Skocz do zawartości
IGNORED

BAT VK300xi - opinie?

adamgdansk

Rekomendowane odpowiedzi

cześć

jestem szczęśliwym posiadaczem Bata VK 300 x tego bez lampki.

W o mnie opis z czym mój smok gra. Nie wiem jak gra z lampką ( podobno jeszcze bardziej szlachetnie , ale dopiero po upgraidzie się dowiem ). Teraz do dźwieku - zaznaczam w moim systemie BAT jest łagodny , miękki . Dźwięk jest całkowicie niewymuszony , lekki . Z gramofonem pojawia się sprężystość. Im lepsze nagranie tym oczywiście doznania większe , ale nie znęca sie nad starymi , źle wyprodukowanymi cedekami. Odwdzięczy sie za dobre źródełko , można grać i bardzo głośno i cicho , scena rozchodzi sie poza kolumny , natomiast mały minus za scenę wgłąb , za linią kolumn nie ma hektarów przestrzeni . pozorne umiejscowienie muzyków bardzo dobre. Przed zakupem bata przetestowałem maca 6500 , accu 450 , dzielonke sphinksa , dzielonkę primara , krela 400 i wybrałem właśnie jego - w tym dźwięku było coś magicznego co mnie urzekło i nie dało już spać.

do tej pory pamiętam Robina Guthriego :). Dźwiek sie nie nudzi , mogę słuchać cały dzień i nie jestem zmęczony muzyką.

W razie dodatkowych pytań jestem do dyspozycji

pozdrawiam

207

masakra,szkoda ze juz go mam gdyby nie to bylby moj,chociaz z drugiej strony mam papiery i gwarancje dystrybutora, w razie jakiejs awari moge byc spokojny

szczerze polecam ten wzmacniacz za taka kase

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Na miejscu ,można podjechać, potargować itd.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

cześć

nie lipa z tą sprzedażą tylko nikiedy człowiek jest na szczęście daleko od kompa

jak napisałem - jestem szczęśliwym posiadaczem bata , niestety narazie muszę się z nim rozstać z wielką niechęcią

pozdrawiam

207

• 4 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.