Skocz do zawartości
IGNORED

Forumowy legendarny zestaw referencyjny

jarex

Rekomendowane odpowiedzi

Fr@ntz Maurer-to byl taki fajny gosc co kasowal wszystkich w filmie a nie na forum w realu.

Zatem proponuje zmien chlopie nicka na Jozef Stalin-tez bedziesz wszystkich kasowal.

a tak na marginesie co TY Fr@ntz wiesz o stereo???-nie chce mi sie z Toba gadac!!!!

stary audiofil

Trzeba sie z tobą chłopie zgodzić,bo propozycja ze zmianą nicka rewelacyjnie trafna jest.Reszta też.

Już mi wyciął wpis ze względu pewnie na nieodpowiednie porównanie.Tylko wycinanie porównań niczego nie zmieni w osobowości wycinającego.Moderacje trzeba zmienić lub sposób moderowania.Przypominam przy okazji moderatorom,że to BOCZNICA jest.

O muls! Napisałbym ci coś ku pokrzepieniu serca i duszy, ale ponieważ moderacja to zaraz wytnie, to nie napiszę.

A że twoje zdjęcie w tym fajnym studio wywalili, to już jest SKANDAL NAD SKANDALE!

sluchajcie no muls, legendarny to moze byc tylko piotrek608 i jego wzmak... zrozumiano?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Co do francy to z mulsem sie trza zgodzić,co do przewagi dwukomórkowca nad jednokomórkowcem chyba też,co do legend to znam lepsze i to nawet z tego forum.No i to wycinanie(nadmierne)wprowadziło widze zamieszanie...nawet muls kulturny sie robi.Strach czy żenada?

Mulsie tu sie z Toba zgodze-bo kabel-to kabel-proste.

A antykabel-to co to jest???Kabel przewodzi-antykabel nie przewodzi??[logika wytlumaczalna]

>>>graaf,

Zielonym możesz zostać ale pod warunkiem, że masz wykształcenie wyższe, skończoną Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego (SGGW-AR), kierunek leśny. Bez tego nie da rady - jesteś nadal czerwony. Czyli Krassnaja Armija.

a do analogu myjka Knosti...

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

nie wiem dlaczego nikt tu nie wspomnial o tjuningu manty by darkul! tez legendarny wytwor! :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• 1 miesiąc później...

Dodaję do referencyjnego zestawu tzw "lutkowy" przełącznik, który skopie tyłek każdemu wzmakowi:)

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.