Skocz do zawartości
IGNORED

PIERWSZE STEREO !!! do 6K !!! POMOCY!

sake

Rekomendowane odpowiedzi

>Polecałbym autorowi także kupienie takiej integry by miała osobne wejścia na końcówki mocy - przyda

>się w przyszłości w rozbudowie (np. do bi-ampingu). Albo od razu szukanie kompletu pre+końcówka.

Tyz prowda, może NAD 372 lub coś nowszego miałem kiedyś takiego NADa całkiem przyzwoite końcówki mocy no i naprawdę mocne, nożna go łatwo rozbudować do bi-ampingu.

Najgorsze to mieć do czynienia z zakompleksionym Polaczkiem, któremu dano odrobinę władzy.

"Beware of all those in whom the urge to punish is strong". Nietzsche.

podobnie integry Arcama, CA tak mają. Innych nie znam, ale na pewno są - wystarczy dobrze obejrzeć tył wzmaka z wejściami/ wyjściami, albo szukać specyfikacji w sieci.

Powrót po dłuższej przerwie...

sake, 16 Lut 2010, 13:59

>Uff, jakoś udało mi się zrobić odsłuch paru wybranych klocków, i nie będe się rozpisywał, jakie

>wrażenie, chyba najwazniwejsze, że jak najbardziej POZYTYWNE, dodam, że były to pozytywy większe i

>mniejsze oczywiście:)

>Powiem czego słuchałem, i na czym, a chciałbym tylko Was zapytać o zdanie nt. najlepszego połączenia

>tych komponentów.

Nie wygłupiaj się - kup to, co Ci osobiście najlepiej grało i co Ci się najbardziej podobało!!!

do "Apetyczny"

jasne, już prawie zamówiłem, a pytanie zadałem z czystej ciekawosci, bo dzięki temu zobacze, jakie macie preferencje:)

ale tunerek to jakiś można zaproponowac:) do tych xindaków oczywiście!

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Może ktoś się wypowiedzieć na temat tego zestawu?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na temat kolumn się nie wypowiem, bo nie słuchałem (ale strasznie brzydkie!!! ;-)))

Za to wzmacniacz fajniusi. Tu masz wiwisekcję takiego:

Ukryta Zawartość

O cecdeku nie mogę powiedzieć nic więcej niż powiedziałem o kolumnach ;-)

Ukryta Zawartość

Ładne czy brzydkie mi się podobają są może bardziej nowoczesne z wyglądu.Ale przecież nie o to tutaj chodzi.Powiem tak nie słuchałem akurat tego modelu za to słuchałem klasę niższych kolumn Klipsch F-2 porównywałem je z JBL es 90 no i paroma innymi kolumnami które są w Mediamarkt w Toruniu.Może w F-2 średnica jest trochę zaniedbana ale pyzatym rewelacja.W serii Reference problem jest wyeliminowany.Przed zakupem czegokolwiek posłuchaj Klipschów.

Dziś słuchałem MA RX6. Jak dla mnie - świetny dźwięk, a i design kolumn piękny (mniej nachalny jak w serii RS). Miękkie i nasycone niskie rejestry, nisko schodzący bas, ale w pełni kontrolowany. Swietne detale. I środek i góra przejrzytsta. Kolumny dość uniwersalne, i Ironów i Vangelisa się fajnie słuchało.

grało to serią Xindak 06 oraz z Marantzem seria 6003

Xindak wypadł lepiej

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.