Skocz do zawartości
IGNORED

Van den Hul D102, oryginał czy podróbka

smykus_likas

Rekomendowane odpowiedzi

sprawę zgłaszam na policje tylko zbieram materiały nie można tak oszukiwac ludzi na allegro czekam na opinie od dystrybutora van den hul polska

praktycznie 90% ogloszen na portalach dotyczy takich wlasnie kabli. tym bardziej teraz jak uruchomione zostaly te ali costam to podrobek jest full.

tez kiedys chcialem z tym walczyc, ale jakos skrzydla mi opadly, skoro sam dystrybutor sie tym nie zajmuje, to czemu mi mialoby na tym zalezec?

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

Ten kabel w oryginale jest bardzo daleki od neutralności , dość mocno ingeruje i zmienia dźwięk na tyle że podróbka może paradoksalnie nawet lepiej wpasować się w system .

Miałem dwa takie kable jednego na oryginalnych wtykach a drugi cięty z metra na WBT i na słuch ten oryginał w moim systemie gorzej się spasował poszedł na sprzedaż a ten na WBT został do dziś do radia .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.