prośbą bluzgiem czy też kopniakiem."

to tak jak za Kaczorów

o o o już już zaraz

zapanuje faszyzm kaczyzm oszołomstwo a na drzewach zamiast liści

będą wisieć PZPRowcy z kuroniami i michnikami oraz bolkamy

jaruzel nas wyzwolił od tego

trzeba głosować na obrotowe wlazidu...two teflonowe

a byłoby jak w NRD- egon krenz sobie dawno odsiedział 3 lata w celi komfortowej właściwie, szybka lustracja i już komuna nie czuje się paniskami:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

W 1993 rozpoczął się proces przeciwko Krenzowi: w sprawie śmierci uciekinierów na wewnątrzniemieckiej granicy oraz w sprawie fałszerstw wyborczych. W 1999 Niemiecki Sąd Federalny utrzymał decyzję Berlińskiego Sądu Krajowego z 1997 roku o karze sześciu lat więzienia dla oskarżonego (co on sam określił mianem "Siegerjustiz"). W latach 1999-2003 Krenz odbywał karę w zakładzie Berlin-Hakenflede (później Berlin-Plötzensee). Przed Śwętami Bożego Narodzenia w 2003 roku wyszedł na wolność. Zapowiada wydanie swoich pamiętników z burzliwych czasów NRD i zdecydowanie odrzuca wszelkie oskarżenia pod adresem własnej osoby.

Taka jest prawda i normalność.

Ukryta Zawartość

seznamy stb - wstukać w google

na węgrzech w czechach w niemczech, to już dawna przeszłość

lustracja, dawne zapomniane porządki

a my.. wleczemy się z fumflami kiszczaka bolka i aktorów nocnej zmiany

z tym balastem g...a

Ukryta Zawartość

drednot, ty też jesteś cieńki bolek- były 2 lata rządów braci mniejszych ,mogli z przystawkami zrobić co chcieli, ale jakoś im nie wyszło poza wymachiwaniem szabelką- żałosne jest twoje skamlenie

>xniwax, 4 Lut 2010, 15:27

>"Trzeba się wziąć do roboty - solidnie pracować, uczyć się, dla wierzących przestrzegać wskazań

>wiary to może za 50 lat dogonimy Zachód. Czy pomoże nam w tym napierdzielanie się truposzami i

>martyrologiczny masochizm?"

Czy możesz łaskawie wskazać który konkretnie z tych pomysłów jest bez sensu:

-solidna praca

-uczenie się

-przestrzeganie wskazań wiary (np. nie kradnij)?

Jestem Europejczykiem.

"Pomysły" są stare jak świat. Nie ma co dywagować nad stosowaniem.

Użyty kontekst jest do dupy.

...inaczej byłoby OK.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

przypomnę tekst

""Trzeba się wziąć do roboty - solidnie pracować, uczyć się, dla wierzących przestrzegać wskazań wiary to może za 50 lat dogonimy Zachód. Czy pomoże nam w tym napierdzielanie się truposzami i martyrologiczny masochizm?"

kontekstem są emocje związane z wyemitowanym filmem

>xniwax, 4 Lut 2010, 17:46

>"Pomysły" są stare jak świat. Nie ma co dywagować nad stosowaniem.

>

>Użyty kontekst jest do dupy.

>

>...inaczej byłoby OK.

A niby dlaczego??? Ja uważam, że jest wręcz przeciwnie. A dlaczego? Bo u nas dyskusja o przeszłości ZASTĘPUJE dyskusję o przyszłości, a pomysły rozliczeniowe ZASTĘPUJĄ pomysły jak mamy się odnaleźć we współczesnym świecie. Dowód?

Proszę mi wskazać jakąś dyskusję polityków na temat świadomej polityki państwa w zakresie szkolnictwa wyższego, wykorzystania nauki w przemyśle a może nawet kształtu tego przemysłu. Bo np. według polityków PiS mamy inwestować w stocznie, kopalnie oraz płacić bogatym babom za rodzenie dzieci.

Czy może ktoś słyszał jakąś dyskusję na temat wykształcenia naszej kadry managerskiej? Albo na temat wydajności pracy?

A na temat sukienek Piesiewicza? Emerytury Jaruzelskiego?

Sami sobie odpowiedzcie. No i jeszcze co jest ważniejsze.

Jestem Europejczykiem.

Jaro

Problem w tym, ze jak dla mnie dyskusja jest ważna o jednym i drugim. Czesto jedno nie moze być oderwane w dyskusji od drugiego.

Zawsze coś z czegoś wynika.

Wszystko jest ważne,Historia,Pamięć,Sukienki Piesiewicza...wszystko.Można to oczywiście rozwijać...tylko po co?Jak sie przekrzykujecie na zmiane.Niedługo do oczu zaczniecie sobie skakać.

Polak ma zawsze racje,nawet jak jej nie ma...według tej zasady trwa ta dyskusja?Ciekawe kto na mnie naskoczy.

>xniwax, 4 Lut 2010, 18:02

>Jaro

>

>Problem w tym, ze jak dla mnie dyskusja jest ważna o jednym i drugim. Czesto jedno nie moze być

>oderwane w dyskusji od drugiego.

To sobie dyskutujmy o jednym i o drugim a teraz (i przez ostatnie 20 lat) mamy jedno ZAMIAST drugiego.

Szczerze mówiąc mam cokolwiek w dupie emerytury byłych milicjantów SBków czy kogo tam jeszcze. Jak im państwo zabierze wszystko to i tak trafią na jego garnuszek w przytułkach.

Nad pracownikami bylych PGR-ów też się nikt nie litował a wręcz przeciwnie więc co za różnica 500 tysięcy czy milion czy dwa w ubóstwie.

Ale ile lat jeszcze mamy się onanizować kukiełką Jaruzelskiego i tłumaczyć, że nie możemy się zająć robotą bo musimy sobie pojęczeć?

Jestem Europejczykiem.

"Jak im państwo zabierze wszystko to i tak trafią na jego garnuszek w przytułkach."

Państwo nie zabierze im wszsytkiego i nie o to chodzi. Chodzi o to, aby w końcu państwo nazwało co dawno powinno nazwać po imieniu bez ogródek.

Nikt przecież "jenerała" wieszac i wsadzać nie chce i nie ma takiej potrzeby. Trzeba mu dać to co najbardziej zaboli nie fizycznie ale we łbie bo o sercu nie ma mowy.

wladz

Twoja ocena mogłaby byc trafna lecz nie wziąłeś pod uwage swoich wpisów. Zawsze co dwie dupy to nie jedna.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.