Skocz do zawartości
IGNORED

S Y N E S T E Z J A

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

wyobraz sobie ze zlapales sasiada co bzykal w piwnicy twoja 10 letnia corke. Sprawa prokurator a dziecko w sadzie mowi. Tatus sie nie potrzebnie tak denerwuje bo ja wysoka instancjo z Panem Romanem od 4 lat reguralnie wspolżyje bo naprawde to lubie i mnie to kreci. To ja prosilam Romka zeby dal mnie trzłonka. I CO WTEDY? to sa prawdziwe jazdy a nie jakies tam twoje złote bananki i kable w scierce

Kwestia postrzegania istoty gowna ogranicz a sie do bliskosci {odleglosci} z nim obcowania. Widzac psie dorodne jeszcze cieple gowno na chodniku, myslisz sobie pfee błeee. a ajk by ci to samo gowno zona na talerzu z ziemniaczkami podała to podstawione pod nos na talerzyku spowodowalo by ze zygalbys dalej jak widzial...no tak zaraz ale audiofile to jednak file,, dlaczego kałofile to oni gorsi są

a, 20 Mar 2010, 12:47

>zukzukzuk, 20 Mar 2010, 12:43

>

>>climax99 >>.

>>Sądzę, że nie ma co się produkować...

>>Śmierdzi kolejną prowokacją i tyle:(

>>"A" - nie?

>

>troszkę tak, ale tym razem raczej prowokacją do samoobserwacji, nie mam zamiaru się droczyć

>temat naprawę mnie ciekawi

>bardzo ufamy zmysłom, a one nas jednak często robią w balona

>w naszym hobby to chyba dość istotne, nie?

Obym się mylił:) Niedługo okaże się...

Climax>>>

Nie?

Z tego, co nam łaskawie lawinowo przytaczasz, jasno wynika, że życie... - to sen wariata:)

Albo, jak mówi poeta - "nic naprawdę nie dzieje się tak do końca". Czyli debata o niczym i to w dodatku w stereo.

Odwieczne pytania. Co jest prawdziwe? A co nam się wydaje?

Uważamy, że naprawdę istnieją rzeczy, które możemy dotknąć (jak Judasz:). A wzrok, słuch, węch?

Tu pojawiają się w kółko wątpliwości. A może nam się przywidziało, czy przesłyszało? Może śmierdziało? Tymczasem, prawdopodobnie istnieją rzeczy, których nie możemy dotknąć... I tak bez końca..

Stereo-filozofia???

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

zukzukzuk, 20 Mar 2010, 13:18

>Uważamy, że naprawdę istnieją rzeczy, które możemy dotknąć (jak Judasz:). A wzrok, słuch, węch?

>Tu pojawiają się w kółko wątpliwości. A może nam się przywidziało, czy przesłyszało? Może

>śmierdziało? Tymczasem, prawdopodobnie istnieją rzeczy, których nie możemy dotknąć... I tak bez

>końca..

O jej. Nic nie rozumiem. Może zamiast Judasza wstawić Tomasza?

Gość

(Konto usunięte)

no, climax się zmęczył, można pogadać

jakiś pobudzony był

czy ktoś próbował zmieniać wygląd lub zapach sprzętu, żeby sprawdzić zmiany w brzmieniu?

pomyślcie, to pytanie jest o wiele sensowniejsze niż pytanie o wpływ sieciówek!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.